2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aslıcım bence de sende file tehlikeli olabilir tosbik olmuş maşallah kuzuya ben korkarım vallahi sende kucağında yıka aslı sende gir banyoya yıka eşin yada annen alsın sarıp sarmalayıp giydirsin yada küvetin içine battaniye oy öyle yıka bilemedim ki yani bu bebekler kendi kurallarını uygulatıyor bizlere ne planlar yapmıştım ama o kendine uygun olanları yaptırıyor bana resmen
bende prima Premium kullanıyorum aslıcım arada bizdede pişik oluyor ama bizim pişiğimiz ıslak mendil tenimize değdiğinde oluyor bu arada aslı prima oremium sahte değilmiş konuşmuştukya daha emici yeni bir şeyler yapmışlar içinde mavi bir doku var hatta acaba ben sahtemi aldım diye sohbet etmiştik belki o doku senin oğlana iyi gelmiyordur

ayy derya hadi inşallah hemen gelir doğal gaz allah sabır versin kuzum ya işim zor gerçekten

Bende arada veriyorum suyu aslında soğuk kanliyim panik yapmak istemiyorum da öyle gorunce insanda endişeleniyor
ben kestim ya hal,me iyi gelmedi su hem sadece süt içiyor ne gerek var dedim mamada verseydim hala su verirdim ama belki günde bir çay kaşığı olabilir hani içim rahat etsin bence de soğuk kanlı olmak en güzeli bravo sana keşke bende öyle olsam :)

ben kızıma su verince ishal oldu kakasında ki su miktarı artıyor halime gerçekten ishal olunca inan anlarsın
Benimkide o kadar su vermeme ragmen gunlerce kaka yapmiyor leylacim,doktor zeytinyagi ver hergun bir cay kasigi dedi onuda veriyorum yine gelen giden yok,kara delik var galiba yawrumun icinde

Bende o markayı kullanıyorum pisik yok ama bezin alt tarafı büyük hatta pot duruyor sanırım kaka ya da cis tenine temas etmesin diye öyle yalniz cok sikmamasina ragmen iç kisimdaki lastikler iz yaptı bizde
bi de kötü de bi kokusu var.. değiştirmek istiyorum aslında.. ama ne kullansam bi fikrim de yok. kızlar prima dışında kullanıp memnun kaldığınız bez markaları neler?
bende en çok göstergesi için kullanıyorum aslında aktif bebe daha iyiymiş ama gösterge yok sanırım ve aslıcım gerçekten kötü bir kokusu var bazen mazot kokusu gibi geliyor ama genel olarak ben memnunum

ben ıslak mendil kullanmıyorum bir de kullansam kuzucum ne hale gelir. elimde şuan 2 paket 2 numara var. yani 108 tane bittiğinde değiştirmeyi düşünüyorum içime sinmedi ya hem o kadar para veriyorum hem çocuum kıpkırmızı. üstelik günde 2 saatte bir değiştiriyoruz. geceleri 5-6 saatte değiştiriyorum. ben daha ne yapiim

küvete battaniye koyma fikri güzelmiş hemen denicem..

Benimkide o kadar su vermeme ragmen gunlerce kaka yapmiyor leylacim,doktor zeytinyagi ver hergun bir cay kasigi dedi onuda veriyorum yine gelen giden yok,kara delik var galiba yawrumun icinde
yavrun yaa kıyamam hazine gibi saklıyor içinde kuzu belki yavaş çalışıyordur pınar birde annem ve kv 40 çıkınca gün de bir yada iki kez yaparlar artık dediler ama benim kide bazen hiç yapmıyor bazende işin b.o.k.unu çıkarıyor resmen bence sen yediklerine dikkat et senin yediklerinde onu kabız yapanbilir pınar nasıl gaz yapıyorsa kabızda yapar ishal de yapar

yeni aldigim prima senin bahsettiginden sanirim ama sanki eskisi daha iyiydi bu pis pis kokuyor bide digerinin ic petek dokusu dsha iyiydi

ahh kuzum bende kuru pamuk ve ılık su olmasa ciğer gibi olur poposu aslı bezden memnun değilsen değiştir kuzum ama stok yapmadan al beğenmezsen yine değştirirsin benim çevremde herkes aktif bebe kullanıyor belki sende beğenirsin

yeni aldigim prima senin bahsettiginden sanirim ama sanki eskisi daha iyiydi bu pis pis kokuyor bide digerinin ic petek dokusu dsha iyiydi
evet kötü kokuyor belki yorumlardan sonra prima değiştirir bu arada bende 1 numaraya geçtim kızlar bir hafta oldu hatta yarında dr kontrolümüz var ve aşılar stresi sardı beni şiimdiden

1 hafta oldu antibiyotik biteli..hala kivraniyo yapamayinca nasıl sinirleniyor yavrum devamli poposunu uyarmakta istemiyorum bekliyoruz ne uykusu var ne huzuru

Is guc bebek uykusuzluk cokda duzenli beslenemiyorum acikcasi.dun esimde kizdi senin yuzunden boyle diye cunku bende kabizim.bugunden itibaren dikkat etmeye basladim,oglen 12 ye kadar bisry yiyemiyordum,simdi 6,5 ta esimle kalkip corba iciyorum bide komposto yapip blenderdan gecirdim onu icmeye basladim,insalkah duzelir yawrum

Arkadaslar ıslak mendil kullanmak idrar yolu enfeksiyonu riskini artırıyor. Onun yerine pamuk islatip onunla silin... ya da yıkayın. Gerçi sen kulanmiyormussun aslla . Senin üzerinden herkese söylemiş olayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…