- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 123
- 45
meltem neden haftada bir dr gidiyorsunuzBen dr a her hafta gdıyorum Cok mu acaba denzcm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meltem neden haftada bir dr gidiyorsunuzBen dr a her hafta gdıyorum Cok mu acaba denzcm?
ayy nilaycım yaa bana da annem yaptı aynısını sütün az yetmiyor yetmiyor yazık diye diye en çok beni çıldırttı vallahi gelinleri olsak nasıl kızacaktık sen düşün ayyy ne sinir oldum bende anneme en kısa zamanda kendi işlerimi halletmeye çalıştım ki herkes rahat bıraksın beni sende öyle yap ve takma kafana odana kapan ve kimseyi umursama ben öyle yaptım ohhh kimsede yatağa girip kızı kucağımdan alamadı
ben kızıma su verince ishal oldu kakasında ki su miktarı artıyor halime gerçekten ishal olunca inan anlarsınKizlar bisi sorcam kizimin isal olduğunu nasil anlarim bazen kakasini biraz sivil yapiyo gibi 2defa öyle yapiyosa sonra duzeliyo sonra yine oyle niye anlamıyorum yediklerimle alkasi alabilir mi
ahh canım hiç geçmeyecek ama inan çok bağırmakda sadece onların kalbini kırar kızmamızın nedeni hayat farklı bakıyoruz çocuklarımızı farklı yetiştirmek stiyoruz bizler büyürken yapılanlar tekrar edecekmiş gibi geliyor ve hayataımıza müdahale edecekler diye sinşr oluyoruz ama öyle değilmiş nilay yaa benim annem beni deli etti ablalarım falan da kv ve kp hiç söylemeyeyim yani ama sanırım onlarda aşırı heyecanlı oluyorlar hayata farklı bir pencereden bakıp bir kişi daha artıyor olmanın verdiği aşırı mutlulukla fazla saçmalıyorlar bu yüzden bende anneme kızdım hem de çok kv ve kp ayyyy onlara sinirim zaten bir ömür geçmezde iştee galiba bu süreçte fazlasıyla sabırlı olmak bebeğini büyütme şeklini zaman ve yeri geldikçe kırmadan anlatarak öğretmek mesele ben sallamak istemediğimi iki aile varken kv aaa lütfen sallamayın ben sallamadan büyütücem dedim herkes olurmu dedi bende olur çünkü ben annesiyim karar sadece bana ait dedim ve herkes bu şekilde kabul etti sende bu tarz bir şey yaparsın ama kırmadanBende bir süredir odadan çıkmıyorum nerdeyse zaten canım. Bir gün annem uyuyunca yanına mı getireyim salona mı yatırayım dedi. Yanıma getir dedim. Bir süre sonra baktım ses gelmiyor gittim baktım, ben getirin dememe rağmen gidip salona yatırmışlar babamla, babamda başında oturuyor. Baban kucağından bırakmadı dedi annem. Sinirlerim tepeme çıktı. Ben sizin kadar kucağıma almıyorum bu çocuğu bundan sonra gerekmedikçe kimse almayacak kucağına diye bağırdım. O gün bugündür ne doğru dürüst odadan çıkıyorum, ne de götürüp sevmeleri için veriyorum. Akşamları ben uyurken eşim götürüyor bazen o kadar. Sinirim nasıl geçecek hiçbir fikrim yok ne yazık ki.
hadı ya, inş hıc bunları yasamazsn tatlımEnzirmek zor oluyormuş canım. Emziremeyincce yine süt birikmesi olup tekrar edebilirmiş
Zeynepcim yediklerim bi yana, sıcak duş almak bana cok iyi geliyo, her aksam sıcak dus aliyrm.Sütün artması için önerisi olan var mı..herkes göğüs pedi kullanıyor kıyafete geçmesin diye. Benim sütüm az gelir oldu.. Rezene içiyorum 2 bardak günde.. 10 bardak su içiyorum ama fayda sı yok sanki ( başka önerisi olan var mı.. 45 günlük olduk bugün ne kadar emmesi lazım süt yetiyor mu bilmiyorum... Önerisi olan varsa acil yardım..
Canım evde verdim ağızdan 1.5 ayliktik 1 hafta kullandim bogaz kızarıklığı içindi...ama hızlı soluk alma doğduğundan beri var ya da bize öyle geliyor bilemiyorum doktorlar yenidoganda normal ciģerler temiz diyorlar.Kac gunlukken kullandiniz antibiyotigi? Bir de hastane de yatarak damar yolundan mi verdiler yoksa oral yolla evden mi?
Ya leyla sorma benimkide geceden beri karin ağrısi çekiyor kakasıni yapamadı karnı gurul guruldu en son sabaha karşi fitil vereyim dedim önce poposunu hafif yağladım fitili de yarıya böldüm tam sokucam hoşurtttttt diye üstüme yataga aklina gelen heryere yaptı ama yine rahatlamadı ıkınıp ağlamaya devam etti altinı açıp bacaklarıni karnina doğru itmeden yapamıyo yaptiģında da tazyikli ve sulu yapıyor her taraf batiyor ne yapcamı şaşırdım şimdi kiraz ćekirdek torbasını karnına koydum ısıtıp uyudu biogaiya çagre etmedi nursev de anlık rahatlatıyor acaba diyorum bu ara kaysı suyu çok içtim omu yaptıkiben kızıma su verince ishal oldu kakasında ki su miktarı artıyor halime gerçekten ishal olunca inan anlarsın
ilk başta sünger ile çok daha kolay olur diye düşünmüştüm aslında. yatırırım süngere dökerim suyu iki ovalarım hoop tamam. ama bırakamıyorum ki süngere.. file havada kalıyor ya benim tospağayı taşımaz diye korkuyorum 5.5 kiloyu geçtik leyla teyzesi bi tepinse tepetaklak olur diye korkuyorum yoksa bende düşünmüştüm geçen hafta yeni küvet alalım diye.. yoksa sorun olmaz mı acaba taşır mı yaa bak aklım karıştıvallahi aslıcım ben file ile çok rahat ettim benim küvetide arkadaşım verdi fileyi ben ayrı aldım kızım fileye bir yapışıyor elleriyle sıkı sıkı kendini güvene alıyor küvetin kaliteli olması önemli değil keşke yeni küvet alsan bu şekilde banyo yaptırmak çok güzel bence kaçırma bu dönemlerini hem de çok rahat oluyor
biz 51 doğduk. 28. gün 58 cm ölçtü hastane 31. gün sağlık ocağı 56 cm ölçtü.. benim ki çekti galibakızlar bebeğim 54 günlük boyu 5 cm uzamış normal mi sizce..evde ölçtüm 47 cm doğdu şu an 52 cm ..sizlerin bebişleri kaç günlük kaç cm uzadı
deryacım yeni evinizde sağlıkla huzurla oturun çok sevindim taşınmana sonunda evine kavuştun kuzum sıkıntılı o inşaat firması seni çok üzdü hamilelikte ama umarım bundan sonra sıkıntısız oturmak nasip olur
ilk başta sünger ile çok daha kolay olur diye düşünmüştüm aslında. yatırırım süngere dökerim suyu iki ovalarım hoop tamam. ama bırakamıyorum ki süngere.. file havada kalıyor ya benim tospağayı taşımaz diye korkuyorum 5.5 kiloyu geçtik leyla teyzesi bi tepinse tepetaklak olur diye korkuyorum yoksa bende düşünmüştüm geçen hafta yeni küvet alalım diye.. yoksa sorun olmaz mı acaba taşır mı yaa bak aklım karıştı
bu arada sizde prima Premium care kullanıyordunuz değil mi yanlış hatırlamıyorsam.. benim kuzu pişik oldu hep aslında tam pişikte denmez sadece kızarıklık popoda değil ama yanlarda ve pipiden yukarı kısımları da.. sizde durumlar nasıl memnun musun?
bi de kötü de bi kokusu var.. değiştirmek istiyorum aslında.. ama ne kullansam bi fikrim de yok. kızlar prima dışında kullanıp memnun kaldığınız bez markaları neler?Bende o markayı kullanıyorum pisik yok ama bezin alt tarafı büyük hatta pot duruyor sanırım kaka ya da cis tenine temas etmesin diye öyle yalniz cok sikmamasina ragmen iç kisimdaki lastikler iz yaptı bizde
Genel olarak iyiyiz canım ama kilo alma sorunumuz var. 3710 gram doğduk, hastaneden çıkarken 3350 gramdık. Eve gelince göğüslerim şişti, uçları taş gibi oldu tutturamadık, sağdım gelen sütü verdim ama o arada mama da vermek zorunda kaldık. Altıncı gün kontrolde 3410 gram çıktı, o gün memeyi tekrar tutunca mamayı bıraktık ama on üç günlükken 3310 gram çıktı. On altı günlükken 3400 gram oldu tekrar. Bu üç günde bazı emzirmelerde doktorun söylediği ölçüde yine mama verdim. Bugün yirmi günlük olacak yine kilo kontrolüne gideceğiz ama bana hiç kilo almış gibi gelmiyor. Gün boyu sürekli emziriyorum, süt için humana ve lactamil içiyorum. Su da elimden düşmüyor. Bugün yine kiloda problem çıkarsa kafayı yiyeceğim sanırım.
Her ağladığında babam mama yada emzik verin diyip duruyor, annem sürekli yorum yapıp duruyor, kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. Kendi ailemin beni böyle deli edeceğini hiç düşünmemiştim. Seviyorum ama bu süreçte en çok onlar yıprattı beni. Kırk gün dolsa diye gün sayar oldum.
Bende arada veriyorum suyu aslında soğuk kanliyim panik yapmak istemiyorum da öyle gorunce insanda endişeleniyorben kızıma su verince ishal oldu kakasında ki su miktarı artıyor halime gerçekten ishal olunca inan anlarsın
Göğüs pedi kullanmıyormusunuz süt damlamaz mı sütyenezeynepcim bende göğüs pedi kullanmıyorum ama sütüm kesildiğinde yemediğim ve yapmadığım şey kalmadı ben humama içiyorum ve gaz yapsa da bana portakal çok iyi geldi belki sana da iyi gelir bu arada pet kullanımı belli bir süre sonra normale dönermiş benim dr öyle söyledi ve bebiş şimdi doyuyor ama sütü sağmak da gerekiyor kesinlikle sağdıkça artıyormuş gerçekten
Ben molfix kullanıyorum. Krem olarak da hametan pomad çok iyi. Tavsiye ederimbi de kötü de bi kokusu var.. değiştirmek istiyorum aslında.. ama ne kullansam bi fikrim de yok. kızlar prima dışında kullanıp memnun kaldığınız bez markaları neler?
çok geçmiş olsun zuhalcim yaa kötü olmuş ama dediğin gibi kayısı suyu yapabilir yediklerimiz tam 48 saat gaz yapıyor bebeğe çünkü sütten tam 48 saatte geçiyor tamamen bende çikolata yedim resmen kıvrandı birde şarküteri ürünleri fena yapıyor sen yediklerine falan dikkat et bakalım belki ondandır birde zuhalcim senin oğlan antibiyotiği ne zaman bitirdi bu ilaçlarda aşırı derece bağırsak sorunu yapar haberin olsunYa leyla sorma benimkide geceden beri karin ağrısi çekiyor kakasıni yapamadı karnı gurul guruldu en son sabaha karşi fitil vereyim dedim önce poposunu hafif yağladım fitili de yarıya böldüm tam sokucam hoşurtttttt diye üstüme yataga aklina gelen heryere yaptı ama yine rahatlamadı ıkınıp ağlamaya devam etti altinı açıp bacaklarıni karnina doğru itmeden yapamıyo yaptiģında da tazyikli ve sulu yapıyor her taraf batiyor ne yapcamı şaşırdım şimdi kiraz ćekirdek torbasını karnına koydum ısıtıp uyudu biogaiya çagre etmedi nursev de anlık rahatlatıyor acaba diyorum bu ara kaysı suyu çok içtim omu yaptıki