- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 123
- 45
aslıcım bence de sende file tehlikeli olabilir tosbik olmuş maşallah kuzuya ben korkarım vallahi sende kucağında yıka aslı sende gir banyoya yıka eşin yada annen alsın sarıp sarmalayıp giydirsin yada küvetin içine battaniye oy öyle yıka bilemedim ki yani bu bebekler kendi kurallarını uygulatıyor bizlere ne planlar yapmıştım ama o kendine uygun olanları yaptırıyor bana resmenilk başta sünger ile çok daha kolay olur diye düşünmüştüm aslında. yatırırım süngere dökerim suyu iki ovalarım hoop tamam. ama bırakamıyorum ki süngere.. file havada kalıyor ya benim tospağayı taşımaz diye korkuyorum 5.5 kiloyu geçtik leyla teyzesi bi tepinse tepetaklak olur diye korkuyorum yoksa bende düşünmüştüm geçen hafta yeni küvet alalım diye.. yoksa sorun olmaz mı acaba taşır mı yaa bak aklım karıştı
bu arada sizde prima Premium care kullanıyordunuz değil mi yanlış hatırlamıyorsam.. benim kuzu pişik oldu hep aslında tam pişikte denmez sadece kızarıklık popoda değil ama yanlarda ve pipiden yukarı kısımları da.. sizde durumlar nasıl memnun musun?
bende prima Premium kullanıyorum aslıcım arada bizdede pişik oluyor ama bizim pişiğimiz ıslak mendil tenimize değdiğinde oluyor bu arada aslı prima oremium sahte değilmiş konuşmuştukya daha emici yeni bir şeyler yapmışlar içinde mavi bir doku var hatta acaba ben sahtemi aldım diye sohbet etmiştik belki o doku senin oğlana iyi gelmiyordur