Çok geçmiş olsun off kıyamam bebekler hastalanınca çok fena oluyor insan mümkün olduğunca emzir yine de hastanedeBizde sürekli yaptik onlari ama gecmedi. Nefes alis verisi de hizlaninca acilden yatış verdiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun off kıyamam bebekler hastalanınca çok fena oluyor insan mümkün olduğunca emzir yine de hastanedeBizde sürekli yaptik onlari ama gecmedi. Nefes alis verisi de hizlaninca acilden yatış verdiler
Cnm benim ya sabretmeye çalış ( malesef bu dönemde bize anlayışlı olup destek olcaklarına hele hele lohusalıkta ekstra anlayış gerekirken neden böyle yapıyolar anlamıyorum.Bende bir süredir odadan çıkmıyorum nerdeyse zaten canım. Bir gün annem uyuyunca yanına mı getireyim salona mı yatırayım dedi. Yanıma getir dedim. Bir süre sonra baktım ses gelmiyor gittim baktım, ben getirin dememe rağmen gidip salona yatırmışlar babamla, babamda başında oturuyor. Baban kucağından bırakmadı dedi annem. Sinirlerim tepeme çıktı. Ben sizin kadar kucağıma almıyorum bu çocuğu bundan sonra gerekmedikçe kimse almayacak kucağına diye bağırdım. O gün bugündür ne doğru dürüst odadan çıkıyorum, ne de götürüp sevmeleri için veriyorum. Akşamları ben uyurken eşim götürüyor bazen o kadar. Sinirim nasıl geçecek hiçbir fikrim yok ne yazık ki.
Bnm dr da boza ve bol su dedi. Humana içmeme de devam dedi.Zeynepcim yediklerim bi yana, sıcak duş almak bana cok iyi geliyo, her aksam sıcak dus aliyrm.
Doktor da özellikle helva, boza, yeşillik ve suyu vurguluyor
Ben premium care kullanıyodum elimde hediye gelen prima aktif bebe vardı ona geçtim memnunum pişik ya da yapışma olmadı cnm. Çiş yaptığı gösterge yok ama renginden anlaşılıyor.bi de aktif bebeyi deneyim bakalım olmadı molfix huggies denicem
ahh canım hiç geçmeyecek ama inan çok bağırmakda sadece onların kalbini kırar kızmamızın nedeni hayat farklı bakıyoruz çocuklarımızı farklı yetiştirmek stiyoruz bizler büyürken yapılanlar tekrar edecekmiş gibi geliyor ve hayataımıza müdahale edecekler diye sinşr oluyoruz ama öyle değilmiş nilay yaa benim annem beni deli etti ablalarım falan da kv ve kp hiç söylemeyeyim yani ama sanırım onlarda aşırı heyecanlı oluyorlar hayata farklı bir pencereden bakıp bir kişi daha artıyor olmanın verdiği aşırı mutlulukla fazla saçmalıyorlar bu yüzden bende anneme kızdım hem de çok kv ve kp ayyyy onlara sinirim zaten bir ömür geçmezde iştee galiba bu süreçte fazlasıyla sabırlı olmak bebeğini büyütme şeklini zaman ve yeri geldikçe kırmadan anlatarak öğretmek mesele ben sallamak istemediğimi iki aile varken kv aaa lütfen sallamayın ben sallamadan büyütücem dedim herkes olurmu dedi bende olur çünkü ben annesiyim karar sadece bana ait dedim ve herkes bu şekilde kabul etti sende bu tarz bir şey yaparsın ama kırmadan
Ben huggies kullanıyorum çok memnunum 40 i çıktı maşallah henüz pisik olmadiilk başta sünger ile çok daha kolay olur diye düşünmüştüm aslında. yatırırım süngere dökerim suyu iki ovalarım hoop tamam. ama bırakamıyorum ki süngere.. file havada kalıyor ya benim tospağayı taşımaz diye korkuyorum 5.5 kiloyu geçtik leyla teyzesi bi tepinse tepetaklak olur diye korkuyorum yoksa bende düşünmüştüm geçen hafta yeni küvet alalım diye.. yoksa sorun olmaz mı acaba taşır mı yaa bak aklım karıştı
bu arada sizde prima Premium care kullanıyordunuz değil mi yanlış hatırlamıyorsam.. benim kuzu pişik oldu hep aslında tam pişikte denmez sadece kızarıklık popoda değil ama yanlarda ve pipiden yukarı kısımları da.. sizde durumlar nasıl memnun musun?
meltem neden haftada bir dr gidiyorsunuz
Canım neden su veriyorsunuz ben hiç vermedimBende arada veriyorum suyu aslında soğuk kanliyim panik yapmak istemiyorum da öyle gorunce insanda endişeleniyor
Off kuzum yaa lohusa belası senide esir almış anlaşılan bende bu süreçte ailemden nefret etmiştim hala tam olarak yumusamis sayilmam işin kötü tarafı sen bu kadar Üzgün ve stresliyken her kafadan bir ses çıkması herkesin yorum yapması. Bebisin kilosunda ben pek bir anormallik göremedim tatlım zaten ilk 15 gün içerisinde kiloda dalgalanmalar olur sonra düzene girer senin bebis de öyle olacak görürsün canım benim üzme kendini en azından sütün için bol bol emzirmeye bak sütün cogalsin inşallah bizi de haberdar et
Ben ilk günden beri kuvete battaniye koyup yikiyorum çok rahat oluyorben ıslak mendil kullanmıyorum bir de kullansam kuzucum ne hale gelir. elimde şuan 2 paket 2 numara var. yani 108 tane bittiğinde değiştirmeyi düşünüyorum içime sinmedi ya hem o kadar para veriyorum hem çocuum kıpkırmızı. üstelik günde 2 saatte bir değiştiriyoruz. geceleri 5-6 saatte değiştiriyorum. ben daha ne yapiim
küvete battaniye koyma fikri güzelmiş hemen denicem..
Cnm benim ya sabretmeye çalış malesef bu dönemde bize anlayışlı olup destek olcaklarına hele hele lohusalıkta ekstra anlayış gerekirken neden böyle yapıyolar anlamıyorum.
40 çıksın çok daha rahat edeceksiniz hele de alışınca sen yalnızken daha da kolay gelcek her şey
Ben ıslak mendil olarak bimdeki ıslak mendili aldım çok memnun kaldım pamuk gece zor oluyordu uyku sersemibu kullandığım da koku falan yok ıslak pamuk gibiahh kuzum bende kuru pamuk ve ılık su olmasa ciğer gibi olur poposu aslı bezden memnun değilsen değiştir kuzum ama stok yapmadan al beğenmezsen yine değştirirsin benim çevremde herkes aktif bebe kullanıyor belki sende beğenirsin
Ay canım Allah yardimcin olsun ben 5 gün bile dayanamadım herkesi evine yolladım sezeryan olmama rağmen canım acıya acıya kendim yaptım herseyi senin imkanın varsa 40 i beklemeEvet canım en çok saçma sapan yorumlar beni çileden çıkartıyor. Emzirebilseler alıp onu da yapacaklar sanırım. Valla onlar gidince kafam rahatlayınca artacak gibi geliyor.
Evet yaa,alirken nerden anliycaz ki beyaz mi sari micırt cırtları beyaz ise ben onu hiç beğenmedim. sarı cırtlı daha iyiydi..
Benimki 3-4 gun ikinmadan rahat rahat yasiyor bol bol alttan gaz cikartiyor 5 gun rahatsiz olmaya basliyor fitille yaotirdik bir kac kere,yaptigu zamanda civik yapiyor acaba kaka mi olusmuyor cozemedim bi turluBenim daha yapamadığı gün hiç olmadı ama dünden beri ıkınıyo ıkınıyo yavrum çatlayacak gibi ama yapamıyo en son sabaha karşı dayanamadım fitil vereyim dedim fitili sokmama musade etmedwn çikarttı ama koyu değil cıvık sonra ıkınmaya devam bu saat oldu hala ıkınıyor ve cok huzursuz doģru düzgün emmiyorda..ben poposunu hakiki zeytinyağı sürüp kulak çöpüyle uyarıyorum ama çok nadir alışmasın diye aşırı huzursuzlandığında yapıyorum içten uyarma nasil oluyor onu bilmiyorum
Niye sütünün yetmedigini düşünüyorlar? Bebeğin kilosu mu az?Resmen gün sayıyorum denizcim. Dönseler de kafam rahatlasa diye bekliyorum. Her gün beni gerecek birşeyler buluyorlar. Güya hemşire ablam var rahat edecem dedim ya o da ayrı bir sinir ediyor doğumdan bu yana. Daha bugün diyor ki "sütünün içeriği de yetmiyor olabilir.". Ben üç günde bir Gökay'ı kilo kontrolüne götürüyorum. Annemle babamın tavrından haberdar. Bana moral vereceği yerde hemşire ablamın dediğine bak.
Baktım susacağı yok. Ters birşey diyecem olmayacak. En sonunda bıktım bu süt mama muhabbetinden ben artık dedim.
Arada ver sende cnm bi cay kasigo ben ole yapiym kafama estikçe :))))ben kestim ya hal,me iyi gelmedi su hem sadece süt içiyor ne gerek var dedim mamada verseydim hala su verirdim ama belki günde bir çay kaşığı olabilir hani içim rahat etsin bence de soğuk kanlı olmak en güzeli bravo sana keşke bende öyle olsam :)
Büyükler ver diyor veriyom onlar her gün diyoda ben arada bir veriyorum zaten zar zor iciyo tukuruyo geriCanım neden su veriyorsunuz ben hiç vermedim
Adi ne İslam mendilin ben unibaby kullaniyorum bizim burda bulunmuyo sleepy aldim daha denemedim bende arada kullanıyorum normalde pamuk kullaniyorumBen ıslak mendil olarak bimdeki ıslak mendili aldım çok memnun kaldım pamuk gece zor oluyordu uyku sersemibu kullandığım da koku falan yok ıslak pamuk gibi
Anladim ne guzel atlatmissiniz. Bize 2 aylik olmamiza ragmen evde veremeyiz cok kucuk. Burda gözetim altinda tutup damardan vericez dediler. Para tuzağı mi yoksa dogru olan mi bu bilmiyorum. Her kafadan (doktordan) da farkli ses çıkıyor malesef..Canım evde verdim ağızdan 1.5 ayliktik 1 hafta kullandim bogaz kızarıklığı içindi...ama hızlı soluk alma doğduğundan beri var ya da bize öyle geliyor bilemiyorum doktorlar yenidoganda normal ciģerler temiz diyorlar.