• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Var var karisk bitki cayi 1. Haftadan itibaren veriliyor ebebektede var alicam insallah ya vok zorlaniyor gaz cikarirken acayip agliyor kasiliyor bende cok uzuluyorum ; ( naocamida bilmyom oturup agliycam yani cok zormus yaa cocuk yaoarken bikez daha.dusunmek lazim annemi daha iyi anliyorum allah binkez razi olsun ondan bize nasil bakmis o mantiksiz insanlairn icinde bilmyorum valla onun kv tam fenaymis goru.cede tabi babam desen umursuz o halde 3 cocuga kadin nasil bakmis hayret ben daha bitaneye bakamiykrum
Oyle canim annem hep derdi anne olunca anlarsın bana klişe gelirdi ama haklıymış gerçekten çok zormus Allah yokluklariyla sinamasin gerisi hallolur

Hahaha büyümedi dediğimiz memeler nasıl büyüdü di mi :rolleyes: sorma bu kızlardan çekeceğimiz var benimki de gülücükler saçıyo memedeyken cilve yapıyor içim gidiyorrr yüzüne baktıkça nasılll sevdiriyolar kendilerini :KK33:
Aynnn sağlıklı olsunlar da kilo öenmli değil
herbiri bir karpuz olma yolunda resmen ama kızım memnun :KK68:resmen hehe cadım benim
amam kilo umurumda değil olursa olsun sonra gider şimdi kalsın :KK70:

herkes bana yük oldu bende yaz geldimi herkese yük olucam :KK62:şimdiden başladım yemeklerimi yaptırmaya eve gelen kadının parasını ödetiyorum :KK62:onunla tem,zlik yaptırıyorum ve bunlarıo hafta sonu yaptırıyorum ki çalışan çalışmayan herkes evdeyken çok ayıp ama vallahi gıkları çıkmıyor ben lohusayım üstüme gelmeyin ayyy içim daralıyor fena çok fenayım diyorum yani biraz abartıyorum durumu sanki sıkıntılı bir dönem deymişim gibi:KK53::KK48: ve devamı daha da ağır gelecek yaptıklarım bunlar ama yapacaklarım şekillenince sana da yazarım uygularsın:KK48:

Alemsin valla çok hoş bunlar daha fragman diyosun :)) iyi yapıyorsun ama daha beterini hakediyolar

Isyaaaaannnnn vurun beni atin beni delirmek uzereyim bastilar bana susmak bilmezmi bi bebek ya viyak viyak gaz cikmiyor da ben napiyim simdi delircem rezene manyagi oldum kuscam rezene agaci cikicak icim yaaa alip basimi gidicem yaban ellere ; ((
Canım leylam355 leylam355 söylemişti bende dr sordum biogaia diye bi damla var çok rahatladı bizim yaramaz sende bi sor istersen

Göstermem mi hele bir denesinler agzima geleni soyliycem zaten ilk optuklerinde niye dememissem cok kiziyorum kendime bi de benim babam okumuş etmiş adam ama dusuncesizler işte ne diyim telefonda diyorum Dr yasakladı kesinlikle öpmek yok annem diyo ki ee baban napicak ozaman babam da seni öpsün dedim ilk torun sasirdilar iyice ama asla opturmem kızımı artık
Hahaha iyi demişsin seni öpsün o zmn diyr :KK70:
Evet çok tatlılar evet insanın yiyesi öpesi ısırası geliyor bu kuzuları ama çok mnkler çok savunmasız şu an bağışıklık sistemleri sabretcekler napalım

canim hala hastanedeyiz iyilesmiyor ben arastirdim bence bogmacaboldu belirtiler benziyor çok yorgunum cildirmaya az kaldi yani

Canim ben

Canim ben aktardan aldigim rezrneyi kendim bardaga demleyip gunde 1 cay kaşığı veriyordum kizima cokda iyi geliyordu gaz icin. Bir zararini da görmedim. Dun doktor damla verdi damlaya basladim rezene vermiyorum
Bende kendim içiyorum aktardan aldığımı ama bebeğe vermemistim damla veriyorum bende

canim hala hastanedeyiz iyilesmiyor ben arastirdim bence bogmacaboldu belirtiler benziyor çok yorgunum cildirmaya az kaldi yani
offf canım yaa çok geçmiş olsun yardım eden birileri yok mu nesrincim yaa off umarım hemen iyileşir bebeğin peki dr söyledinmi şüphenden bahsetsen belki sana hak verir tedaviyi ona göre yapar

Kız seni nutella mı kurdeşen yaptı anammm bende sabahları kaşıklıyom arada napim duru emdkçe krize giriyorum tatlııııı diye:KK45:
hayır yaa genel olarak çikolatadan bahsettim ama nutela kısmı siper yaa kokusuna hastayım ama beni hasta eden nutelladan daha güzel ir çikolata kahve dünysının bir kutusu var deniz ımmmmm çok güzel hepsini ben yedim vee hasta oldumm :KK70:

aaaaa başak sende m, başladın kullanmaya nasıl zortltıyor ama ufaklıklar
Geçen zortlamasıyla korktum irkilerek uyandım noluyo diye :KK70:geçen gün de kucağımda yan şekilde dururken bi bacağını havaya kaldırıp pırtlattı sonra geri indiriyo bacağı gülüyo zilli :KK70:

Back