evet ya keşke öyle bir yer olsa aralık anneleri saklanma evi gibi ne güzel olur duuHaha :)) supersin canım aynen bende o anları düşünüp iyice bileniyorum neyseki 40 lar çıktı biz de kurtulduk kısmen tabi keşke bebisleri alıp kacabilecegimiz bir yer olsa :))
evet ya keşke öyle bir yer olsa aralık anneleri saklanma evi gibi ne güzel olur duu
sen dur ben ne d,ş b,ledim derya anlatamam hayatımda yapmadığım şeyleri yapıcam ne planlar ne planlar
Salonda tiny love beşiğimiz var resmen kurtarıcım oldu gündüzleri onda uyutuyorum,geceleri odamızdaki park yataktaKızlar Bebekleriniz nasıl uyuyor beşiktemi yanınızda mı kucakta mı
İnanmıyorum dudaktan öpmek nedir mikrop kapacak çocukHepimiz benzer şeyler yasamisiz yaa yazık bize bu büyüklerin hepsi mi anlayissiz yardimci olayım derken çok Afedersin psikolojimizin içine ettiler benim annem ve babam da öpme dedikçe çocuğu optuler hemde bikeresinde dudagindan opmus sonradan öğrendim uyuyan çocuğu uyandırıp sevmeye çalışmalar falan kriz gecirttiler bana bişey diyince de aliniyolar en son yüzündeki küçük sivilceler için Dr opmeyin dedi diye yalan söyledim mecbur bıraktılar beni
Cnm şu aşamada diyet yapamayız ki zaten. Hem emzirmek inanılmaz kalori harcatıyomuş korkma bence leylamhehe ben iyileşeli çok oldu hi çsöylemedim burada doğumun ilk zamanlarıydı ondan galiba gelen giden bitme diki söyleyeyim ama ben kilo almaya başladım sanırım deniz yaa hızlıca verdim şimdide almaya başladı diyet falan da yapamam offf çok sinir oluyorum kendime ne gıcık bir bünyem varr
Emziği çok azz aloyo cnm. Meme istiyo ((( bulacağım bi yolunu. Her akşam ayrı bişey deniyoruz bu akşam banyo yaptırdık dha iyi gibi. Çok teşekkürler ilgin içinAllah kolaylık versin tatlım emzik versen oyalanir belki
Bilmem, doktor beni uyarmadi yeme falan die, yarn kontrolde sorayım bakalim.
Salonda tiny love beşiğimiz var resmen kurtarıcım oldu gündüzleri onda uyutuyorum,geceleri odamızdaki park yatakta
İnanmıyorum dudaktan öpmek nedir mikrop kapacak çocukbazen gerçekten sabrımızı zorluyorlar. Bn ve eşim dşında kmse öpmedi daha
Cnm şu aşamada diyet yapamayız ki zaten. Hem emzirmek inanılmaz kalori harcatıyomuş korkma bence leylam
herkes bana yük oldu bende yaz geldimi herkese yük olucamHuuhuuu bana da biraz kopya ver leyla kız benim de çok fena suikast planlarım var akıl akıldan üstündür seninki daha acimasizsa tercih edebilirim hemen :)))
Çok haklısın cnm çok büyük düşüncesizlikMaalesef canım annemle babam sapur supur optuler çocuğumu içim gitti ama o an bişey de diyemedim nedense şimdi kendime kızıyorum hemde babam kirli sakalı varken düşün yani geçen kardeşim dedi ben görmedim yoksa kıyamet kopardı bi de Dudaktan opmusler yavrumu sinirden annemlere goturmuyorum kızımı hiç gitmedik belli bir süre de gitmicem
vallahi diyet pek umurumda değil zaten olsun kızım iyi olsun ben 100 kilo olmaya razıyımSalonda tiny love beşiğimiz var resmen kurtarıcım oldu gündüzleri onda uyutuyorum,geceleri odamızdaki park yatakta
İnanmıyorum dudaktan öpmek nedir mikrop kapacak çocukbazen gerçekten sabrımızı zorluyorlar. Bn ve eşim dşında kmse öpmedi daha
Cnm şu aşamada diyet yapamayız ki zaten. Hem emzirmek inanılmaz kalori harcatıyomuş korkma bence leylam
Bnm dr daIsyaaaaannnnn vurun beni atin beni delirmek uzereyim bastilar bana susmak bilmezmi bi bebek ya viyak viyak gaz cikmiyor da ben napiyim simdi delircem rezene manyagi oldum kuscam rezene agaci cikicak icim yaaa alip basimi gidicem yaban ellere ; ((
Canim ben aktardan aldigim rezrneyi kendim bardaga demleyip gunde 1 cay kaşığı veriyordum kizima cokda iyi geliyordu gaz icin. Bir zararini da görmedim. Dun doktor damla verdi damlaya basladim rezene vermiyorumAy canım ben şikayet etmiyorum derken sen ediyorsun demedim yanlış anlaşıldı kusura bakma lütfen.herkes kv den falan şikayetçi ya o manada ben tekim rahatim diye.bebekler içinde rezene varmiymis ben içiyorum ama bebeğe veremiyorum bende bakayım o zaman eczaneden
vallahi nurcan bende rezene pek işe yaramadı sen benim damladan kullan ama önce doktoruna danış benim kızım bildiğin kolik bir bebek ve faydasını gördüm ilaç bio gaia dr sor kullan canım çatır çatır zortlatıyorIsyaaaaannnnn vurun beni atin beni delirmek uzereyim bastilar bana susmak bilmezmi bi bebek ya viyak viyak gaz cikmiyor da ben napiyim simdi delircem rezene manyagi oldum kuscam rezene agaci cikicak icim yaaa alip basimi gidicem yaban ellere ; ((
belli bir miktar rezene sağlıllı ama bir dozdan sonrası anne sütünğ tamamen bitiriyormuş nurcan aman dikkatli iç ve benim yazdığım ilaç doğal prebiyotik hiç yan etkisi falan yokIsyaaaaannnnn vurun beni atin beni delirmek uzereyim bastilar bana susmak bilmezmi bi bebek ya viyak viyak gaz cikmiyor da ben napiyim simdi delircem rezene manyagi oldum kuscam rezene agaci cikicak icim yaaa alip basimi gidicem yaban ellere ; ((
sırtüstü kismini kacirmisim ben de yan yatiriyorum. ten tene temas oda isisi iyi olacak yaz bebeleri icin daha iyi ama zorda kalinirsa denenebilirTomrisin notlarında bebeğin sırt üstü uyuması en güvenli diyor. Ben kusarsa diye hep yan yatırıyorum.
Bebek üşümez mi?
aynen öyle ben bu aralar sık kullandım deniz ama çok rahat etti kızımBnm dr daleylam355 dr da biogaia damla verdi prebiyotik. Hem sindirim sistemini düzenliyo. Biraz pahalı ama rahat çıkartıyo bebeğim gazını. İstersen dene cnm. Gazı olan günlerde günde 1 kez 5 damla. Hatta dr her gn ver dedi ama ben gaz sorunu olunca veriyorum leyla da öyle yapıyo cnm
oğlun nasıl oldu nesrin daha iyimisırtüstü kismini kacirmisim ben de yan yatiriyorum. ten tene temas oda isisi iyi olacak yaz bebeleri icin daha iyi ama zorda kalinirsa denenebilir
Hahaha büyümedi dediğimiz memeler nasıl büyüdü di mivallahi diyet pek umurumda değil zaten olsun kızım iyi olsun ben 100 kilo olmaya razıyım
memelerde bıngıl bıngıl oldu ayy nasıl büyüdüler kızım emerken sarılıyor üstüne kafayı koyup tek koluyla dayanıp yastık gibi uyumaya başladı
Çok haklısın cnm çok büyük düşüncesizlik( internette fotolar dolaşıyo uçuk kapan mikrop kapan bebekler Allah korusun ( daha çok minik bebeklerimiz güya onlar daha deneyimli bizden daha çok sakınmalatı dkkat etmeleri lazım ama yaptıklarına bak. Bence kesinlikle iZin verme ve bir daha görürsen tepkini baya göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?