Cok gecmis olsun hastaneler bebek kayniyo salgin varhastalandi oksuruyor hastanedeyiz:*
Saol cnm ins
çok geçm,ş olsun hemen ihyileşsin kuzun
Benim bolbol emzirmekle geçti canım değerimiz ilk hafta 12.3 idi ama bacaklarına vurmuştu sarılık doktorumuz yatırmaya gerek görmedi bol bol emzir dedicanim sariligi arastryrdum da sizin nasil gecti sarilik?
Çok geçmiş olsun canım küçük prensimize salgın var benimkinde de hırıltı vardı serum fizyolojik ve otribebe kullanıp bol bol emzirdim ablamız okuldan getiriyor bizde devamlı hastalanıyoruzhastalandi oksuruyor hastanedeyiz:*
Bir gece hastahanede kaldık ve 1 ay boyunca her gün bazen 1 bazen 2 saat arayla anne sütü verdik canımcanim sariligi arastryrdum da sizin nasil gecti sarilik?
Hepimiz aynı durumdayız canım hele gaz sancıları o agladikca benim için parçalanıyor yanında kimse yokmu biraz uyuşan dinlenmek psikolojinede iyi gelirPerisanim uykusuzluk ve bebek beni col yordu yaa ;; ( goremiyorum kii ogf off ne zormus
Bebek arabasının oto koltugu yani ana kucaginda uyuyor besikte hemen uyaniyorKızlar Bebekleriniz nasıl uyuyor beşiktemi yanınızda mı kucakta mı
Ben kendi besiginde yatiriyorum bazı geceler çok huysuzlaniyor o zaman yatağa alıyorum eşimin elini tutup uyuyor sipaKızlar Bebekleriniz nasıl uyuyor beşiktemi yanınızda mı kucakta mı
Canım tecrübeli değilim ama kolik olabilir mi belli saatlerde olunca öyle yazıyor bide emdikce gazi artar gazi arttıkça etmek ister sürekli emzirme bence gaz ilacı kullaniyormusunKızlar çok huzırsuz olduğunda kızımı evde wrape koyuyorum. İşimi öyle yapıyorum. Hemen huzurla koynumda ıyuyo. Ama akşamlar olmasın 8'den gece 1'e kadar hiç uyumuyo sürekli emiyor ve ağlıyor. Acaba doymuyor gece mama mı versem bi kerelik diyorum ama ona da içim razı gelmiyor...
Çoook gecmiş olsun Canım Rabbim bi an önce şifa versin küçük meleğeBenim kuzum da hasta istemeye istemeye antibiyotige başladık içim gidiyor dün eşimle oturup ağladık onun o halsiz haline boğaz enfeksiyonu gećiriyor bir yandan kusuyor bir yandan ateşi var burun desen sürekli kapalı rabbim evlatlarımızı korusun salgin var herkes hasta ben de mecburiyetten ayaktayım
Evet aynen öyle oluyor cnm ama emzirmediğimde yeri göğe katıyor ağlayıp. En fazla yarım saat dayanabiliyorum. Dün bi gaz ilacına başladım ama yine aynı filmi çevirdik gece. Çok yıpratıcı...Canım tecrübeli değilim ama kolik olabilir mi belli saatlerde olunca öyle yazıyor bide emdikce gazi artar gazi arttıkça etmek ister sürekli emzirme bence gaz ilacı kullaniyormusun
Benim kuzum da hasta istemeye istemeye antibiyotige başladık içim gidiyor dün eşimle oturup ağladık onun o halsiz haline boğaz enfeksiyonu gećiriyor bir yandan kusuyor bir yandan ateşi var burun desen sürekli kapalı rabbim evlatlarımızı korusun salgin var herkes hasta ben de mecburiyetten ayaktayım
Bu kv cildirtcak beni ya altli üstlü oturuyoz her aksam bizde ya istemiyirum hala geliyor görmek istemiyorum kadini elimden gelse bu kasik suda bogarim yani o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?