• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
zendost zendost
Canm benm ya, cok üzüldüm bebişe :( Allaahım acil şifalar versin, sen de dirayetli ol annesi, sütün kaçmasın, bebişin bu ara o süte çok ihtiyacı olacak. En güzel ilaç anne sütü

Canim esinle konuş bence ya da kv ile net çizgilerin olsun benimki 2 çocuk büyütmus kaç yaşında kadın ama hala bebekle ilgili en ufak şeyi bana sorar onay almadan asla yapmaz günde en fazla 1 saat görüyorum sağolsun kahvaltimi gelip hazırlıyor akşam da evinden yemek pisirip getiriyor o kadar ama azıcık yüz bulsa tepene çıkar o cinsten yani
Konusmamaya calisiyorum tavirliyim zaten ama artik sıkıldım kadından ya ağlamak istiyorum :'(

K kaplan2535 N nefesim-35
Bu kaynanalarin hepsi aynı galiba, benmki de gecen cmt bana sormadan geldi gece kaldi, oglen 2 den gece 23 e kadar cocugu kucagnda tuttu vermedi, ben de sabaha kadar cıkarmadm bebegi odamdan, bu kez kendi "bana bebegi vermedinz" die küstü gtti, gitmiş eşime şikayet etmiş iki yüzlü kadın, beddua etmek istemiyrm cocugumdan cıkar die ama 10 günlük loğusayım, üzüntüden harap etti beni, allahım sağlık, huzur yüzü göstermesin bu kadına, tez zamanda belasını bulsun inş.
Yazik valla resmen iftira atmis aldiği halde almadim demiş boşver cnm allaha birak

Muhtemelen öyle tatlım, yani eski rahatliği yok memelerimin, bi sizi bi ağri var hep, hala yüzüstü yatamiyorum ben.
benim uyurken aklıma geliyorda aa ben yüzüstü yatıcam falan diyorum sonra eski pozisyon sen onu bunu bırakda meltem ben hala yastık arayırm bacak aralrında ne rahatmış yaa
meltem çikolata olayını ne yaptın tatlım ben sana başıma geleni yazayım kahve dünyasından hediyebir koca kutu çikolata geldi ve ben hepsini yedim sonra nemi oldu ben kaşınmaya başladım doğumun birinci haftası bile değildi ev dolu misafirle sonra dökmeye başladı vücudum sonrada döküntüler şişti ve ben hastenelik oldum ama deli gibi kaşınıyorum bu arada dr beni bir gördü:KK53: aaa siz kurdeşen dökmüşsünüz dedi hala evde çikolata yasak sen düşün ne hale geldiğimi nasıl yediysem o kutuyu :KK22::oops::oops:

K kaplan2535 N nefesim-35
Bu kaynanalarin hepsi aynı galiba, benmki de gecen cmt bana sormadan geldi gece kaldi, oglen 2 den gece 23 e kadar cocugu kucagnda tuttu vermedi, ben de sabaha kadar cıkarmadm bebegi odamdan, bu kez kendi "bana bebegi vermedinz" die küstü gtti, gitmiş eşime şikayet etmiş iki yüzlü kadın, beddua etmek istemiyrm cocugumdan cıkar die ama 10 günlük loğusayım, üzüntüden harap etti beni, allahım sağlık, huzur yüzü göstermesin bu kadına, tez zamanda belasını bulsun inş.

Ahh canım benim yaa amma kaprisli kadinmis oglenden akşama kadar tutmuş çocuğu gelmiş gece de kalmış daha ne istiyor alip evine mi goturucek yine iyi sabretmissin zaten bunlar bizden daha lohusa onlar için dogurduk sanki sen yine de takmamaya çalış tatlım sütün etkilenmesin kv elbet bir yerden cikicak acısı yanına kalmaz sen hiç merak etme

Evet aynen öyle oluyor cnm ama emzirmediğimde yeri göğe katıyor ağlayıp. En fazla yarım saat dayanabiliyorum. Dün bi gaz ilacına başladım ama yine aynı filmi çevirdik gece. Çok yıpratıcı...
Allah kolaylık versin tatlım emzik versen oyalanir belki

Kizlar nasilsiniz acil birsey sorucam bebek gormeye gelenlere ikraminiz ne oldu? Banada gelmeye basliycaklar yavas yavas aklimda bir kac secenek olsun istiyorum tesekkurler simdidenn opuldunuz

Hepimiz aynı durumdayız canım hele gaz sancıları o agladikca benim için parçalanıyor yanında kimse yokmu biraz uyuşan dinlenmek psikolojinede iyi gelir
Tekin cnm bnm ya esim var yanimda ama onada kiyamiyorum uyusun ise gidecek diye kardesim vardi oda ise girince mecbur eve gitmek zorunda kaldi kv de annesi gekdi rahatsiz bebege bulasmasin bende rahat edeyim diye kalamadi gaz sancisi ayyy aorma beni benden aliyor bide burnu tikaniyor yaaa deli oluyorum zorlaniyor nefes alirken perisan oluyom bende kiyamiyorum yabrucaga ; (

Kizlar nasilsiniz acil birsey sorucam bebek gormeye gelenlere ikraminiz ne oldu? Banada gelmeye basliycaklar yavas yavas aklimda bir kac secenek olsun istiyorum tesekkurler simdidenn opuldunuz
Valla kuzum ben bebek durmadigi icin esime hazi seyler aldirmistim ilk tur gelenlere akrabaydi ama ikincileri de haftasonuna gelin dedim millete hep cunki esim en azindan bebege bakarda bende bisiler yaparim valla limonlu kek var pogaca var aklimda pratik yapilan tariflerden tabi zorlayandan degil birde kisir yada mercimek kofte gibi seyler yani

Bebek arabasının oto koltugu yani ana kucaginda uyuyor besikte hemen uyaniyor
Heryerde uyuyor ama 5 dk ligina hemen fir gozler aciyor ama genelde besikte uyutyorum bazen cok huysuzlaniyor yanima yatirip emziriyom bidaha kaldirmiyorhm cunki uykusu cok hafif hemen kalkiyo

Tekin cnm bnm ya esim var yanimda ama onada kiyamiyorum uyusun ise gidecek diye kardesim vardi oda ise girince mecbur eve gitmek zorunda kaldi kv de annesi gekdi rahatsiz bebege bulasmasin bende rahat edeyim diye kalamadi gaz sancisi ayyy aorma beni benden aliyor bide burnu tikaniyor yaaa deli oluyorum zorlaniyor nefes alirken perisan oluyom bende kiyamiyorum yabrucaga ; (
Canım ya bi yandan tek olmak daha iyi ama uyku zorluyor tabi bende tekim ama şikayet etmiyorum 2 hafta kv geldi ınan tek daha rahat.burun tıkanıklığı herkeste var sanırım evi havalandirinca azaldı biraz gaz için ilaç veriyor musun

Ben buzluga peynirli pogaca patatesi börek bi de bizde kete vardır onları yapıp koydum gelen olunca bi kek bide kısır tamamdir

Kizlar devletin verdgi 1.cocuk icin 300tlyi alan varmi yada badvuran sgk yi aradm kaymakamliga basvurcaksnz dedi izmirdeym yardmci olurmsbz

benim uyurken aklıma geliyorda aa ben yüzüstü yatıcam falan diyorum sonra eski pozisyon sen onu bunu bırakda meltem ben hala yastık arayırm bacak aralrında ne rahatmış yaa
meltem çikolata olayını ne yaptın tatlım ben sana başıma geleni yazayım kahve dünyasından hediyebir koca kutu çikolata geldi ve ben hepsini yedim sonra nemi oldu ben kaşınmaya başladım doğumun birinci haftası bile değildi ev dolu misafirle sonra dökmeye başladı vücudum sonrada döküntüler şişti ve ben hastenelik oldum ama deli gibi kaşınıyorum bu arada dr beni bir gördü:KK53: aaa siz kurdeşen dökmüşsünüz dedi hala evde çikolata yasak sen düşün ne hale geldiğimi nasıl yediysem o kutuyu :KK22::oops::oops:

Hadi ya desene cıkolatalar gözünde kaldi :))
Ben kaşik kaşik nutella sarrlle yiyorum walla :))

Ahh canım benim yaa amma kaprisli kadinmis oglenden akşama kadar tutmuş çocuğu gelmiş gece de kalmış daha ne istiyor alip evine mi goturucek yine iyi sabretmissin zaten bunlar bizden daha lohusa onlar için dogurduk sanki sen yine de takmamaya çalış tatlım sütün etkilenmesin kv elbet bir yerden cikicak acısı yanına kalmaz sen hiç merak etme

Ayaği bi yere takılsa kırılsa da evnde oturup gelemese keske, yüzsüz, bugün uine kalkti geldi.

Back