2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gaz sorunumuzun oldugunu soylemefim yani yoktu ben rezene veriyordum. Korkumdan soyleyemedim gaz sorunu yok dedim ama olursa diye yazdi. Multitabi bize 15 günlük saglik ocagi kontrolünde vermişlerdi. 15 gündür kullaniyoruz
D vit verdiler bizede. Cumartesi kontrole gidicez sorayim. Gorme testi icin yonlendirdi mi

bnm buyuk oglum oyleydi. Surekli üstünü değiştirrdim artık. Bize reflüden demişti dr. Kilo alımı iise bişey yapmıolar. Basını yukarda tut uyurken. Birde kesinlikle 2 saatten once emzirmiodum. Oyalamaya calısıoduk hep

Bizim kızın bugun 1 ay kontrolü vardı. Doktor gaz için biogia damla verdi. Kullanan faydasını gören var mi
bn onu bebek refludu için kullanmıstım oglumda

Bize gaz icin verdi ama refluye kusmaya iyi geliyorsa cok guzelmis

Geçmiş olsun canım emzirmeye devam moralini bozma sakın

Benim yeğenim oğluda kilo almıyor gitmedikleri doktor kalmadı ama şimdi 4 yaşında gene zayıf senden benden kuvvetli maşallah herşey kilo değil yani

Demekki o gelinin öyle davrandığı kadar varmış canim yoksa kim kime durduk yere kin besler ki. Kendini asla ezdirme ve cok muhatap olma. En güzel en özel günlerini kendine zehir etme.
Olabildiğince konuşuyorum yeri geldiğinde cevap veriyorum yoksa daha fazla yüz alcak

biz de hastaneye yattik çok oksuruyor damar yolundan antiboyotik veriyorlar akciger filmi cekildi temiz cikti

Benim.kizim canim
Yerim onun findik burnunu 41 kere maşallah

Kizlar sizin bebislerde.cok kusuyor.mu. Bazen kesikli.bazende ictigi gibi cikariyor.acaip taktim.kafaya
Benim kızımda çok kusuyor aynen dediğin gibi ama kafaya takmiyirum fazlasini cikardigini düşündugum için.aylik kontroldede doktora sorucam yinede
biz de hastaneye yattik çok oksuruyor damar yolundan antiboyotik veriyorlar akciger filmi cekildi temiz cikti
Çok gecmis olsun canim insallah cabucak atlatir akciger filmi de guzel cikmis atlatir hemencecik

Olabildiğince konuşuyorum yeri geldiğinde cevap veriyorum yoksa daha fazla yüz alcak
Ben hic konusmuyorum eger ikimiz yalniz kaldiysak hic konu açmıyorum onun sorduklarına da kısa net cevap veriyorum ama hic yüzüne bakmıyorum. Tavsiye ederim. Dogum yaptim 2. Gunu bana fazla geldi 1 hafta hergun geldi sonunda gelmedi simdi haftada bir torununu gostermeye gidiyoruz ohh misss. Yada sevmeye onlar geliyor

baktir canim idrar yolu için uyurken siringayla az az versen mi acaba sagip

hayirli olsun allah damatligini da gostersin.valla zor damar yolu actilar bugun ben de agladim cok

Benim yeğenim oğluda kilo almıyor gitmedikleri doktor kalmadı ama şimdi 4 yaşında gene zayıf senden benden kuvvetli maşallah herşey kilo değil yani
m
masallah cok cevik ve kuvvetli aslinda amA zayif.dert etmem aslinda sagliklo olsun zayif olsada olur ama bobreklerii susuz kalir dedi onu dert ettim

Canim keşke konuyla ilgili işe yarar bir bilgim olsa da paylassam seninle Allah minigine şifa versin huzur rahatlik versin diğer cocugunda oyleymis genetik olabilir mi dicem ama kısa zamanda bebisin de sende rahata kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…