- 21 Temmuz 2015
- 343
- 199
- 23
- 38
D vit verdiler bizede. Cumartesi kontrole gidicez sorayim. Gorme testi icin yonlendirdi miGaz sorunumuzun oldugunu soylemefim yani yoktu ben rezene veriyordum. Korkumdan soyleyemedim gaz sorunu yok dedim ama olursa diye yazdi. Multitabi bize 15 günlük saglik ocagi kontrolünde vermişlerdi. 15 gündür kullaniyoruz
bnm buyuk oglum oyleydi. Surekli üstünü değiştirrdim artık. Bize reflüden demişti dr. Kilo alımı iise bişey yapmıolar. Basını yukarda tut uyurken. Birde kesinlikle 2 saatten once emzirmiodum. Oyalamaya calısıoduk hepSelam anneler. Bebegi kusan var mi? Çok kusuyo ilk emzirdigimden beri ilk günden beri. Doğduğu gun midesini filan yikasak mi dediler yikamadilar... kusuyo midesi bulan iyi uyuyamiyo rahatsız oluyo yavrum bazen burnundan bile geliyo. Ilk kızında 11 ay kusmuştu. ne doktorlar ne tahliller ilaçlar kar etmemişti ar kusma önleyici mamayla geçmişti. Zaten doktorlar kilo alinca normal diyip sallliyo fazlasını çıkar iyi diyolar. Bu çok saçma bi cocuk ne emer ki o kadar kurşun yataklar suyumuz başımız hali koltuk her yer kusluk oluyo bi ogün kusmasin çıkarana kadar agliyo kivraniyo. Net te kurmanın bisuru sebebi olabilir diyo bağırsak problemleri gb niye doktorlar normal diyo aklim almiyo. Aynı şeyleri bi sene yeniden yaşamak istemiyorum. Cocugum mutlu değil. Sürekli sallanmak istiyo. küsüp bisey olur diye ödüm kopuyo bütün gece gözüm üstünde ağzına bakıyorum biraz dalda nefesini dinliyorum. Zaten yüreğim ayakta herseyden korkuyorum bisey olucam diye aklimi kaciricam
Sizden kusan bebegi olan varsa doktor size de fazlasını mi çıkar iyi diyo bi şey öneren var mi?
Kusma onleyici ar mama 40 ından sonra gunde bi ölçek vereyim diyorum belki ise yarar. Herşey kilo değil kilo alıyorsa normal diyolar ama yavrum neler cekiyo surekli ağzı burnu kısmak ne demek. Midesi bilen iyi kivraniyo yavrum. Kiyamiyorum çok uzuluyorum.
Bu arada 22 günlük olduk. 3350 doğmuştu 5. Gün kontrolünde 3550cikmisti doktor kusmadina normal dedi öbür dedi bide... burdaki kontrol 1 aylik en.
Bu pazar babamız saçlarını traş etti ağırlığınca gümüş miktarı sadaka vermek sünnet diye. Banyoda yaptırdık ama haftada iki kez yapiyoruzcok soğuk havalar diye. Evimiz 24/25/26derece hep yıkarken ekstra sicak hava ufleyici açıyoruz.
Bu arada sadece uyku dinlenme sut yapiyo sanirim ben uyursamsut doluyo anca.
Hepinize bol uykulu bol sütlü gunler
bn onu bebek refludu için kullanmıstım oglumdaBizim kızın bugun 1 ay kontrolü vardı. Doktor gaz için biogia damla verdi. Kullanan faydasını gören var mi
Bize gaz icin verdi ama refluye kusmaya iyi geliyorsa cok guzelmisbnm buyuk oglum oyleydi. Surekli üstünü değiştirrdim artık. Bize reflüden demişti dr. Kilo alımı iise bişey yapmıolar. Basını yukarda tut uyurken. Birde kesinlikle 2 saatten once emzirmiodum. Oyalamaya calısıoduk hep
bn onu bebek refludu için kullanmıstım oglumda
Hayir gorme ile ilgili birsey yapmadi canım. Kalca filmi cekildi, kilo vs gelisimine bakti sadeceD vit verdiler bizede. Cumartesi kontrole gidicez sorayim. Gorme testi icin yonlendirdi mi
Şimdiye kadar 2 saat arayla kaldırıyordum ama sarılık bitti şükür 1 aylık olduk. 11 gibi yatıp 2 buçuğa kadar uyuyor sonra 2 saat arayla uyanıyor geneldeKizlar bebisleriniz gece kac saat uyuyo kac saat araliklarla uyaniyo
Bide kac saat arayla emziryosunuz
Bu humana nasıl bişey tam adı ne kızlarBeende aldim bugun gayet guzel tadi
Geçmiş olsun canım emzirmeye devam moralini bozma sakınKizlar doktora goturdum oglumu kabizligu ve zayifligi icin.doktor 600gram altina oldugu icin bobrekler susuz kalmasin diye mama oneriyotuz dedi ama ben sutumun oldugunu dusunuyorum sagdigim miktarlari soyledim iyi dedi idrar yollari enfeksiuonuda kilo aldirmazmis yarin idrar tahlili vericez yoksa mama takviyesj gerekebilir dedi.dedim ac olsa aglamaz mi.kimi bebek sakin ve kanaatkar olurmus ac olsada aglamayabilurmis.her emzirme sonrasi 5-6cay kasigi su ver dedi
Benim yeğenim oğluda kilo almıyor gitmedikleri doktor kalmadı ama şimdi 4 yaşında gene zayıf senden benden kuvvetli maşallah herşey kilo değil yaniKizlar doktora goturdum oglumu kabizligu ve zayifligi icin.doktor 600gram altina oldugu icin bobrekler susuz kalmasin diye mama oneriyotuz dedi ama ben sutumun oldugunu dusunuyorum sagdigim miktarlari soyledim iyi dedi idrar yollari enfeksiuonuda kilo aldirmazmis yarin idrar tahlili vericez yoksa mama takviyesj gerekebilir dedi.dedim ac olsa aglamaz mi.kimi bebek sakin ve kanaatkar olurmus ac olsada aglamayabilurmis.her emzirme sonrasi 5-6cay kasigi su ver dedi
Ben kullanıyorum mışıl mışıl uyuyor maşallah bizimki.Bizim kızın bugun 1 ay kontrolü vardı. Doktor gaz için biogia damla verdi. Kullanan faydasını gören var mi
Olabildiğince konuşuyorum yeri geldiğinde cevap veriyorum yoksa daha fazla yüz alcakDemekki o gelinin öyle davrandığı kadar varmış canim yoksa kim kime durduk yere kin besler ki. Kendini asla ezdirme ve cok muhatap olma. En güzel en özel günlerini kendine zehir etme.
humana stil tea diye geciyor gorunusu bimde satilan visneli oraletler var ya onun gibi ince şerit gibi oyle bordo renkli tadi guzelBu humana nasıl bişey tam adı ne kızlar
canim bizde zinco veriyorduk alkol varmis kutusunda bile yaziyor biri paylasmis bilgin olsunBen zinko veriyorum bazen. Pirt pirt yapiyo hemen. Size d vitamini mi multitabs mi onerdi
Yerim onun findik burnunu 41 kere maşallahBenim.kizim canim
Benim kızımda çok kusuyor aynen dediğin gibi ama kafaya takmiyirum fazlasini cikardigini düşündugum için.aylik kontroldede doktora sorucam yinedeKizlar sizin bebislerde.cok kusuyor.mu. Bazen kesikli.bazende ictigi gibi cikariyor.acaip taktim.kafaya
Çok gecmis olsun canim insallah cabucak atlatir akciger filmi de guzel cikmis atlatir hemencecikbiz de hastaneye yattik çok oksuruyor damar yolundan antiboyotik veriyorlarakciger filmi cekildi temiz cikti
Ben hic konusmuyorum eger ikimiz yalniz kaldiysak hic konu açmıyorum onun sorduklarına da kısa net cevap veriyorum ama hic yüzüne bakmıyorum. Tavsiye ederim. Dogum yaptim 2. Gunu bana fazla geldi 1 hafta hergun geldi sonunda gelmedi simdi haftada bir torununu gostermeye gidiyoruz ohh misss. Yada sevmeye onlar geliyorOlabildiğince konuşuyorum yeri geldiğinde cevap veriyorum yoksa daha fazla yüz alcak
baktir canim idrar yolu için uyurken siringayla az az versen mi acaba sagipKizlar doktora goturdum oglumu kabizligu ve zayifligi icin.doktor 600gram altina oldugu icin bobrekler susuz kalmasin diye mama oneriyotuz dedi ama ben sutumun oldugunu dusunuyorum sagdigim miktarlari soyledim iyi dedi idrar yollari enfeksiuonuda kilo aldirmazmis yarin idrar tahlili vericez yoksa mama takviyesj gerekebilir dedi.dedim ac olsa aglamaz mi.kimi bebek sakin ve kanaatkar olurmus ac olsada aglamayabilurmis.her emzirme sonrasi 5-6cay kasigi su ver dedi
hayirli olsun allah damatligini da gostersin.valla zor damar yolu actilar bugun ben de agladim cokKizlar bugun bebegimin sunnetini yaptirdik öldüm öldüm dirildim kapida iceri giremedim ben babasi durdu yaninda. Once kasigindan igne yapmislar pipisini uyusturmak icin 1 saat bekledik oyle sonra cagirdilar sunnetini yapti doktor ama cok agladi oglum ben disarda o agladikca perisan oldum diyebilirim ama cani yandigi icin aglamamis bacaklarini hemsire tuttugu icin aglamis.. simdi hergun pansumanini yapicam 4 gune iyilesirmis insallah bakalimm
Bu aksam verdim bakalim güzel uyursa cok sevinirim. Ama bizimki gaz icin degil aciktigindan uyaniyor gece insallah uyurBen kullanıyorum mışıl mışıl uyuyor maşallah bizimki.
mBenim yeğenim oğluda kilo almıyor gitmedikleri doktor kalmadı ama şimdi 4 yaşında gene zayıf senden benden kuvvetli maşallah herşey kilo değil yani
Selam anneler. Bebegi kusan var mi? Çok kusuyo ilk emzirdigimden beri ilk günden beri. Doğduğu gun midesini filan yikasak mi dediler yikamadilar... kusuyo midesi bulan iyi uyuyamiyo rahatsız oluyo yavrum bazen burnundan bile geliyo. Ilk kızında 11 ay kusmuştu. ne doktorlar ne tahliller ilaçlar kar etmemişti ar kusma önleyici mamayla geçmişti. Zaten doktorlar kilo alinca normal diyip sallliyo fazlasını çıkar iyi diyolar. Bu çok saçma bi cocuk ne emer ki o kadar kurşun yataklar suyumuz başımız hali koltuk her yer kusluk oluyo bi ogün kusmasin çıkarana kadar agliyo kivraniyo. Net te kurmanın bisuru sebebi olabilir diyo bağırsak problemleri gb niye doktorlar normal diyo aklim almiyo. Aynı şeyleri bi sene yeniden yaşamak istemiyorum. Cocugum mutlu değil. Sürekli sallanmak istiyo. küsüp bisey olur diye ödüm kopuyo bütün gece gözüm üstünde ağzına bakıyorum biraz dalda nefesini dinliyorum. Zaten yüreğim ayakta herseyden korkuyorum bisey olucam diye aklimi kaciricam
Sizden kusan bebegi olan varsa doktor size de fazlasını mi çıkar iyi diyo bi şey öneren var mi?
Kusma onleyici ar mama 40 ından sonra gunde bi ölçek vereyim diyorum belki ise yarar. Herşey kilo değil kilo alıyorsa normal diyolar ama yavrum neler cekiyo surekli ağzı burnu kısmak ne demek. Midesi bilen iyi kivraniyo yavrum. Kiyamiyorum çok uzuluyorum.
Bu arada 22 günlük olduk. 3350 doğmuştu 5. Gün kontrolünde 3550cikmisti doktor kusmadina normal dedi öbür dedi bide... burdaki kontrol 1 aylik en.
Bu pazar babamız saçlarını traş etti ağırlığınca gümüş miktarı sadaka vermek sünnet diye. Banyoda yaptırdık ama haftada iki kez yapiyoruzcok soğuk havalar diye. Evimiz 24/25/26derece hep yıkarken ekstra sicak hava ufleyici açıyoruz.
Bu arada sadece uyku dinlenme sut yapiyo sanirim ben uyursamsut doluyo anca.
Hepinize bol uykulu bol sütlü gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?