- 25 Mart 2015
- 1.585
- 933
- 53
- 38
Saol canim sizede gecmis olsun hayirdir ne icin damar yolu actilar ?hayirli olsun allah damatligini da gostersin.valla zor damar yolu actilar bugun ben de agladim cok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim sizede gecmis olsun hayirdir ne icin damar yolu actilar ?hayirli olsun allah damatligini da gostersin.valla zor damar yolu actilar bugun ben de agladim cok
gunduz tilki uykusu uyuyor adeta gece 2 3 kere kalkiyor saatli emzirmiyorum her istediginde 2 yi gecmiyordur bazen cok sık bazen daha aralikli. tomrisin emzirme notlarini oku bence.Kizlar bebisleriniz gece kac saat uyuyo kac saat araliklarla uyaniyo
Bide kac saat arayla emziryosunuz
hastalandi oksuruyor hastanedeyiz:*Saol canim sizede gecmis olsun hayirdir ne icin damar yolu actilar ?
amin canim çok uzucuYerim onun findik burnunu 41 kere maşallah
Benim kızımda çok kusuyor aynen dediğin gibi ama kafaya takmiyirum fazlasini cikardigini düşündugum için.aylik kontroldede doktora sorucam yinede
Çok gecmis olsun canim insallah cabucak atlatir akciger filmi de guzel cikmis atlatir hemencecik
hastalandi oksuruyor hastanedeyiz:*
sag ol canim benim.Geçmiş olsun canım
anne sutunde bol miktarda su var canim benim 3. bebegim vermedim hic ek gidaya dek. bir de amerikada annesutune su katmis biri bebegin elektrolit dengesi bozulmus vefat etmis 2 aylikAnnem ablamın iki kızınıda verdi biz de 1-2 mama kaşığı ile veriyoruz böbreklerine iyi gelirmiş birde sütten ağzının içinde pamukçuk olmasını engeller ne zararı olur ki diye düşünüyorum
çok geçm,ş olsun hemen ihyileşsin kuzunKizlar bugun bebegimin sunnetini yaptirdik öldüm öldüm dirildim kapida iceri giremedim ben babasi durdu yaninda. Once kasigindan igne yapmislar pipisini uyusturmak icin 1 saat bekledik oyle sonra cagirdilar sunnetini yapti doktor ama cok agladi oglum ben disarda o agladikca perisan oldum diyebilirim ama cani yandigi icin aglamamis bacaklarini hemsire tuttugu icin aglamis.. simdi hergun pansumanini yapicam 4 gune iyilesirmis insallah bakalimm
multitabs ne kadar veriyorsun canım pipet kısmından ne kadar çekerek tam miktar yazarsan sevinirim bende kullanıyorum acaba doğrumu veriyorumGaz sorunumuzun oldugunu soylemefim yani yoktu ben rezene veriyordum. Korkumdan soyleyemedim gaz sorunu yok dedim ama olursa diye yazdi. Multitabi bize 15 günlük saglik ocagi kontrolünde vermişlerdi. 15 gündür kullaniyoruz
çok geçmiş olsun nesrin bizde tekrar hasta olduk galiba bakalım bu gece bolca emziricem hemen atlatırar umarımbiz de hastaneye yattik çok oksuruyor damar yolundan antiboyotik veriyorlarakciger filmi cekildi temiz cikti
Canım bizimde 20 gün olmak üzere sarılık devam ediyor gözlerinde kaldı bir gece hastahanede bile yattık 1 buçuk saat arayla uyandır önce altını al biraz uyansın sonra emzir cnm emmekte Zorlanıyorsa sağ biberon la ver tek çaresi bu sarılığın biberona alışır korkun varsa ben medela kullandım hiç sorun olmadı sadece bebeğine odaklan benim kendi annemde bazen abartıyor severken ama sonra diyorum en fazla 40 çıkana kadar burda sonra oğlumla baş başa kalıcaz sende bu fırsatta dinlen takma kafana
Günde 3 damla dediler saglik ocagindan ama pipet falan yok canim ayrica adi da monovit mis ben yanlis anlamisim.multitabs ne kadar veriyorsun canım pipet kısmından ne kadar çekerek tam miktar yazarsan sevinirim bende kullanıyorum acaba doğrumu veriyorum
bio gaia be kullanıyorum eğer gaz sorunu yoksa verme gerçi buda doğal bir ilaç ben faydasını gördüm
Dediğin masajı eşim de kızımıza yapıyor. Çok iyi geliyor. Youtube da videolu masajlar var. Oradan öğrendik.
Hem kadının oğlunu al hem de kadını sevme.
![]()
Yaklaşik 1 hafta falan oldu agrim, ama şimdi iyiyim, agrım olmuyo.Aynen duser oda yakinda oturup kalkmada agrin oluyomu ben baya zaman oturamamistim :)
Maşallah canm ne güzel, ben hıc yalnz kalamiycakmişim gibi geliyo, annem bazen gidiyo, kucuk ablam yanmda olsa da aksam hava karanlaşinca aglayıp annemi geri cagiriyorum, gecenn köründe geri geliyo kadinannem artık gelmiyor ben kızımla yalnızım biz 47 günlük olduk meltemcim
Günde 3 kere iç canm, 6sa ara ile, dr bana oyle dediumaım öyledir meltemcşm ben humana kullandım süt geri geldi bakalu-ım nasıl olacak
acaba neden öyle sancı oluyor süt üretmesi için uyarıdamı bulunuyor acaba
Dua oku bol bol. Hem bebeğin için hem kendin için. Ferahlarsin :) bi de boş kaldığın zaman bebiş uyuduğu zaman güzel bi deftere onun için günlük tutabilirisn. Güzel şeyler güzel hayaller falan yazarsin :) terapi gibi olur. Mutlu oluyo insan ben yazıyorum denemeni tavsiye ederim.
biz de hastaneye yattik çok oksuruyor damar yolundan antiboyotik veriyorlarakciger filmi cekildi temiz cikti