2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bebisleriniz gece kac saat uyuyo kac saat araliklarla uyaniyo
Bide kac saat arayla emziryosunuz
gunduz tilki uykusu uyuyor adeta gece 2 3 kere kalkiyor saatli emzirmiyorum her istediginde 2 yi gecmiyordur bazen cok sık bazen daha aralikli. tomrisin emzirme notlarini oku bence.

amin canim çok uzucu

anne sutunde bol miktarda su var canim benim 3. bebegim vermedim hic ek gidaya dek. bir de amerikada annesutune su katmis biri bebegin elektrolit dengesi bozulmus vefat etmis 2 aylik okuyunca daha endiselendim

çok geçm,ş olsun hemen ihyileşsin kuzun

Gaz sorunumuzun oldugunu soylemefim yani yoktu ben rezene veriyordum. Korkumdan soyleyemedim gaz sorunu yok dedim ama olursa diye yazdi. Multitabi bize 15 günlük saglik ocagi kontrolünde vermişlerdi. 15 gündür kullaniyoruz
multitabs ne kadar veriyorsun canım pipet kısmından ne kadar çekerek tam miktar yazarsan sevinirim bende kullanıyorum acaba doğrumu veriyorum
bio gaia be kullanıyorum eğer gaz sorunu yoksa verme gerçi buda doğal bir ilaç ben faydasını gördüm

biz de hastaneye yattik çok oksuruyor damar yolundan antiboyotik veriyorlar akciger filmi cekildi temiz cikti
çok geçmiş olsun nesrin bizde tekrar hasta olduk galiba bakalım bu gece bolca emziricem hemen atlatırar umarım

canim sariligi arastryrdum da sizin nasil gecti sarilik?

Günde 3 damla dediler saglik ocagindan ama pipet falan yok canim ayrica adi da monovit mis ben yanlis anlamisim.

Dediğin masajı eşim de kızımıza yapıyor. Çok iyi geliyor. Youtube da videolu masajlar var. Oradan öğrendik.

Hem kadının oğlunu al hem de kadını sevme.

Ben bebeğimi yaptim istediği zaman alsin oglunu, hatta geri soksun cıkardiği yerden :)

annem artık gelmiyor ben kızımla yalnızım biz 47 günlük olduk meltemcim
Maşallah canm ne güzel, ben hıc yalnz kalamiycakmişim gibi geliyo, annem bazen gidiyo, kucuk ablam yanmda olsa da aksam hava karanlaşinca aglayıp annemi geri cagiriyorum, gecenn köründe geri geliyo kadin
Annem giderse ben de esyalari toplar anneme giderim ara ara.

Aaa cok güzel bi fikir, baslayayım ben de Kızıma bugunlerden bi hediye kalmiş olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…