• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hastalandi oksuruyor hastanedeyiz:*
Çok geçmiş olsun canım küçük prensimize salgın var benimkinde de hırıltı vardı serum fizyolojik ve otribebe kullanıp bol bol emzirdim ablamız okuldan getiriyor bizde devamlı hastalanıyoruz

Benim kuzum da hasta istemeye istemeye antibiyotige başladık içim gidiyor dün eşimle oturup ağladık onun o halsiz haline boğaz enfeksiyonu gećiriyor bir yandan kusuyor bir yandan ateşi var burun desen sürekli kapalı rabbim evlatlarımızı korusun salgin var herkes hasta ben de mecburiyetten ayaktayım

Kızlar çok huzırsuz olduğunda kızımı evde wrape koyuyorum. İşimi öyle yapıyorum. Hemen huzurla koynumda ıyuyo. Ama akşamlar olmasın 8'den gece 1'e kadar hiç uyumuyo sürekli emiyor ve ağlıyor. Acaba doymuyor gece mama mı versem bi kerelik diyorum ama ona da içim razı gelmiyor...

Kızlar çok huzırsuz olduğunda kızımı evde wrape koyuyorum. İşimi öyle yapıyorum. Hemen huzurla koynumda ıyuyo. Ama akşamlar olmasın 8'den gece 1'e kadar hiç uyumuyo sürekli emiyor ve ağlıyor. Acaba doymuyor gece mama mı versem bi kerelik diyorum ama ona da içim razı gelmiyor...
Canım tecrübeli değilim ama kolik olabilir mi belli saatlerde olunca öyle yazıyor bide emdikce gazi artar gazi arttıkça etmek ister sürekli emzirme bence gaz ilacı kullaniyormusun

Benim kuzum da hasta istemeye istemeye antibiyotige başladık içim gidiyor dün eşimle oturup ağladık onun o halsiz haline boğaz enfeksiyonu gećiriyor bir yandan kusuyor bir yandan ateşi var burun desen sürekli kapalı rabbim evlatlarımızı korusun salgin var herkes hasta ben de mecburiyetten ayaktayım
Çoook gecmiş olsun Canım Rabbim bi an önce şifa versin küçük meleğe

Canım tecrübeli değilim ama kolik olabilir mi belli saatlerde olunca öyle yazıyor bide emdikce gazi artar gazi arttıkça etmek ister sürekli emzirme bence gaz ilacı kullaniyormusun
Evet aynen öyle oluyor cnm ama emzirmediğimde yeri göğe katıyor ağlayıp. En fazla yarım saat dayanabiliyorum. Dün bi gaz ilacına başladım ama yine aynı filmi çevirdik gece. Çok yıpratıcı...

Anneler dogumda ilk emzirmeden once sogani ikiye kesip suyunu sikip memelérine sur dediler bana ilk bebegimde 8 ay memelerim acimisti hele ilk 4-5 ay aglaya ziplaya emzirmistim gecelri acile gidiyodum koparsinlar diyodum cok aciyodu. Kiminin yara olur kanar benim dista degil icte oluyodu delirten bi zonklama aci. O zamanlar hicbi krem bitkisel seyler kar etmemisti. Bu sefer soganda mi keramet bilmiyorum amacok sukur rabbime. Soylemek istedim biliyorum o aciyi yasayanlar sogan surup denesin insallah allahin izniyle sifa olur.

Bide bana tek yarayan garmestan kredi bu kremi meme temizleyip sürüyorum ve emzirmeden once sodalu suyla temizliyosun. Bitmek bu ayrımı alırdı. Bu sefer ağrım yok çok sukur insallah ağrısı ilanlarında geçer çok zor o aci

Çok geçmiş olsun canım bebisin çabucak toparlar inşallah Allah şifa versin hepsine

Bu kv cildirtcak beni ya altli üstlü oturuyoz her aksam bizde ya istemiyirum hala geliyor görmek istemiyorum kadini elimden gelse bu kasik suda bogarim yani o kadar

Canim esinle konuş bence ya da kv ile net çizgilerin olsun benimki 2 çocuk büyütmus kaç yaşında kadın ama hala bebekle ilgili en ufak şeyi bana sorar onay almadan asla yapmaz günde en fazla 1 saat görüyorum sağolsun kahvaltimi gelip hazırlıyor akşam da evinden yemek pisirip getiriyor o kadar ama azıcık yüz bulsa tepene çıkar o cinsten yani

K kaplan2535 N nefesim-35
Bu kaynanalarin hepsi aynı galiba, benmki de gecen cmt bana sormadan geldi gece kaldi, oglen 2 den gece 23 e kadar cocugu kucagnda tuttu vermedi, ben de sabaha kadar cıkarmadm bebegi odamdan, bu kez kendi "bana bebegi vermedinz" die küstü gtti, gitmiş eşime şikayet etmiş iki yüzlü kadın, beddua etmek istemiyrm cocugumdan cıkar die ama 10 günlük loğusayım, üzüntüden harap etti beni, allahım sağlık, huzur yüzü göstermesin bu kadına, tez zamanda belasını bulsun inş.

Back