2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu kv cildirtcak beni ya altli üstlü oturuyoz her aksam bizde ya istemiyirum hala geliyor görmek istemiyorum kadini elimden gelse bu kasik suda bogarim yani o kadar

Kizlar doktora goturdum oglumu kabizligu ve zayifligi icin.doktor 600gram altina oldugu icin bobrekler susuz kalmasin diye mama oneriyotuz dedi ama ben sutumun oldugunu dusunuyorum sagdigim miktarlari soyledim iyi dedi idrar yollari enfeksiuonuda kilo aldirmazmis yarin idrar tahlili vericez yoksa mama takviyesj gerekebilir dedi.dedim ac olsa aglamaz mi.kimi bebek sakin ve kanaatkar olurmus ac olsada aglamayabilurmis.her emzirme sonrasi 5-6cay kasigi su ver dedi

Kizlar bugun bebegimin sunnetini yaptirdik öldüm öldüm dirildim kapida iceri giremedim ben babasi durdu yaninda. Once kasigindan igne yapmislar pipisini uyusturmak icin 1 saat bekledik oyle sonra cagirdilar sunnetini yapti doktor ama cok agladi oglum ben disarda o agladikca perisan oldum diyebilirim ama cani yandigi icin aglamamis bacaklarini hemsire tuttugu icin aglamis.. simdi hergun pansumanini yapicam 4 gune iyilesirmis insallah bakalimm

Lohusa sendromu degil kv sendromu yüzünden milletin psikolojisi bozuldu. Ama onlarin haberi yok
Aynen valla ya ne güzel uzakta oturuyodum ben ya hep kocamin yüzünden ah ah diğer oğluna gidemiyor ama gelin benim ona davramdigim gibi davranmiyo ben saygisizlik etmiyim diyorum o diğer gelin gibi olmiyim diyorum ama yakinda onun gibi yapacak beni

Demekki o gelinin öyle davrandığı kadar varmış canim yoksa kim kime durduk yere kin besler ki. Kendini asla ezdirme ve cok muhatap olma. En güzel en özel günlerini kendine zehir etme.

Oyy kuzum benim dualarimz senn ve kemal efenle :))
Tez zamnda yuvanzda sağlikla yasayın.

Hıc gelemesin o kaynanalar inşallah :)

Meltem kralice elizabeth gibi kaynanan var neyini sevmiyosunslinda eminim iyi bir kadindir benimkide iyi aslinda ama biz kiskandigimizdan herseyleri batiyor bize

Elimden cok cekiyo bebegi, cok da kaprisli bi kadin, gormeye sesini duymaya tahammul edemiyorum.

Pırlantasi altini kenarda kalsin, bişeyini istemiyorum bana yakın olmasin yeter, gözüm görmesin.

Bizim kızın bugun 1 ay kontrolü vardı. Doktor gaz için biogia damla verdi. Kullanan faydasını gören var mi

Kizlar sizin bebislerde.cok kusuyor.mu. Bazen kesikli.bazende ictigi gibi cikariyor.acaip taktim.kafaya
Ayni dert bizde de var bugün doktora sordum. Doyduğunu bilmedikleri icin fazla emiyorlar sonra da fazlasını kusarlar dedi canim. Kafana takmana gerek yok yani.

Ben zinko veriyorum bazen. Pirt pirt yapiyo hemen. Size d vitamini mi multitans mi onerdi
Gaz sorunumuzun oldugunu soylemefim yani yoktu ben rezene veriyordum. Korkumdan soyleyemedim gaz sorunu yok dedim ama olursa diye yazdi. Multitabi bize 15 günlük saglik ocagi kontrolünde vermişlerdi. 15 gündür kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…