• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bisi sorcam ya bu bebege su verilirmi ne diyorsunjz esime isyerindeki kadin tutturmus bebege niye su vermiyonuz ya dedim verilmiyor ebe oyle dedi siz ne diyorsunuz veren varmi

Canim benim kv de bebeğe su veriyoruz biz bu zmanlar sende ver dedi bende p.tesi günü randevumuz.vardı doktora sordum eğer bebek mama takviyesi almıyor sadece anne sütüyle besleniyorsa 5 aylık olana kadar su verilmez zaten anne sütünün yüzde 80 i sudan oluşuyor dedi.

Canim benim kv de bebeğe su veriyoruz biz bu zmanlar sende ver dedi bende p.tesi günü randevumuz.vardı doktora sordum eğer bebek mama takviyesi almıyor sadece anne sütüyle besleniyorsa 5 aylık olana kadar su verilmez zaten anne sütünün yüzde 80 i sudan oluşuyor dedi.
Kesinlikle haklisin katliyorum bende oyle biliyorum canim mama aliyorsa verilir ama anne sutu zaten su gerek yok ama esime anlatmaya calisiyorum kanimda kesinlik kazanayim dedim ;)

Bebisleriniz.usg hallerine benziyor mu

Eklentiler

• IMG-20160105-WA0040.webp
    IMG-20160105-WA0040.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 107
Iyide anne sutu vermiyormuydunjz

Vermez olur muyum veriyodum. Süt kaliteli değildi belki ya da yetmiyodu bilemiyorum o_O çişini yapmadı bi gece 20 günlük falandı. Sabaha kadar bi damla bile yapmamış. Sabah yine de bezini değiştirdim. Bi saat sonra kana benzer bişi vardı bi kaç damla bezde. Hemen acile gittik. Kan değil o dedi doktor. Su ver geçer dedi. Öyle başlamıştk suya. Bunda da aynısı olmasın diye yeni vermeye başladım. 25 günden sonra. Çok değil günde 10 cc anca.

canı ya aşırı rahat olmak lazım sanırım ben öyle yapsam belki çoğalır ama hiç sanmam biz dikkat ettikçe dahada kaçar aynen nbbende olduğu gibi
ilaç kızımda işe yaradı uykusunda b,le gaz çıkartıyor hatta çıkardığı gazdan uyanıyor ve korkup ağlamaya başlıyor sen dr sor bakalım yinede ama zinco verme alkol var ve dr bize önermedi açıkçası
mama veriyormusun sen bizde mama hem kabız yapıyor hemde gaz

Ben mama vermiyorum . cok kilo almiyor ama doktor ver demedikce vermiycem bakalim.
dun pisik olmus anlamadim da onun acisindan herhalde 14 saat kadar emdi uyudugunda enkaza dönmüştüm. Hasta sanip hastaneye goturcektik poposuna lansinoh surdum kendine geldi yavrum.

Ben ilac kullanmaktan yana degilim direniyorum ama senin ilaci arastirdim en masumu o sanirim alayimda evde bulunsun bakalim kizim yetiskinden cok gaz cikariyor halada rahatliyamiyor nasil birsey anlamadim ya

Açlıktan olsa kaka çiş yapmazlar benimki kesin kolik onu anladım hergün aynı saatlerde huysuzlanıyor beyaz gürültü şarzlı süpürgeyle eş oldum birde memede çok huysuzluk yapıp ememiyordu o saatlerde ağlarken meme ucu taktım aa şaşırdım emiyor yarında huysuzlanınca yine takıcam bakalım çok ilginç bir çocuk

Bu bebeler bi enteresan ya bizde nette ne kadar beyaz gurultu varsa dinlettik ise yaramadi babasi sussun diye agziyla bir ses cikariyordu uyudu kaldi sebek :))
Bizde onu kaydettik telefona onula susturuyoruz

Kizlar bisi sorcam ya bu bebege su verilirmi ne diyorsunjz esime isyerindeki kadin tutturmus bebege niye su vermiyonuz ya dedim verilmiyor ebe oyle dedi siz ne diyorsunuz veren varmi

Banada cok fazla tavsiye ettiler sariligin gecmesi icin veriyorlar hatta eczaci bile tavsiye etti arkadasimda verdi bebegine sariligi cabuk gecti yani verenler var ben vermedim.
Internetten arastirdim biraz suda ki sodyumun bebegin bobreklerine agir geldigi falan yaziyordu korktum vermedim.

Kizlar bugun 32 gunluguz aylık kontrolü için sağlık ocağına götürdüm ayazı aşısını oldu 900 gr almış boyu da1cm uzamış boylu zayıf bir çoçuk olacak sanırım biz hep boya veriyoruz

Ben mama vermiyorum . cok kilo almiyor ama doktor ver demedikce vermiycem bakalim.
dun pisik olmus anlamadim da onun acisindan herhalde 14 saat kadar emdi uyudugunda enkaza dönmüştüm. Hasta sanip hastaneye goturcektik poposuna lansinoh surdum kendine geldi yavrum.

Ben ilac kullanmaktan yana degilim direniyorum ama senin ilaci arastirdim en masumu o sanirim alayimda evde bulunsun bakalim kizim yetiskinden cok gaz cikariyor halada rahatliyamiyor nasil birsey anlamadim ya
bizde aynıyız ama buialçla sağlam çıkartıor umarım rahat edersin birde kendi gaz sesine korkuyor yavrum basıyor zolgıtı sonrasında ben pişik kremi hametan sürdüm çok daha iyi geldi diğerlerinden canım ya bazen kriz geliyor hiç memeden ayrılmıyorlar offf bizde aynıyız sanırım bu erken doğdukları için böyle senin bebeğin kaç haftalıkken doğdu

Kizlar bugun 32 gunluguz aylık kontrolü için sağlık ocağına götürdüm ayazı aşısını oldu 900 gr almış boyu da1cm uzamış boylu zayıf bir çoçuk olacak sanırım biz hep boya veriyoruz
maşallah sermincim sağlıkla büyüsün bebeğin çok iyi almış kilosunu

Bu bebeler bi enteresan ya bizde nette ne kadar beyaz gurultu varsa dinlettik ise yaramadi babasi sussun diye agziyla bir ses cikariyordu uyudu kaldi sebek :))
Bizde onu kaydettik telefona onula susturuyoruz
bende şşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttt sesiyle uyutuyorum ayy bizim bebekler fena yaaa arada vakum sesi de iyi geliyor birde enterasan birşekilde geçen gün mutfak aspiratör sesine sakinleşti şans eserti kucağımdaydı öyle farke ettim

nesrin biraz dinlendim ve humana içtim açıkçası sütüm geri geld, sanırım aşırı yorgunluk aptı ama bitik haldeydim tomrisi notlarını sayende okuyprum gerçekten çok faydalı birde oradan okuduğum kadarıyla müsli de yem,şler bende müsliye başladım sanırım oda süte etkili oldu bir daha giderse kızı soyup koyarım üstüme ama gitmedende yapılır bu ya zaten soyup mıncıklamak için fırsat:KK70::KK30: kolluyorum

Cok sevindim canim ya . yorgunluk en onemli faktorlerden aslinda. Dikkat etmek lazim.

bende şşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttt sesiyle uyutuyorum ayy bizim bebekler fena yaaa arada vakum sesi de iyi geliyor birde enterasan birşekilde geçen gün mutfak aspiratör sesine sakinleşti şans eserti kucağımdaydı öyle farke ettim
Komikler ya Bi gunleri bi gunlerini tutmuyor :(

Back