- 4 Nisan 2015
- 203
- 96
- 34
normal demisse stres yapma ama cok yorma kendini elinden geldikce dinlenKızlar bide benden kahverengi akıntı geliyor doktor normal dedi ama sizlerde de oluyor mu beni korkutuyor açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal demisse stres yapma ama cok yorma kendini elinden geldikce dinlenKızlar bide benden kahverengi akıntı geliyor doktor normal dedi ama sizlerde de oluyor mu beni korkutuyor açıkçası
Ya acaba ben sut icmeye basladim o mu yapiyo diyorum patlayacak bomba gibi geziyorumBu karnımızdaki şişkinlik ve gaz ne zaman geçer acaba
ölctürmedi canım ama tahminlerime göre 2000 lerde filan tsk buarada
Daha önce kaçtı degerin ilk ölçturdugunde :)Bugün bhcg 555 cikti kızlar perşembe yada cuma keseyi görmeye çağırdı yükselmiş degerim çok şükür
bizdeinsallah sali gidecez gormek icin cok krkuyorum ama..Hayirli ugurlu olsunn masalhh darisi bizim basimiza pazartesi gidicez bizde goruruz ins
benim çarşamba 281 idi.daha görünmez galiba.sanırım benim geç döllenme.çünkü ben 30 günde bir adet oluyorum.cumaya aldım randevuyu.
cumaya görürsün canım 5000 i bulur inş rahat görürsün
Bende cook korkuyorum ama bi yandan da merak ediyorum ama icimden bi ses birakmicak bebisin seni diyo hayirlisi olsun hepimizin hakkindabizdeinsallah sali gidecez gormek icin cok krkuyorum ama..
inşallah canım.beklemek zor oluyor. :)
evet canım bana da zor geçti zaman resmen ama şimdi de kalp atışını beklicez
neyse iyi olsunlar da bekleriz
vuuu maşşallah 25 kısı olduk ay sonuna kadar hayırlısıyla gıdelım ınsallahhAnne adı :)-----Sat------Doğm tarh-Başlngç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu
1) derinsu06------------27 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
2) gadriell (esma)------25 subat--------2 aralik------------?-----------------------------------
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau---------------1 mart----------7 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK-------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler---27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55---------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco--------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986-------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig-------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24------24 subat---------2 aralık----------52 kg----------------------------------
canım o bebek rahme yerlesırken kılcal damarlarında catlama oluyo o yuzden o kotu bısey deıl ama normal kanamaya donerse acıle gıtKızlar bide benden kahverengi akıntı geliyor doktor normal dedi ama sizlerde de oluyor mu beni korkutuyor açıkçası
aynen canım o bel agrısı mahfedıyo bende bı de bel fıtıgı var ıkı katı cekıyorumBenide ekleyin lutfen:)) bat 24 subat. Sizlerinde bel agrisi varmi acaba? belimi makapla deliyorlar sanki.
Canım bidaha olctur Pazartesi'ye dedi.ama olcturmucem.10gun beklicem.gec döllenme benımkı bunda eminim artık.sık sık doktorada gıtmıcem.moralımı bozuyor.hayırlısı dıyınce dua edıcemMmnur doktor ne dedi değerine kontrole ne zaman çağırdı
Evet yaa kese görenler hcgleri kaçtı öncü söyleyebilirler mı .merak edıyoruzkızlar bu keseyi görenler vajinal mi abdominal mi gördüler ? Ve beta hcg leri kaçtı