2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Surekli emme durumundan bahsetmisim leyla ve Fitiklarim var hem boynumda hem belimde . emzirirken yazdigim icin ancak o kadar yazmisim . bunuda emzirirken yaziyorum. Emzirerek yasiyorum resmen :))))
canım ya bende aynıyım resmen kızımın süt makinesi oldum ama çok da memnunum yani sen benim neler yazdığımı bir görsen Türkçeyi resmen katlettim bir yazımda aynen şöyle yazmıştım (aç tokun halinden ne anlar) yani uykusuzluk ve kucakta bebekle ancak bu kadar oluyor

Ben 3 gundur emzirdikten sonra sol gogsumu sagiyorum,cikan sutude iciriyorum aalinsa saklasam daha iyi olacak ama bol bol icsinbdiye dusunuyorum.sen iciriyormusun buzluga mi atiyorsun

Haha benimde sonum oyle olacak :) bende şükür diyorum emmese cok üzülürdüm ama ben yemek yiyemiyorum bazen bir de yanimda kimse yok yalvariyorum kizim yeter sen doydun bende biseyler yesem izin versen de diye :)) bazen laf dinliyor susuyor.

bende fön makinesi dinletiyorum bayağı işe yarayor aslı

bende hiç yemek yapamıyorum maalesef fırsatım olmuyor anneler gelince gözlerinin içine bakıyorum yemek yapsuınlar diye

Kizlar cok utanarak sorucam : kirkiniz ciktiktan sonra nasil korunacaksiniz ? Sut korur mu sizce ? Pkoluyum hemen cocuk tutmaz ama isimi sansa birakmak ta istemiyorum
vallahi ben 42. son kontörle gittim dr aynen şöyle dedi süt korur d,ye bir şey yok adetler emzirdiğin için düzens,z olacak bu yüzden yumurtlamanı bile takip edemzsin bir ilaç verdi emzirirken kullanılan adet görünce ona başla dedi bakalım kısmet umarım sütü etklilemez

bende aynı senin gibi giydiriyorum sadece ayaklı altın ayrıca üstüne çorap giydirmiyorum o kadar p.tesi Dr kontrolumuz var kalça usg si çekilecek onu da atlatiriz inş sağ salim

Gülom sen nasil oldun, ayaklanabildin mi?

canim gecen carsambadan beri hasta bugun daha iyi gibi desem de gece kötü oluyor hala ayakta. misafir vardi şu nohut battaniye dedikleri yapiyordur belki dedi. bu gece sadece pazenlerine saricam bakalim.
Hayrdir nesrincm nesi var bebişin?

Apstoreda da var midir kı? O nasil bisi aslicim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…