bende bir kere sağdım çok acıdı zaten benim sağınca değil sıkınca süt geliyor nedenseLeyloş ben bi kere sağdm sol memeyi, ucu hala düElmedi
Sağ meme ucunu sagmadım mis gibi, hç aci yok, yanı sağmak da bazen riskli.
Yok gülcüm ya benmki 30 dk falan emiyo, maşallah vakımlu pompa gibi de cekiyo :)) ac kaldiğini hıc sanmam@folikmeltemcivil canım emzirdikten sonra sagdığınızı da verseniz bi kere deneyin belki tam doymadıgı için ağlıyorlardır bi fikir sadece
kv si gidiyor sanırımHaftaya ne var pınarcm :)
bende bir kere sağdım çok acıdı zaten benim sağınca değil sıkınca süt geliyor nedense
Bizim 25 derece genelde içine badi üstüne tulum tulum içine ve çorap dışına patik o kadar cnm şapka gece takıyorum genelde önemli olan ayaklar benceBenim evim de 23-24 derece. İçine çıtçıtlı body, üzerine de bir üst bir de ayaklı alt giydiriyorum. Ayrıca ayaklı altın hem altına hem üstüne olmak üzere 2 adet de çorap giydiriyorum. Ayrıca pazen kundağa sarıyorum. Çok sıcağa alıştırmak istemiyorum ama üşütmek de istemiyorum.
Sizce nasıl? Sizler nasıl gidiyorsunuz kızlar?
Aç olsa uyumak cnmSağinca pek gelmiyo ama bebek de ac kalmiyo sanki baya doyuyo gibi hissediyorum Ama bazen 30 dk emiyo bazen 10 dk, 10 dk emip uyuyunca cok üzülüyorum doymadi die
vardır tabi cnm.. bildiğin süpürge sesi..Apstoreda da var midir kı? O nasil bisi aslicim?
Kv gidecek insallahHaftaya ne var pınarcm :)
3 aylik igne vurulmayi dusunuyorum cnm
2660 dogdu 3.haftanın sonunda 4190 oldu sarılıkda olmadı o yüzden verdim ikisini de alıyor
göğsümden hiç süt fışkırmıyor hiç sütyenime süt akmıyor şaşıyorum sütü akan fışkıran annelerebir de göüs pedi almıştım hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı çok üzülüyorum
Bende seninki gini giydiriyorum bide kv uzerine 2 kst battaniyeye sariyor,lahana gibi oldu yawrum.ellerine bile usuyor diye eldiven yerine corap giydirdi
Ben biliyorum canimda laf anlatmakla ugrasmak istemiyorum.zaten herseye muhalefetim evde iyice dikkat cekmek istemiyorumBizim ellerimiz yeni ısınıyo. Üşüyo sanıyodum. Sağolsun doktor ben sormadan kendi söyledi :) dolaşım sistemi doğduktan sonra gelişiyomus o yüzden uç noktalara ellere ayaklara kan anca gidiyomus. O yüzden soğukmuş. Yüzüne bakacakmisiz yanakalr burnu falan sıcaksa üşümüyomus.
Ben biliyorum canimda laf anlatmakla ugrasmak istemiyorum.zaten herseye muhalefetim evde iyice dikkat cekmek istemiyorum
Öyle mi, iyi bari.Aç olsa uyumak cnm
Ben de indireyim bakalimvardır tabi cnm.. bildiğin süpürge sesi..
He he, kayınvalidelere eve dönüşşşşşş :))Kv gidecek insallahondan sonra oglusumla disco disco partizani
Gaz problemi ile ilgili olarak bebek emdikce gazı artar. Gazı arttıkça kusma ve tuvalet sıkıntısı yaşar. Bebeğin aranması saatlerce memede kalması aç olduğu anlamına gelmez. Bebeğinizin düzenli 2 saat aralıklarla emzirirseniz ve emzirme suresini 20-30 dk kadar ayarlarsanız bebeğinizin gazının azaldığını göreceksiniz. Bebeklerin gaz probleminin en büyük nedeni hareketsizliktir. 3-4 ayında gaz problemi geçer çünkü bebek daha çok hareket etmeye başlar. Bol bol egzersiz ve masaj damlalardan daha çok işe yarayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?