• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim evim de 23-24 derece. İçine çıtçıtlı body, üzerine de bir üst bir de ayaklı alt giydiriyorum. Ayrıca ayaklı altın hem altına hem üstüne olmak üzere 2 adet de çorap giydiriyorum. Ayrıca pazen kundağa sarıyorum. Çok sıcağa alıştırmak istemiyorum ama üşütmek de istemiyorum.

Sizce nasıl? Sizler nasıl gidiyorsunuz kızlar?
Bizim 25 derece genelde içine badi üstüne tulum tulum içine ve çorap dışına patik o kadar cnm şapka gece takıyorum genelde önemli olan ayaklar bence

3 aylik igne vurulmayi dusunuyorum cnm

Ben 3 aylık kullandım. Daha önce kullandin mi bilmiyorum ama bir aylık olanlarini tavsiye ederim. Çok ağır cidden. Regl kanamasini kesiyo ve yan etkilerine sık rastlaniyo. İğne vurulduğu gün yürümekte bile zorlaniyosun. Ama aylık olan o kadar ağır değil.

2660 dogdu 3.haftanın sonunda 4190 oldu sarılıkda olmadı o yüzden verdim ikisini de alıyor

Çok fazla kilo almış. Mama yüzünden işte. Annesi olarak sen daha iyi bilirsin tabi ama kilolu bebek kilolu çocukla uğraşması çok zor. Ben yaşadım ve hala yaşıyorum. Kilo aldıkça ağladığımi biliyorum. Hala da öyleyiz sürekli doktorda kontroldeyiz. Kıyafetleri olmuyo doymuyo rahat hareket edemiyo. Önlemini şimdiden al annesi. Mecbur kalmadıkça mama sadece kilo yapıyo çocukta.

göğsümden hiç süt fışkırmıyor hiç sütyenime süt akmıyor şaşıyorum sütü akan fışkıran annelere :KK43: bir de göüs pedi almıştım hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı çok üzülüyorum

Üzülme canım :) aynı durumu bende yaşadım. Hatta boşa almışım kalabalık ediyo cekmecede diye çöpe attım kızdım da. Emdikce çoğaldı. Bu sefer de lazım oldu pişman oldum attığıma :) üzülme dinlen bol bol. Kendiliğinden artıyo.

Bende seninki gini giydiriyorum bide kv uzerine 2 kst battaniyeye sariyor,lahana gibi oldu yawrum.ellerine bile usuyor diye eldiven yerine corap giydirdi

Bizim ellerimiz yeni ısınıyo. Üşüyo sanıyodum. Sağolsun doktor ben sormadan kendi söyledi :) dolaşım sistemi doğduktan sonra gelişiyomus o yüzden uç noktalara ellere ayaklara kan anca gidiyomus. O yüzden soğukmuş. Yüzüne bakacakmisiz yanakalr burnu falan sıcaksa üşümüyomus.

Gaz problemi ile ilgili olarak bebek emdikce gazı artar. Gazı arttıkça kusma ve tuvalet sıkıntısı yaşar. Bebeğin aranması saatlerce memede kalması aç olduğu anlamına gelmez. Bebeğinizin düzenli 2 saat aralıklarla emzirirseniz ve emzirme suresini 20-30 dk kadar ayarlarsanız bebeğinizin gazının azaldığını göreceksiniz. Bebeklerin gaz probleminin en büyük nedeni hareketsizliktir. 3-4 ayında gaz problemi geçer çünkü bebek daha çok hareket etmeye başlar. Bol bol egzersiz ve masaj damlalardan daha çok işe yarayacaktır.

Bizim ellerimiz yeni ısınıyo. Üşüyo sanıyodum. Sağolsun doktor ben sormadan kendi söyledi :) dolaşım sistemi doğduktan sonra gelişiyomus o yüzden uç noktalara ellere ayaklara kan anca gidiyomus. O yüzden soğukmuş. Yüzüne bakacakmisiz yanakalr burnu falan sıcaksa üşümüyomus.
Ben biliyorum canimda laf anlatmakla ugrasmak istemiyorum.zaten herseye muhalefetim evde iyice dikkat cekmek istemiyorum

Gaz problemi ile ilgili olarak bebek emdikce gazı artar. Gazı arttıkça kusma ve tuvalet sıkıntısı yaşar. Bebeğin aranması saatlerce memede kalması aç olduğu anlamına gelmez. Bebeğinizin düzenli 2 saat aralıklarla emzirirseniz ve emzirme suresini 20-30 dk kadar ayarlarsanız bebeğinizin gazının azaldığını göreceksiniz. Bebeklerin gaz probleminin en büyük nedeni hareketsizliktir. 3-4 ayında gaz problemi geçer çünkü bebek daha çok hareket etmeye başlar. Bol bol egzersiz ve masaj damlalardan daha çok işe yarayacaktır.

Güzel bi bilgi, teşekkürler cnm

Back
X