- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmuyor Can'ım ama ortalama 60 emmeden önce sağıyorum ben bazen emdikten sonra cc de değişiyorBende emdiktenn sonra sağıYorum cnm sizin kaç cc geliyor
Cok gecmis olsun yaptiricaz da bebek bisi bissediyomu sunnetten sonra agrisi oluyomu bebeginCanım ben oğlumu iki günlüktü sünnetini yaptırdım ve iyiki yaptırmışım anestezi almadı göbeğinden önce iyileşti üç aya kadar anestezi alınmıyor diye biliyorum bence yaptırın bir sorun yaşamadan benim kızkardeşimin oğlunun ucu tıkandı idrar böbrekte birikti daha zor tedavi oldu ve şuan hala böbrekle ilgili sıkıntı yaşıyor
Evet peteklerin ustune su koyardim bende kaseyle :) biz8m hirilti gecti cok sukur ins sizinkide tamamiyle gecer cnm
Vermedi en guzel ilac anne sutu dedi okyanus suyu ve fizyolojik serum var sadece onlari kullanmaya devam dedi yan etkileri yokmus bol bol emzir dedi bana sadece . hiriltisi hala biraz var ama burun tikanikligi biraz daha iyi. Evi bende bol bol havalandiriyorum odada bir bardak su bırakıyorum. Birileri gelince ev kokuyor kalabalik bitince tekrar havalandiriyorum bunlari yaotiktan sonra daha iyi oldu sanki.
3 aylik igne vurulmayi dusunuyorum cnmKizlar cok utanarak sorucam :kirkiniz ciktiktan sonra nasil korunacaksiniz ? Sut korur mu sizce ? Pkoluyum hemen cocuk tutmaz ama isimi sansa birakmak ta istemiyorum
2660 dogdu 3.haftanın sonunda 4190 oldu sarılıkda olmadı o yüzden verdim ikisini de alıyorEmdiktenn sonra 2 memeden en fazla 70 geliyor benim onuda içiriyorum mama vermiyorum pazartesi kontrol var inş kilo alımı falan iyidir güzel uyuyor sen neden veriyorsun mama
Farklı saatlerde sağdıklarını birleştiriyormusun yoksa hepsi ayrı mıdeğişiyor cnm.. mesela bugün sabah7 gibi emzirip 90 ml sağdım. akkşamüstü 120 ml sağdım. gece 2 gibi de 140 ml sağdım. gece için 90 lığı biberona koyup diğerlerini dolaba attım. gündüz emziriyorum onun miktarını bilemicem..bu aralar fenalardayız sanırım kolik sancıları başladı yırtıyor yavrum kendini memeyle bile kandıramıyorum.play store den baby sleep diye bi pro indirdik de vacoom sesi ile uyuyo anca. bu sesi bulandan allah razı olsun.. 3gündür aralıksız vacoom dinliyoruz beynim iflas etmek üzere..
Benim evim de 23-24 derece. İçine çıtçıtlı body, üzerine de bir üst bir de ayaklı alt giydiriyorum. Ayrıca ayaklı altın hem altına hem üstüne olmak üzere 2 adet de çorap giydiriyorum. Ayrıca pazen kundağa sarıyorum. Çok sıcağa alıştırmak istemiyorum ama üşütmek de istemiyorum.minikler daha ben hep giydiriyorum altina ayakli pijama ustune corap ondan sonra ust kiyafet
Bende seninki gini giydiriyorum bide kv uzerine 2 kst battaniyeye sariyor,lahana gibi oldu yawrum.ellerine bile usuyor diye eldiven yerine corap giydirdiBenim evim de 23-24 derece. İçine çıtçıtlı body, üzerine de bir üst bir de ayaklı alt giydiriyorum. Ayrıca ayaklı altın hem altına hem üstüne olmak üzere 2 adet de çorap giydiriyorum. Ayrıca pazen kundağa sarıyorum. Çok sıcağa alıştırmak istemiyorum ama üşütmek de istemiyorum.
Sizce nasıl? Sizler nasıl gidiyorsunuz kızlar?
Bende seninki gini giydiriyorum bide kv uzerine 2 kst battaniyeye sariyor,lahana gibi oldu yawrum.ellerine bile usuyor diye eldiven yerine corap giydirdi,bi gitsede rahatlasam,cumalari kurana gidiyolar annemle.oglumu alip parti yapiyoruz evde,sonra yine odama kapaniyorum
Henüz karar vermedim. Ne yapacağımı bilmiyorum.Kizlar cok utanarak sorucam :kirkiniz ciktiktan sonra nasil korunacaksiniz ? Sut korur mu sizce ? Pkoluyum hemen cocuk tutmaz ama isimi sansa birakmak ta istemiyorum
Canım üzülme. Üzüldükçe sütün azalır. Pozitif ol ki sütün artsın. Moral çok önemli. Ayrıca sıvı gıda alımını artır. Süt olmasa bile emzir. Sonra aldığın o göğüs pedlerini kullanırsın.göğsümden hiç süt fışkırmıyor hiç sütyenime süt akmıyor şaşıyorum sütü akan fışkıran annelerebir de göüs pedi almıştım hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı çok üzülüyorum
Ellerine ben eldiven giydiriyorum. Çok soğuk olmasa da yüzünü çiziyor diye giydiriyorum. Yatarken de üstüne 2 kat penye battaniye örtüyorum.Bende seninki gini giydiriyorum bide kv uzerine 2 kst battaniyeye sariyor,lahana gibi oldu yawrum.ellerine bile usuyor diye eldiven yerine corap giydirdi
Ayni durumdayiz gaz cikarabiliyorsa neden micmiyo diyorum bende surekli bi ikinma inleme varGecen gun zeytinyagli kulak pamuguyla uyardik yapti ertesi gunde o sekilde yaptirdik ama emziren annelerde 10gune kadar normal oldugunu bu sekilde alistirmamak gerektigini okudum o yuzden mudahale etmeden bekliycem sadece karnina masaj yaptim bugun.bol bol alttan gaz cikartiyor ha yapti diyorum aciyorum bakiyorum yok
Cok sukur cnm cok sagol ya destegin icin valla aynen evi havalandirayim nemsizlikten olabilir belkideo hır hır bizde var evin havası kuru olmasın nurcan ben günde 4 defa sıkıyorum belki sende de işe yarar ama hastayız normalde dr 6 demişi ama ben çok diye dört defa sıkıyprum tam iyileşeli günde 2 yada 3 defa sıkarım ama sevind,m burnunuın temi,z olmasına
Ay umarim yoktur yaa ; ( ayin 11 nde gidicez dr a gecmesse erkenden de gtrrm aynen ay umarim gecerCanim benim bebekde oyleydi hirlama gecmezse doktora gotur mutlaka ben goturdum bronsit baslangici dedi ilac verdi iki gundur duzeldi cok sukur bebeklerde salgin varmis dikkat et canim
Deniz suyuyla o dediginiz aynimi acaba fizyolojik olan sey dr a da bi danisayim ya bizim wc sorunumuz var zorlaniyor yaparken gaz cikaritken kizariyor birde sendede oluyormuBnmki de öyle bazen horluyor gibi güçlü bir hırıltı, ikişer damla fizyolojik damlatıyorum o kadar, çekmiyorum. Dr öyle dedi.
Henüz karar vermedim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ama süt korur diye düşünme. Benim kuzenim tüp bebek tedavisi ile ikizlerini doğurduktan sonra hamile kalmıştı, o da pko li. Ayrıca bir arkadaşım 6 yıl arayla 2 tüp bebekden sonra 3.olarak süpriz bir hamilelik yaşadı. 3 oğlu var şimdi.
Canım üzülme. Üzüldükçe sütün azalır. Pozitif ol ki sütün artsın. Moral çok önemli. Ayrıca sıvı gıda alımını artır. Süt olmasa bile emzir. Sonra aldığın o göğüs pedlerini kullanırsın.
Ellerine ben eldiven giydiriyorum. Çok soğuk olmasa da yüzünü çiziyor diye giydiriyorum. Yatarken de üstüne 2 kat penye battaniye örtüyorum.
Haftaya ozgurlugumu ilan edince eldivenlerini de cikartayimnicki nick
Kizlar eldiven giydirmeyin doktor ve hemsire uyardi birde yazida okudum bebeklerin beyni elleriymis dokunarak gelisiyormus zekalari
rica ederim nurcan yeter ki bebekler iyi olsunCok sukur cnm cok sagol ya destegin icin valla aynen evi havalandirayim nemsizlikten olabilir belkide