- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 40
Keyfin yerine gelmis sanirim meltemcim daha iyi gibisinHe he, kayınvalidelere eve dönüşşşşşş :))
Evet haklısın aslında. Bulduğum her fırsatta ben de eldivenleri çıkarıyorum. Fakat elleriyle gözünü yüzünü çizecek korkusuyla takıyorum. Tırnaklarını kestim ama yine de çok keskin.nicki nick
Kizlar eldiven giydirmeyin doktor ve hemsire uyardi birde yazida okudum bebeklerin beyni elleriymis dokunarak gelisiyormus zekalari
Bzim de ev hep 23-25 arası değişiyor muhakkak içine uzun kollu çıtçıtlı ve iç pijama üstüne ya kadife tulum ya alt üst cnm yani 2 kat her zmnAnnem sıkı giydir dedi tulum altı pijamaya başladım önceden giydirmiyordum ev 23-24-25 derece arası hep ama bilemedim
Asıl seninkinin şimdi daha çok uyuması lazım günler geçtikçe uykusu azalıyor. Uyanık kaldığı saat artıyor ala alaaa bak sen badişeOhh ne güzel valla, benmkının deliksiz 2 sa uyudugu cok az
Ahh ahh sinemaya gitmek bizim de hayalimiz çok istediğimiz filmler var. Bir gün emzirip sütümü de sağıp bıraksam mı diyorum aslındaTeşekkür ederim canım. Bir dahaki sefere ben de öyle deneyim. Aspiratörle sürekli çekmek zarar verir gibime geliyor.
Deniz süpersiniz.
Biz de eşimle sinemaya gitme planları yapıyoruz. Tabii ki şimdilik sadece hayal.
Amin inşallah. Bütün masum bebekler hep iyi insanlarla karşılaşsın, hep mutlu olsunlar.
Ben yan yatış yastığı almadım. Uyurken arkasına destek yapıp yan yatırıyorum. Yan yatış yastığı alsam mı?
Öneriler için çok teşekkürler. Bana nst ye gittiğimde emzirme eğitimi verdiler. Senin dediğin şekilde söylediler. Fakat bir memeyi tam olarak emip emmediğini nasıl anlıyoruz?
Bana hastanede 15 dakika biri 15 dakika diğeri demişlerdi. Yani sadece süre ile mi anlaşılıyor?
Emziren anneler facebookta bir grup mu?
O sızlama olayı bende de var. Ne sebebini ne de çözümünü biliyorum.
Bzimki de bi sefer babaya bis efer de bana öyle fırlattı her taraf kaka olduYok sarı ama altını alırken bi fışkırttı halı falan sıcmık oldu
Hadiya banada saglik ocagindaki hemsire onu onerdi sprel taktiricaktim 3 aylik igneyi vurdur dediBen 3 aylık kullandım. Daha önce kullandin mi bilmiyorum ama bir aylık olanlarini tavsiye ederim. Çok ağır cidden. Regl kanamasini kesiyo ve yan etkilerine sık rastlaniyo. İğne vurulduğu gün yürümekte bile zorlaniyosun. Ama aylık olan o kadar ağır değil.
Bende dün çok kötüydüm emzirdim verdim eşime 3 saat uyudum sonra acıkınca bi daha getirdi yine emzirdim bi 3 saat daha uyudum. Yeniden doğmuş gibi oldum ardındanBugün 3 kişilik aile olarak evdeydim ben öğlen 1 den 5 e kadar uyudum eşim baktı çocuğa sağmıştım süt onu vermiş uyutmuş allahım çok şükür bugünleri gördük
Seninle ayniyiz canim bizimde bugun 40 imiz cikti :) kar kis demedim kirk gezmesine ciktik :)))Ahh ahh sinemaya gitmek bizim de hayalimiz çok istediğimiz filmler var. Bir gün emzirip sütümü de sağıp bıraksam mı diyorum aslında. 40 ımız da çıktı bugün hihiih
Doğum kontrol hapı mı verdi cnm? Yazsana bana da üff 40 ım çıktı da korunma olayı nolcak korkuyorum ben hamile kalmayı göze alamamvallahi ben 42. son kontörle gittim dr aynen şöyle dedi süt korur d,ye bir şey yok adetler emzirdiğin için düzens,z olacak bu yüzden yumurtlamanı bile takip edemzsin bir ilaç verdi emzirirken kullanılan adet görünce ona başla dedi bakalım kısmet umarım sütü etklilemez
Ohhh maşallahh sizeee. Biz gezmeye çıkamadk çünkü anneler teyzeler geldi kızımı 40 ladılar (dualarla yıkadılar )Seninle ayniyiz canim bizimde bugun 40 imiz cikti :) kar kis demedim kirk gezmesine ciktik :)))
Keyfin yerine gelmis sanirim meltemcim daha iyi gibisin
Onu bilmiyorum. Ben lansinoh çift yönlü elektrikli pompa kullandım. Hastaneden onu önerdiler, memnun kaldım. 5 gün kuvezde kaldı. O zaman kullandım. Şimdi hep emziriyorum.Kızlar promum göğüs pompası hakkında bir fikriniz yada bilginiz var mı?
Kızlar göğüs uclarim cok fena yara oldu bebegimi emdiremiyrum emdirdigim zaman agliyorum uclari yarildi krem,karbonatli su, ayva cekirdegini denedim hic biri fayda etmedi ne yapabilirum ne zaman gecer
Her emzirdiğimde direk 2 sa deliksiz uyuyo mu denzcim?Asıl seninkinin şimdi daha çok uyuması lazım günler geçtikçe uykusu azalıyor. Uyanık kaldığı saat artıyor ala alaaa bak sen badişe
Kızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dediSeninle ayniyiz canim bizimde bugun 40 imiz cikti :) kar kis demedim kirk gezmesine ciktik :)))
İnşaallah canım. Hepimiz artık hep bebeklerimizin sağlığını düşüneceğiz.bende aynı senin gibi giydiriyorum sadece ayaklı altın ayrıca üstüne çorap giydirmiyorum o kadar p.tesi Dr kontrolumuz var kalça usg si çekilecek onu da atlatiriz inş sağ salim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?