2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
nicki nick
Kizlar eldiven giydirmeyin doktor ve hemsire uyardi birde yazida okudum bebeklerin beyni elleriymis dokunarak gelisiyormus zekalari
Evet haklısın aslında. Bulduğum her fırsatta ben de eldivenleri çıkarıyorum. Fakat elleriyle gözünü yüzünü çizecek korkusuyla takıyorum. Tırnaklarını kestim ama yine de çok keskin.
Kendisine zarar verecek diye endişeliyim.

Kızlar göğüs uclarim cok fena yara oldu bebegimi emdiremiyrum emdirdigim zaman agliyorum uclari yarildi krem,karbonatli su, ayva cekirdegini denedim hic biri fayda etmedi ne yapabilirum ne zaman gecer

Ahh ahh sinemaya gitmek bizim de hayalimiz çok istediğimiz filmler var. Bir gün emzirip sütümü de sağıp bıraksam mı diyorum aslında. 40 ımız da çıktı bugün hihiih

Hadiya banada saglik ocagindaki hemsire onu onerdi sprel taktiricaktim 3 aylik igneyi vurdur dedi

Bugün 3 kişilik aile olarak evdeydim ben öğlen 1 den 5 e kadar uyudum eşim baktı çocuğa sağmıştım süt onu vermiş uyutmuş allahım çok şükür bugünleri gördük
Bende dün çok kötüydüm emzirdim verdim eşime 3 saat uyudum sonra acıkınca bi daha getirdi yine emzirdim bi 3 saat daha uyudum. Yeniden doğmuş gibi oldum ardından

Doğum kontrol hapı mı verdi cnm? Yazsana bana da üff 40 ım çıktı da korunma olayı nolcak korkuyorum ben hamile kalmayı göze alamam

Seninle ayniyiz canim bizimde bugun 40 imiz cikti :) kar kis demedim kirk gezmesine ciktik :)))
Ohhh maşallahh sizeee. Biz gezmeye çıkamadk çünkü anneler teyzeler geldi kızımı 40 ladılar (dualarla yıkadılar )hatta beni de kızdırdılar hadi sıra sende diye seni de kırklıcaz diye hahahahah. Banyo yaptığı için yarın gidicez gezmeye. Haftaya da uzak yere gidicez asıl 40 gezmesi için

Keyfin yerine gelmis sanirim meltemcim daha iyi gibisin

İyiydim, badenn daha az gazi oluyo, annem de yanmda geceleri o aliyo emzirdiğim saatler dısında, bugun annem eve gidince kv geldi çöreklendi, burda kalicam dedi kım ona kal dediyse...
İkide bir bebeği elimden cekiyo, eşimi meşimi gözüm görmiycem çemkircem az kaldi.... Sinirlerini bozuyo, borazan sesli kadın.

Kızlar göğüs uclarim cok fena yara oldu bebegimi emdiremiyrum emdirdigim zaman agliyorum uclari yarildi krem,karbonatli su, ayva cekirdegini denedim hic biri fayda etmedi ne yapabilirum ne zaman gecer

Ahh tatlm benm ya, bana ayva cekrdegi baya ii geldi, baska da bişi gelmiyo aklima inş tez zamanda gecer

Kızlar 40haftam doldu doguramiyorum sancim 100lerdeydi ama hiç acilmam yoktu 1cm bile..simdide sancilarim kaybolmuş salı günü sezaryanim var o zamana kadar doğuracak umudum yok ama bana tavsiye verir misiniz ne yapmalıyım yardım edin lütfen suni sancı verecekti salı ama hiç acilmam yok ve progestan çok kullandığından rahim duvarm da kalınlaşmış o yüzden suni riskini almasam mi diyorum yardımlarınızı bekliyorun

bende aynı senin gibi giydiriyorum sadece ayaklı altın ayrıca üstüne çorap giydirmiyorum o kadar p.tesi Dr kontrolumuz var kalça usg si çekilecek onu da atlatiriz inş sağ salim
İnşaallah canım. Hepimiz artık hep bebeklerimizin sağlığını düşüneceğiz.

Ben bugün banyodan sonra çıtçıtlı body ve ayaklı altın üstüne penye tulum giydirdim. Gaz sancısı oluyor diye ayağına yine çift çorap tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…