Denedim canım birde göbeğinde sürdüğüm yerlerde damarları mor gibi oldu nedense ayak altında bişey yokGaz için acı elma yağı dene canım
Canım ben oğlumu iki günlüktü sünnetini yaptırdım ve iyiki yaptırmışım anestezi almadı göbeğinden önce iyileşti üç aya kadar anestezi alınmıyor diye biliyorum bence yaptırın bir sorun yaşamadan benim kızkardeşimin oğlunun ucu tıkandı idrar böbrekte birikti daha zor tedavi oldu ve şuan hala böbrekle ilgili sıkıntı yaşıyorKizlar doktor gecen muaynede pipi ucu dar sunnet yaptirin dedi ama bebegimin bi sorunu yok cok rahat cisini yapiyo ve cok yapiyo ben birazdaha beklemek istiyorum kiyamiyorum ona ayni durumda olan varmi acaba ?
Benim hastanede gerek yok demişlerdi tek kattı hep iki gündür altına ayaklı pijama giydiriyorum artı kundakta yapıyorum sanki daha iyi oldu daha az gaz oluyo gibiminikler daha ben hep giydiriyorum altina ayakli pijama ustune corap ondan sonra ust kiyafet
Benim hastanede gerek yok demişlerdi tek kattı hep iki gündür altına ayaklı pijama giydiriyorum artı kundakta yapıyorum sanki daha iyi oldu daha az gaz oluyo gibi
1 gögüs 60cc bebek 1 aylık benim hem meme hem mana verıyorymSandığınız süt ne kadar geliyor kızlar
EvetKundak yaparken ellerini bağlıyomusun
Bebekte gaz olmaması için ben rezene cayı içiyorum sütümden geciyorKundak yaparken ellerini bağlıyomusun
Benim hastanede gerek yok demişlerdi tek kattı hep iki gündür altına ayaklı pijama giydiriyorum artı kundakta yapıyorum sanki daha iyi oldu daha az gaz oluyo gibi
Emdiktenn sonra 2 memeden en fazla 70 geliyor benim onuda içiriyorum mama vermiyorum pazartesi kontrol var inş kilo alımı falan iyidir güzel uyuyor sen neden veriyorsun mama1 gögüs 60cc bebek 1 aylık benim hem meme hem mana verıyorym
Biraz daha iyiyiz ama hala biraz var bigazinda hirilti olarak .. Insallah o da geçecek..Burnu tıkalı olunca çok rahatsız olur yavrucak, ememez bile... bir an önce atlatırsınız inşallah
Hadi ya. Zararlı mıymış?
Şekerli çayı hiç sevmem.
Öneri için yine de teşekkürler.
1 gögüs 60cc bebek 1 aylık benim hem meme hem mana verıyorym
Vermedi en guzel ilac anne sutu dedi okyanus suyu ve fizyolojik serum var sadece onlari kullanmaya devam dedi yan etkileri yokmus bol bol emzir dedi bana sadece . hiriltisi hala biraz var ama burun tikanikligi biraz daha iyi. Evi bende bol bol havalandiriyorum odada bir bardak su bırakıyorum. Birileri gelince ev kokuyor kalabalik bitince tekrar havalandiriyorum bunlari yaotiktan sonra daha iyi oldu sanki.Aynen bizimkindede balgam var cikaramiyo bikere kustu balgami atti ama yine devam hiril hiril hep iki surup verdi biri antibiyotik biri nefes acici persembeye kadar beklicez persembeye kadar gecmezse yatis dedi bende hep yuzustu yatiriyorum birde buhar makinesi calistiriyorum surekli bakalim ins faydasi olur insan uzuluyo ya daha minnacik yawrum . Size doktor ilac vermedimi peki?
Kizlar cok utanarak sorucam :kirkiniz ciktiktan sonra nasil korunacaksiniz ? Sut korur mu sizce ? Pkoluyum hemen cocuk tutmaz ama isimi sansa birakmak ta istemiyorum
değişiyor cnm.. mesela bugün sabah7 gibi emzirip 90 ml sağdım. akkşamüstü 120 ml sağdım. gece 2 gibi de 140 ml sağdım. gece için 90 lığı biberona koyup diğerlerini dolaba attım. gündüz emziriyorum onun miktarını bilemicem..bu aralar fenalardayız sanırım kolik sancıları başladı yırtıyor yavrum kendini memeyle bile kandıramıyorum.play store den baby sleep diye bi pro indirdik de vacoom sesi ile uyuyo anca. bu sesi bulandan allah razı olsun.. 3gündür aralıksız vacoom dinliyoruz beynim iflas etmek üzere..Sandığınız süt ne kadar geliyor kızlar
Ben de dün başladım cnm saol :)
Ay bizde de durum aynı, şikayet etmiyorum ama gerçekten zorlanıyorum uyandığında ağlamaya başlıyor ve memede susuyor, memeden çekince kimsede ve hiçbir şekilde durmuyor ağlıyor çatlar gibi, benm kucağımda da durmuyor sadece memede sakinleşiyor. Güvenli bağ dönemi diye idare ediyorum uykusuz sırt ağrısıyla...
Neyin var cnm anlamadım son yaZdığını?
Dogum yaptk cnm fkt malesef sezeryan agrilrm vr cnm oksuruk tutuyr bi anda dikislerdn dolayda oksuremiyrm sanci yapiyr kizima doya doya ilglenemedmEwet canim normal oldu cok sagol amin insallah iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Suyum gece patladi ama sanci yoktu suni sanci aldim...... ilk dogumum kendi sancimlaydi. Biraz zorlandim su gidjnce bide kuru kuruya sanci yemek cok zorladi.. dikislerim var toparlanmata calisiyom sen naptin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?