- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Meme sürekli ağzında duruyor ve 2 emiyor bir süre duraklıyor mesela. Ama ağzından çekmeye çalışınca da bırakmıyor :) gece bi ara ben çektim o çekti, bırakmıyor göğsümü velet:) uyuyor ama memeyi ağzından çekmeye çalışınca da bırakmıyor tekrar emmeye başlıyor :) ana en son kurtardım göğsümü, emzigi bastım ağzına. Normalde emzigi de almıyor ama aldirttim artık çünkü çok uykusuz kaldım, sırtım ağrıyordu artik. Ama artık sürekli meme vermiycem ona, 2 saatte bir veriyorum. Bu arada ağlarsa başka şeylerle oyalıycam. Zaten 2 haftada 500 gram kilo aldı, fazlasıyla yani... :)Muhtemelen oyle yapiyo canm, seni kullaniyo, yalanci meme vermeyi denedn mi?
Aysem sanki sen değil de bu ıletiyi ben yazmişim, ayni şeyleri hıssediyoruzBende ayni seyleri dusunuyorum canim..hala alisamadim bu duzene bebege..ozellikle geceleri emzirirken o sessizlikte surekli dusunuyorum eski hayatimla kiyasliyorum artik bunlar bunlar olamiycak diye bazen agir gelio bebekli hayat..birde esimle yanliz kalamadik bi o da adapte olamadi sanki.
basbasada kalamadigimiz icin sanki her sey kotuye gidiyor gibi o 3 kisilik mutlu aile pozlari verebilecek miyiz emin degilmhamileligim zor gecti benim ama artik hamilelikten degil sirf lohusalik doneminden korktugum icin 2.bebek icin baya dusuncem gibi birde kpssye hazirlanmam gerek ama bu kafayla hic bi sey yapamiyorum ki cok mu cok olumsuzum artik..
doktor farkı degıl canım gaz tutulmaması lazımmıs bende yanımda yatan kadının gelenı gıdenı yuzunden kendımı tuttum butun bagırsaklarım gaz dolmus gulmek hareket etmek degıl ama gaz dıkıslerı patlatırmıs bıle o kendımı tutmaktan zorlamısım dıkıslerımıAllah allah niye okadar sıkıntı oldu sizde bana hastahanede çıkarken bi sprey sıktılar pansuman falanda yapılmadı istediğini yap dedi doktor hiç zorlama falan olmadı otur kalk yat eğil hiç hissetmedim doktor farkı oluyor sanırım
Öneri için teşekkürler. Sen de bebeğini sağlıkla büyüt canım.Slm arkadaslar bende aralik annesiyim sizi en basindan beri takip ediyorum ama hic yazmadim.. bebegin gazi icin top kimyonu suda kaynatip ılıtıp bebege 2 cay kasigi iciriyorum. Inanirmisiniz cogu zaman gazini kendi cikartiyor iki gunde bir veriyorum. Benim bebegimde cok gaz sorunu vardi sancidan uyuyamiyodu uykusunda agliyodu bi yakinimiz bunu tavsiye etti bizde denedk gazdan kurtulduk bebegim 20 gunluk tabi kendiinizde icmeniz lazim ama bn kimyondan nefret ettigim icinhic icmedim . Birde sezeryan olan arkadaslara sorum olacak benim dikisim yapistirma dikis ve hala acisi gecmedi aslinda 3 gundur acisi cogaldi. Sizin dikis aciniz nezamn gecti
kuzum benım kızda hıc gaz sıkıntısı yoktu bı kac gundur fıskırarak kusması felan olunca dun acıle goturduk bagırsakları mıdesı oldugu gıbı gaz dolmus eczaneden bı ılac aldım emzırmeden once verıyosun peşine hemen emzırıyosun anında gazı cıkıyo agrısıda gecıyo infacol ısmı ben cok memnunumOnu da bi deneyeyım bakalim canm.
Doktorunun haberi war değil mi?
Canım sağlıklı buyut bebeğini gözün aydın hoşgeldin aramıza sezeryab sonuçta ameliyat scılar iki ayda hafifleyecek ama bir Ağustos geçmesi lazım üzerindenSlm arkadaslar bende aralik annesiyim sizi en basindan beri takip ediyorum ama hic yazmadim.. bebegin gazi icin top kimyonu suda kaynatip ılıtıp bebege 2 cay kasigi iciriyorum. Inanirmisiniz cogu zaman gazini kendi cikartiyor iki gunde bir veriyorum. Benim bebegimde cok gaz sorunu vardi sancidan uyuyamiyodu uykusunda agliyodu bi yakinimiz bunu tavsiye etti bizde denedk gazdan kurtulduk bebegim 20 gunluk tabi kendiinizde icmeniz lazim ama bn kimyondan nefret ettigim icinhic icmedim . Birde sezeryan olan arkadaslara sorum olacak benim dikisim yapistirma dikis ve hala acisi gecmedi aslinda 3 gundur acisi cogaldi. Sizin dikis aciniz nezamn gecti
Tebrik ederim elif canım seni üşütmemeye dikkat etkızlar ben dun cok kotu bıse yaptım cok guzel kar yagdı dayanamadım esım arkadaslar felan kar topu oynadık dısarı cıkıp en son eve gelırken dustum dıkıslerım cok acıyo sımdı
canım meltemcm aynısı banadA OLDU HATTA BEN HALA TV İZLemiyorum strese sokuypr hatta ilk zamanlar akşam oldumu ağlama krizine giriyordum anlatama ama şiömdi çokk daha iyiyim sadece zaman gerekli inan düzlecek cinEtrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.
Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
amin sermincim yapacak bir şey ypok hayat devam ediyor bizde hayatala devam eytmek zorundayız ama çok özlenior babasız olmak başka bir duyguSağol canım mekanları cennet olsun insan basına gelmeden o acıyı anlamıyor benim bir tarafım gitti sanki babamı toprağa verdiğimiz günün birinci haftasında doğum yaptım ne sutum var nede uykumuz
Canım normal geçen gece emzirirken ağlamaya başladım dediğin gibi acaba bebek yanlış bi karar mi diye sonra oğlum boynuma yaslandi öyle bi nefes alışı vardı ki utandım dusuncemden ama bizde insanız hem fiziksel hem ruhsal değişim içindeyiz buda bizi biraz zorluyor tabi geçecek insİnş denizcim ya dediğin gibi hormonlardandr, gözlerimde hep boncuk boncuk yaslar varhep bi esskiyi ozleme hali...
Nasil film izliyosunuz ki, bebek uyuyo mu o kadar süre?
vallahi denizcim aynen öyle bizde alıştık akşamları kafaya göre takılıypruz hattaBiz onun meleğiyiz bnmki bni görünce gözleri açılıyo gülümsüyo resmenama baştan beri eşim de çok ilgilendiği için ona da çok alıştı o yüzden şanslıyım bazen uyumuyosa emzirip eşime veriyorum ben uyuyorım
Cnm emin ol yapcaksın 15-20 gün geçsin daha da oturcak. Biz başladık koyun koyuna film izlemelere kızı uyutup
Bu bir süreç cnm bnde esime başka çocuk yapmam diye tutturmuştum bi ara. Ama öyle olsa kimse b daha doğurmazemin ol geçecek. Bi bakışı yetiyor ya düşünsene onsuz bi dünyaya asıl sen katlanamazsın. Sadece şu An uykusuzluk, düzen değişmesi, kocişi özlemek, hormonlar, lohusalık her şey üst üste diye öyle oluyo
Ay canım geçmiş olsun dr gitseydin Allah korusun bi sorun olmasınkızlar ben dun cok kotu bıse yaptım cok guzel kar yagdı dayanamadım esım arkadaslar felan kar topu oynadık dısarı cıkıp en son eve gelırken dustum dıkıslerım cok acıyo sımdı
alışma evresi bunlar başakcım alışıcaz hepimiz ama sabretmek gerekli sanırımCanım normal geçen gece emzirirken ağlamaya başladım dediğin gibi acaba bebek yanlış bi karar mi diye sonra oğlum boynuma yaslandi öyle bi nefes alışı vardı ki utandım dusuncemden ama bizde insanız hem fiziksel hem ruhsal değişim içindeyiz buda bizi biraz zorluyor tabi geçecek ins
suulcum çok sevindim bebeğini kucaklamana umarım en ısa zamanda evinizde kucak kucağa oturursunuz lütfen beni habersiz bırakma heppp çok güzel haberlerinizi bekliyorum bol sütlü günlerimiz olsunHerkese merhaba...
Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
@nicki nickleylam355
ben azıcık dik azıcık yan tutuyorum sende kafana göre bir pozisyon bul nasıl rahat sıkacaksan nurcancım bazen yazılanlar bize uygun olmayabilir kendince bir çözüm üretmek gerekiyor böyşe zamanlarda stres olma sıkınca da haber verYa
Yan yatir diye yaziyor ama dik mi tutmaliyi. Anlamadim
Öyle canım anne olmak kolay değilmiş annemi daha çok anlıyorum şimdi hiee evde kapalı kalmak bunaltıyor sanırım ama dediğin gibi sabırlı olmalıyız benim etrafımda çocuğu olmayan kişiler var nasıl hasretler minik kuzulara şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız varalışma evresi bunlar başakcım alışıcaz hepimiz ama sabretmek gerekli sanırım
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım sakın kendini suçlama beni bir oglum var şimdide dünya tatlısı ikizlerim ben ne yapayım biri uyusa öteki uyanıyor hiç vaktim yok birde büyük oglumla ilgilenmem lazım en çokta ona kıyamıyorum bugüne kadar herseyiyle ben ilgilendim şindi çocugun yüzünü göremiyorum resmen hele ev çarşamba pazarı gibi herkes yardım etmek istiyor ama daha çok bunaltıyorlar kalabalıktan sıkıldım allahtan sıra koydum şimdilerde bi günannem bir gün kv geliyor evimde hersey yer degiştirdi düzenim gitti ama ne yapayım evlatlarım saglıklı olsundaEtrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.
Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?