2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Muhtemelen oyle yapiyo canm, seni kullaniyo, yalanci meme vermeyi denedn mi?
Meme sürekli ağzında duruyor ve 2 emiyor bir süre duraklıyor mesela. Ama ağzından çekmeye çalışınca da bırakmıyor :) gece bi ara ben çektim o çekti, bırakmıyor göğsümü velet:) uyuyor ama memeyi ağzından çekmeye çalışınca da bırakmıyor tekrar emmeye başlıyor :) ana en son kurtardım göğsümü, emzigi bastım ağzına. Normalde emzigi de almıyor ama aldirttim artık çünkü çok uykusuz kaldım, sırtım ağrıyordu artik. Ama artık sürekli meme vermiycem ona, 2 saatte bir veriyorum. Bu arada ağlarsa başka şeylerle oyalıycam. Zaten 2 haftada 500 gram kilo aldı, fazlasıyla yani... :)

Slm arkadaslar bende aralik annesiyim sizi en basindan beri takip ediyorum ama hic yazmadim.. bebegin gazi icin top kimyonu suda kaynatip ılıtıp bebege 2 cay kasigi iciriyorum. Inanirmisiniz cogu zaman gazini kendi cikartiyor iki gunde bir veriyorum. Benim bebegimde cok gaz sorunu vardi sancidan uyuyamiyodu uykusunda agliyodu bi yakinimiz bunu tavsiye etti bizde denedk gazdan kurtulduk bebegim 20 gunluk tabi kendiinizde icmeniz lazim ama bn kimyondan nefret ettigim icinhic icmedim . Birde sezeryan olan arkadaslara sorum olacak benim dikisim yapistirma dikis ve hala acisi gecmedi aslinda 3 gundur acisi cogaldi. Sizin dikis aciniz nezamn gecti

Aysem sanki sen değil de bu ıletiyi ben yazmişim, ayni şeyleri hıssediyoruz üstüne bi de bunlari hıssettiğim için kendimi suclu hossediyorum
Ama herkes bu donem gecer dediğine göre gececek snrm, sabretmeyi ögrenmemiz lazm.

doktor farkı degıl canım gaz tutulmaması lazımmıs bende yanımda yatan kadının gelenı gıdenı yuzunden kendımı tuttum butun bagırsaklarım gaz dolmus gulmek hareket etmek degıl ama gaz dıkıslerı patlatırmıs bıle o kendımı tutmaktan zorlamısım dıkıslerımı

Öneri için teşekkürler. Sen de bebeğini sağlıkla büyüt canım.
Ben 14 aralıkta doğum yaptım. Dikiş ağrılarım baya azalmakla birlikte henüz geçmedi. Sanırım benimki de yapıştırma dikiş.
Ne zaman geçer bilmiyorum.

kızlar ben dun cok kotu bıse yaptım cok guzel kar yagdı dayanamadım esım arkadaslar felan kar topu oynadık dısarı cıkıp en son eve gelırken dustum dıkıslerım cok acıyo sımdı

Onu da bi deneyeyım bakalim canm.
Doktorunun haberi war değil mi?
kuzum benım kızda hıc gaz sıkıntısı yoktu bı kac gundur fıskırarak kusması felan olunca dun acıle goturduk bagırsakları mıdesı oldugu gıbı gaz dolmus eczaneden bı ılac aldım emzırmeden once verıyosun peşine hemen emzırıyosun anında gazı cıkıyo agrısıda gecıyo infacol ısmı ben cok memnunum

Canım sağlıklı buyut bebeğini gözün aydın hoşgeldin aramıza sezeryab sonuçta ameliyat scılar iki ayda hafifleyecek ama bir Ağustos geçmesi lazım üzerinden

Etrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.

Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
canım meltemcm aynısı banadA OLDU HATTA BEN HALA TV İZLemiyorum strese sokuypr hatta ilk zamanlar akşam oldumu ağlama krizine giriyordum anlatama ama şiömdi çokk daha iyiyim sadece zaman gerekli inan düzlecek cin

Sağol canım mekanları cennet olsun insan basına gelmeden o acıyı anlamıyor benim bir tarafım gitti sanki babamı toprağa verdiğimiz günün birinci haftasında doğum yaptım ne sutum var nede uykumuz
amin sermincim yapacak bir şey ypok hayat devam ediyor bizde hayatala devam eytmek zorundayız ama çok özlenior babasız olmak başka bir duygu

İnş denizcim ya dediğin gibi hormonlardandr, gözlerimde hep boncuk boncuk yaslar var hep bi esskiyi ozleme hali...
Nasil film izliyosunuz ki, bebek uyuyo mu o kadar süre?
Canım normal geçen gece emzirirken ağlamaya başladım dediğin gibi acaba bebek yanlış bi karar mi diye sonra oğlum boynuma yaslandi öyle bi nefes alışı vardı ki utandım dusuncemden ama bizde insanız hem fiziksel hem ruhsal değişim içindeyiz buda bizi biraz zorluyor tabi geçecek ins

vallahi denizcim aynen öyle bizde alıştık akşamları kafaya göre takılıypruz hatta meltemcivil hayatımızı daha çok düzene soktu gezme yemek ev işleri daha da programlı oldu

alışma evresi bunlar başakcım alışıcaz hepimiz ama sabretmek gerekli sanırım

suulcum çok sevindim bebeğini kucaklamana umarım en ısa zamanda evinizde kucak kucağa oturursunuz lütfen beni habersiz bırakma heppp çok güzel haberlerinizi bekliyorum bol sütlü günlerimiz olsun

Ya

Yan yatir diye yaziyor ama dik mi tutmaliyi. Anlamadim
ben azıcık dik azıcık yan tutuyorum sende kafana göre bir pozisyon bul nasıl rahat sıkacaksan nurcancım bazen yazılanlar bize uygun olmayabilir kendince bir çözüm üretmek gerekiyor böyşe zamanlarda stres olma sıkınca da haber ver

alışma evresi bunlar başakcım alışıcaz hepimiz ama sabretmek gerekli sanırım
Öyle canım anne olmak kolay değilmiş annemi daha çok anlıyorum şimdi hiee evde kapalı kalmak bunaltıyor sanırım ama dediğin gibi sabırlı olmalıyız benim etrafımda çocuğu olmayan kişiler var nasıl hasretler minik kuzulara şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız var

Etrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.

Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım sakın kendini suçlama beni bir oglum var şimdide dünya tatlısı ikizlerim ben ne yapayım biri uyusa öteki uyanıyor hiç vaktim yok birde büyük oglumla ilgilenmem lazım en çokta ona kıyamıyorum bugüne kadar herseyiyle ben ilgilendim şindi çocugun yüzünü göremiyorum resmen hele ev çarşamba pazarı gibi herkes yardım etmek istiyor ama daha çok bunaltıyorlar kalabalıktan sıkıldım allahtan sıra koydum şimdilerde bi günannem bir gün kv geliyor evimde hersey yer degiştirdi düzenim gitti ama ne yapayım evlatlarım saglıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…