• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağol meltemcim. Pazartesi günü muayenede 2 cm açıklık vardı ama hala başı baya yukarıda idi. Çarşamba günü de 41. hafta bitiyordu. Öyle olunca salı sabahı epidural sezeryan oldu tatlım. İyi ki de olmuş. Doktor oğlumu aldıktan sonra hemen kakasını yapmış.

Sende elinden geldiği kadar aklına gelen düşünceleri geri göndermeye çalış canım.
herşeyde bir kısmet bir hayır vardır nilaycım benim kızımda doğar doğmaz kakasını yaptı eğer biraz daha kalsaydı kötü olacaktı ama ben hala erken geldi diye üzülmüyor değilim sağlıkla büyüsünler bundan sonra

Öyle canım anne olmak kolay değilmiş annemi daha çok anlıyorum şimdi hiee evde kapalı kalmak bunaltıyor sanırım ama dediğin gibi sabırlı olmalıyız benim etrafımda çocuğu olmayan kişiler var nasıl hasretler minik kuzulara şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız var
amin başakcım çok tatlılar ya ama benim kız benden hiç vazgeçmiyıor yapışık vaziyette geziyoruz sabahtan beri huysuz nedense şuanda kucağımda uyuyor cadı birde yeni huy edindik boşluğa düşüyor gibi irkilmeye başladık çok korkuypr öyle olunca yazık

İnş denizcim ya dediğin gibi hormonlardandr, gözlerimde hep boncuk boncuk yaslar var :KK43: hep bi esskiyi ozleme hali...
Nasil film izliyosunuz ki, bebek uyuyo mu o kadar süre?

Canımcım bade bebeği Güle güle büyüt belli bir süre sonra sende bebek de birbirinize alisip bir düzene oturtucaksiniz herşeyi uyuma,beslenme,banyo vs. Ve inan çok çabuk yeni düzene ayak uydurucaksin gece ve gunduz belli saatlerde kesintisiz uyuyor olucak sadece memeye uyanıp hiç gözlerini açmadan emip tekrar uykuya geçtiği dönem olucak o zaman esinle bol bol vakit geçirebilirsiniz tatlım hatta biz bazen uyanma saatini dört gözle bekliyoruz özlüyoruz çok

amin başakcım çok tatlılar ya ama benim kız benden hiç vazgeçmiyıor yapışık vaziyette geziyoruz sabahtan beri huysuz nedense şuanda kucağımda uyuyor cadı birde yeni huy edindik boşluğa düşüyor gibi irkilmeye başladık çok korkuypr öyle olunca yazık
Ay kiyamam ya hepsi aynı canım bizim velet 20 günlük oldu tosbaga gibi kucağıma yatıyor yüzüstü öyle uyuyor tabi benim kollar perişan :KK53:

BAYANLAR BENDE 20 GUN SONRA DOGUM YAPCAM NASIPSE.SIZDEN BISEY RICA ETCEM KIZ COCUK DOGUM YAPAN ANNELER BIZ ISIM BULAMADIK HALA.BEBISLERINIZE NE ISIMLER KOYDUNUZ BIZIM ICIN IYI BIR REHBER OLACAK.EGER ANLAMIYLABIRLIKTE YAZARSANIZ COK SEVINIRIM

Dogdu cnm :) 22 aralk sali, normal doum, 52 cm 3340 gr :)
Siz naslsnz bebişle?
Oyy maşallah canim istediğin gibi normal olmus cok sevindim bak bebis icin de zayif zayif diyordun kilosu boyuda maşallah cok güzel doğmuş.
Bizim aramiz artik bozulmak üzere meltemcim cok huysuz bi kizim var özellikle geceleri duyan cocuga işkence yapıyorum sanirim öyle bi bagirmak ağlamak nw yapcagimi şaşırıyorum valla dun bütün gece uyumadim ilk uykum sabah 7 de oldu düşün. 40 da düzelir dediler 40 imiza bişey kalmadi ama benim pek umudum yok.
Sizin araniz nasil kizinla inşallah huysuz bi bebek değildir o da

herşeyde bir kısmet bir hayır vardır nilaycım benim kızımda doğar doğmaz kakasını yaptı eğer biraz daha kalsaydı kötü olacaktı ama ben hala erken geldi diye üzülmüyor değilim sağlıkla büyüsünler bundan sonra

Evet tatlım. Üzülme canım benim. Sağlıkla yanında ya nil, önemli olan o.

Bende öncelikle normal doğum olsun istiyordum aklımda da sezeryan olursa genel anestezi olmak vardı ama epidural sezeryan oldu. Çok şükür bir sıkıntı olmadan da atlattık.

Slm kixlar kizim ve ben cok iyiyz cok sukur hiksyemi anlatyrm biz dogum olmick diye gittik muayeneye ne cantamzi aldk ne biseymzi sonra nst ye baglndim bebegn kalp atislrnda azalma vrdi sancim 40 larda duzenliydi fkt bm hic bisey hissetmyrdm muayene etti suyumds azalma esinde yaslanma kanalda degil ztn acilmamda yok bebegn kafasna ulasamams bile snra anltti iste bn sizi bu nst ile gonderemem eger eve gitmk beklmk istersenz tekrsr nst ye baglicm diyr yine kalp atislrnda sorun varsa salamam dedi bizde mecburen suni sanciyla normal dogum icin yatis verdik 2 ye kadar verildi sancim sanci cok yuksek cikiyr fkt bn hicbisey hissetmedim acilmamda yoktu karar ani tekrar sezeryan dedik bebegn kalp atislrndn dolayi hazrladilr cok canim yandi dogumhaneye alirkn hepsi yanimdaydilr annemler esim babamda dogumhanenin kapisnda assagida bekliyrms geldi hic aglamiyrdm kizim gidiyrmsn dedi bn basladm aglamaya dayanamadm babama sonra iceri aldilr beni fotografciyida kapidan iceri alndm fkt giriste cok beklettilr heyecnli oldhm icin sabrszdm baksrmsnz ne zmn alicksnz bni dedim kimse bkmiyr en sonunda bi adam cikiverdi ama bnm dogumumda bayan oluckti dedim ben gircm dese cikarn beni dicem bian caydm ztn dogurmktn canimin yanginina cayiyrdm snra odaya aldilr doktrum geldi dogum basladi bebegm gitms haberm yok narkozluym daha ckrmamslrdi karnim agriyr karnim agriyr diye cok sayiklmsm bagrdigimi hatrliyrm ordakilere nasil insanlrsnz siz bi ilac verip kesmednz agrimi cok agriyr diye sayiklamstm snra yukari almslr ustm giyilmsm hic hatrlmiyrm esim basima gelms kizimi getrmslr demek sendin beni yekmeleyen demisim hatrlmiyrm ama karnim agriyr demisim cok boyle iste esim cok,aglams fotosunu gordum cok aglms kucagna alamams babam verms kucagna az tut oglm dems cok az 30 sn anca tuttm hemn verdim diyor aksam oldu kizinin dibine gitms ferhat gocernde kizim sarkisini acms kizina dinletyr nasil agliyr ama gormnz lazm askim kendini boyle yorma diyrm yok tutamiyr kndini cok agladi normlde kimse kaldramz onu kizmin aglmasina pit diye uyaniyr boyle iste
geçmişler olsun cnm.. bi kaç güne kendini daha da iyi hissedeceksin herşey çok güzel olacak bak gör..

doktor farkı degıl canım gaz tutulmaması lazımmıs bende yanımda yatan kadının gelenı gıdenı yuzunden kendımı tuttum butun bagırsaklarım gaz dolmus gulmek hareket etmek degıl ama gaz dıkıslerı patlatırmıs bıle o kendımı tutmaktan zorlamısım dıkıslerımı
Aynisini bende yasadim canm dogum yaptgim gece gaz sancisindan oluyordum nerdeyse misafirlerin yaninda tuttum tutmamak gerekiyor.Elifeva facedeki ogluslarinla kizinin fotosuna bayildimm masallah ogluslarinda pek yakisikli biz bir taneyi zor buyutuyoruz masallah tü tü sana :)))

Herkese merhaba...

Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nicki nick nicki nick leylam355 leylam355
Çok şükür çok sevindim cnm :nazar:kucağında oğlunla eve geçersiniz inşallah en kısa vakitte

kızlar bugun kızımı işitme testine goturdum testi gecti sukur saglık ocagındaki ikinci topuk kanınıda verdik simdi mısıl mısıl uyuyo ama benim basurum mahvediyo beni napıcam bilmiyorum sıcak su ile oturma banyosu yapıyorum ama pek bişe farketmiyo basur olupta bi cozum bulabilen varsa bana da soylesin lutfeen

Back
X