2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Etrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.

Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
Canım ben 8 yıllık evliyim. O korkular yüzünden bebek olayını hep erteledim. En sonunda süpriz bir bebek oldu. Hamileliğim boyunca da sürekli gelgitler yaşadım. Ama şimdi bu korkuların hiçbirini yaşamıyorum. Hayatımdan çok memnunum.
Uykusuz geceler ve gaz sancısını rağmen.
Sen de atlatacaksın merak etme. Ben en çok da lohusa psikolojisinden korkuyordum.
Doğduktan sonra bebeğimi sevemezsem diye endişelerim vardı.
Çok şükür yaşamadım ve kızımı hayatta herşeyden çok seviyorum.

Arkadaslar benim bebek sürekli emiyor ya. 2 buçuk saat uyanık kaliyorsa 2 saat emiyor

Sürekli emiyor ya, sırtım ve kolum koptu artık sabrimi taşırıyor. Uyudu diyorum bırakıyorum, 2 dk sonra tekrar ağlıyor, yine meme...

Acaba 1 saat filan emdikten sonra memeyi vermesem de başka şeylerle oyalamaya mı çalışsam çünkü açlıktan değil teskin olmak icin emiyor yani bu kesin...
Canım arada benim kız da öyle. Emmeye bir başlıyor 2 saat sürüyor. Daha doğrusu aralarda memede uyuyor. Biraz da dudak tiryakisi Zevk için istiyor, açlıktan değil biliyorum
Bazen de gaz sancısı oluyor. O zaman da emme olayı onu sakinleştiriyor. O yüzden istiyor.

Çok sevindim canım. Seni merak etmiştim. En kısa zamanda eve çıkmanızı dilerim.

Canım bunların hepsi geçecek. Az önce Melteme de yazdım. Hormonlardan kaynaklanıyor. Biraz sabret.

Cok sukur canim cok sevindim inan kac gundur aklim sendeydi icim rahatladdi

Herkese sağlıklı huzurlu mutlu yıllar bebislerimizle ilk yeni yılımız hemde cizgi filmlerdeki gibi karlı hepinize mutlu seneler
Teşekkürler canım.
Evet bebeklerimizle birlikte ilk yeni yıl.
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir 2016 diliyorum.

Yeni yılda bütün dilekleriniz gerçekleşsin. Bebeklerimiz hepimize uğur getirsin.

Ya
Yan yatir diye yaziyor ama dik mi tutmaliyi. Anlamadim

Ama 1 yas bana cok uzak geliyo, 1 yasına kadar uyku sorunu olursa çatlarim ben
Peki gaz sancisi be zaman bitecek Ablamn bebegininki 17. Haftada tık die kesilmş

1 yaşına kadar her gece böyle ağlar demiyorum ki :) mesela benim oğlum 10da uyuyunca 11de mutlaka kalkardi. Sonra uyurdu bi saat bi buçuk saat sonra yine kalkardi falan. Bilirdim yani bi düzeni olurdu. Ama bi yaşından sonra 10da yattiysa 4 saat uyanmazdi. Snra saat başı kalkardi.

Anlıyorum seni. Hepimiz yaşadık o bunalımı. Ama bi de şöyle düşün. Bebek seni istemedi sen onu istedin değil mi :) o yüzden önce fedakarlık senin yapman gerekiyo... Üstelik uykusuz kalan biziz ama acı çeken de onlar. Bu gece bizim de gaz sancimz vardı. Yavrum inliyo topaklanip küçücük oluyo. Ne yapacağını bilmiyo ağlamaktan başka. Bağırsakları daha düzgün çalışmaya başlayınca kesilecek sancılar. Belki 2 ay belki 4 ayda. Ama yaşına kadar süreceğini sanmıyorum. Çünkü ek besinler başlayacak. Onun da faydasi olur. Sonra biraz büyüdüğünde her gün bi şey öğrenecek. Yorulacak ve uyuyacak :)

Ablam sürekli bu dönemin gecici oldugunu hatrlamami yoksa anın içinde bunalima gireceğimi söylüyo, canm ablam iyi ki yanmda, ama yarın ingiltereye donuyor, annem hep yanmda olacak, desteklerini kucumseyemem, inş ben de kısa zamanda psikolojk olarak toparlanrm

Onu da bi deneyeyım bakalim canm.
Doktorunun haberi war değil mi?

İnş denizcim ya dediğin gibi hormonlardandr, gözlerimde hep boncuk boncuk yaslar var hep bi esskiyi ozleme hali...
Nasil film izliyosunuz ki, bebek uyuyo mu o kadar süre?

Oy maşallah o minik kemal efeye :) minik kuzuş, hemen toparlanır inş tatlim, allahım tez zamanda şifasını versin kuzuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…