- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Canım ben 8 yıllık evliyim. O korkular yüzünden bebek olayını hep erteledim. En sonunda süpriz bir bebek oldu. Hamileliğim boyunca da sürekli gelgitler yaşadım. Ama şimdi bu korkuların hiçbirini yaşamıyorum. Hayatımdan çok memnunum.Etrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.
Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
Arkadaslar benim bebek sürekli emiyor ya. 2 buçuk saat uyanık kaliyorsa 2 saat emiyor
Sürekli emiyor ya, sırtım ve kolum koptu artıksabrimi taşırıyor. Uyudu diyorum bırakıyorum, 2 dk sonra tekrar ağlıyor, yine meme...
Canım arada benim kız da öyle. Emmeye bir başlıyor 2 saat sürüyor. Daha doğrusu aralarda memede uyuyor. Biraz da dudak tiryakisiAcaba 1 saat filan emdikten sonra memeyi vermesem de başka şeylerle oyalamaya mı çalışsamçünkü açlıktan değil teskin olmak icin emiyor yani bu kesin...
Çok sevindim canım. Seni merak etmiştim. En kısa zamanda eve çıkmanızı dilerim.Herkese merhaba...
Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
nicki nick @nilbebekveannesi
Canım bunların hepsi geçecek. Az önce Melteme de yazdım. Hormonlardan kaynaklanıyor. Biraz sabret.Bende ayni seyleri dusunuyorum canim..hala alisamadim bu duzene bebege..ozellikle geceleri emzirirken o sessizlikte surekli dusunuyorum eski hayatimla kiyasliyorum artik bunlar bunlar olamiycak diye bazen agir gelio bebekli hayat..birde esimle yanliz kalamadik bi o da adapte olamadi sanki.
basbasada kalamadigimiz icin sanki her sey kotuye gidiyor gibi o 3 kisilik mutlu aile pozlari verebilecek miyiz emin degilmhamileligim zor gecti benim ama artik hamilelikten degil sirf lohusalik doneminden korktugum icin 2.bebek icin baya dusuncem gibi birde kpssye hazirlanmam gerek ama bu kafayla hic bi sey yapamiyorum ki cok mu cok olumsuzum artik..
Cok sukur canim cok sevindim inan kac gundur aklim sendeydi icim rahatladdiHerkese merhaba...
Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
Teşekkürler canım.Herkese sağlıklı huzurlu mutlu yıllar bebislerimizle ilk yeni yılımız hemde cizgi filmlerdeki gibi karlıhepinize mutlu seneler
Doyuyor, çünkü kilo aldıCanim acaba doymuyomu benimkide oyleydi
amin canm sagol seninde gozun aydin :)Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
sagol canmmGözün aydın cnmmm sağlıkla büyüsün
Amin canim insallahTeşekkürler canım.
Evet bebeklerimizle birlikte ilk yeni yıl.
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir 2016 diliyorum.
Yeni yılda bütün dilekleriniz gerçekleşsin. Bebeklerimiz hepimize uğur getirsin.
amin canm sagol seninde gozun aydin :)
Yan yatir diye yaziyor ama dik mi tutmaliyi. Anlamadimnurcan korkma birkere sık her buruna merak etme sadece biraz dik tut sıkarken her burun deliğine bir kere sık östaki borusundan mideye gidiyor veletler de tadını çok seviyor hem bir kere yaptınmı alışırsın umarım efe bebeğe çok iyi gelir
Ama 1 yas bana cok uzak geliyo, 1 yasına kadar uyku sorunu olursa çatlarim ben
Peki gaz sancisi be zaman bitecek Ablamn bebegininki 17. Haftada tık die kesilmş
Canm ben minik fisfisli bir siseye has zeytinyagiyla yari yariya karistirdim cilde direk surmeyin karistirin dedi bana eczane.Günde bir kere ayak altlarina ve göbüşle bağrina masaj yapa yapa yediriyorum.Elma yaği nasil kullaniliyor canm?
Karına masaj mi?
Ablam sürekli bu dönemin gecici oldugunu hatrlamami yoksa anın içinde bunalima gireceğimi söylüyo, canm ablam iyi ki yanmda, ama yarın ingiltereye donuyor, annem hep yanmda olacak, desteklerini kucumseyemem, inş ben de kısa zamanda psikolojk olarak toparlanrmCanım emin ol ki bu günleri ve bu psikolojiyi atlatacaksın. Biraz sabır. Elinde olmadığını hepimiz biliyoruz. Az çok benzer şeyler yaşıyoruz. Yeter ki moralimizi bozmayalım. Bu yazdıklarımızın normal bir süreç olduğunu bilip bununla başa çıkalım. Ne güzel seni seven ve sana destek olan eşin var. Hatta ablan da sanırım sana yardımcı. Herkes bu kadar şanslı değil.
Onu da bi deneyeyım bakalim canm.Meltemcim , biz 3. Günden beri Alara'ya günde 2 kez 1 çay kaşığı ( 1 fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı çörek otu koyup , ağzını kapatıp soğumaya bırakıyoruz ) çörek otu suyunu içiriyoruz . Kalanını da ben içiyorum . Çok şükür gaz problemimiz hiç olmadı . Istersen bir dene .
Durup durup mu emiyo, 2 sa boyunca durmaksizin mi emiyo?Arkadaslar benim bebek sürekli emiyor ya. 2 buçuk saat uyanık kaliyorsa 2 saat emiyor
Biz onun meleğiyiz bnmki bni görünce gözleri açılıyo gülümsüyo resmenama baştan beri eşim de çok ilgilendiği için ona da çok alıştı o yüzden şanslıyım bazen uyumuyosa emzirip eşime veriyorum ben uyuyorım
Cnm emin ol yapcaksın 15-20 gün geçsin daha da oturcak. Biz başladık koyun koyuna film izlemelere kızı uyutup
Bu bir süreç cnm bnde esime başka çocuk yapmam diye tutturmuştum bi ara. Ama öyle olsa kimse b daha doğurmazemin ol geçecek. Bi bakışı yetiyor ya düşünsene onsuz bi dünyaya asıl sen katlanamazsın. Sadece şu An uykusuzluk, düzen değişmesi, kocişi özlemek, hormonlar, lohusalık her şey üst üste diye öyle oluyo
Muhtemelen oyle yapiyo canm, seni kullaniyo, yalanci meme vermeyi denedn mi?Acaba 1 saat filan emdikten sonra memeyi vermesem de başka şeylerle oyalamaya mı çalışsamçünkü açlıktan değil teskin olmak icin emiyor yani bu kesin...
Herkese merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?