2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
herşeyde bir kısmet bir hayır vardır nilaycım benim kızımda doğar doğmaz kakasını yaptı eğer biraz daha kalsaydı kötü olacaktı ama ben hala erken geldi diye üzülmüyor değilim sağlıkla büyüsünler bundan sonra

amin başakcım çok tatlılar ya ama benim kız benden hiç vazgeçmiyıor yapışık vaziyette geziyoruz sabahtan beri huysuz nedense şuanda kucağımda uyuyor cadı birde yeni huy edindik boşluğa düşüyor gibi irkilmeye başladık çok korkuypr öyle olunca yazık

İnş denizcim ya dediğin gibi hormonlardandr, gözlerimde hep boncuk boncuk yaslar var hep bi esskiyi ozleme hali...
Nasil film izliyosunuz ki, bebek uyuyo mu o kadar süre?

Canımcım bade bebeği Güle güle büyüt belli bir süre sonra sende bebek de birbirinize alisip bir düzene oturtucaksiniz herşeyi uyuma,beslenme,banyo vs. Ve inan çok çabuk yeni düzene ayak uydurucaksin gece ve gunduz belli saatlerde kesintisiz uyuyor olucak sadece memeye uyanıp hiç gözlerini açmadan emip tekrar uykuya geçtiği dönem olucak o zaman esinle bol bol vakit geçirebilirsiniz tatlım hatta biz bazen uyanma saatini dört gözle bekliyoruz özlüyoruz çok

Ay kiyamam ya hepsi aynı canım bizim velet 20 günlük oldu tosbaga gibi kucağıma yatıyor yüzüstü öyle uyuyor tabi benim kollar perişan

BAYANLAR BENDE 20 GUN SONRA DOGUM YAPCAM NASIPSE.SIZDEN BISEY RICA ETCEM KIZ COCUK DOGUM YAPAN ANNELER BIZ ISIM BULAMADIK HALA.BEBISLERINIZE NE ISIMLER KOYDUNUZ BIZIM ICIN IYI BIR REHBER OLACAK.EGER ANLAMIYLABIRLIKTE YAZARSANIZ COK SEVINIRIM

Dogdu cnm :) 22 aralk sali, normal doum, 52 cm 3340 gr :)
Siz naslsnz bebişle?
Oyy maşallah canim istediğin gibi normal olmus cok sevindim bak bebis icin de zayif zayif diyordun kilosu boyuda maşallah cok güzel doğmuş.
Bizim aramiz artik bozulmak üzere meltemcim cok huysuz bi kizim var özellikle geceleri duyan cocuga işkence yapıyorum sanirim öyle bi bagirmak ağlamak nw yapcagimi şaşırıyorum valla dun bütün gece uyumadim ilk uykum sabah 7 de oldu düşün. 40 da düzelir dediler 40 imiza bişey kalmadi ama benim pek umudum yok.
Sizin araniz nasil kizinla inşallah huysuz bi bebek değildir o da

Evet tatlım. Üzülme canım benim. Sağlıkla yanında ya nil, önemli olan o.

Bende öncelikle normal doğum olsun istiyordum aklımda da sezeryan olursa genel anestezi olmak vardı ama epidural sezeryan oldu. Çok şükür bir sıkıntı olmadan da atlattık.

geçmişler olsun cnm.. bi kaç güne kendini daha da iyi hissedeceksin herşey çok güzel olacak bak gör..

Aynisini bende yasadim canm dogum yaptgim gece gaz sancisindan oluyordum nerdeyse misafirlerin yaninda tuttum tutmamak gerekiyor.Elifeva facedeki ogluslarinla kizinin fotosuna bayildimm masallah ogluslarinda pek yakisikli biz bir taneyi zor buyutuyoruz masallah tü tü sana :)))

Çok şükür çok sevindim cnm kucağında oğlunla eve geçersiniz inşallah en kısa vakitte

kızlar bugun kızımı işitme testine goturdum testi gecti sukur saglık ocagındaki ikinci topuk kanınıda verdik simdi mısıl mısıl uyuyo ama benim basurum mahvediyo beni napıcam bilmiyorum sıcak su ile oturma banyosu yapıyorum ama pek bişe farketmiyo basur olupta bi cozum bulabilen varsa bana da soylesin lutfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…