Meltemcim , biz 3. Günden beri Alara'ya günde 2 kez 1 çay kaşığı ( 1 fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı çörek otu koyup , ağzını kapatıp soğumaya bırakıyoruz ) çörek otu suyunu içiriyoruz . Kalanını da ben içiyorum . Çok şükür gaz problemimiz hiç olmadı . Istersen bir dene .Kızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Sinirlerim çok bozuk, bebeğim sürekli acıdan kıvranıyo
Biz onun meleğiyiz bnmki bni görünce gözleri açılıyo gülümsüyo resmensorma ya benim hep öyle oluypr hep uykusuz kalıyorum bu yüzden birde evde birileri oldumu yada dışarı çıktığımızda çocuk yatağını istiyor başkası kucağına aldığında yardım ister gibi nasıl bana bakıyor anlatamam
beni gördüğünde direk yalanmaya başlıyor yaa dil dışarı çıkıyor
Cnm emin ol yapcaksın 15-20 gün geçsin daha da oturcak. Biz başladık koyun koyuna film izlemelere kızı uyutupAnnem ve ablalarim, özellikle büyük ablam sürekli yanmdalar ama benm aklim hala daha şunun şurasında gecen haftada, eşimle sahile gttk, basbasa kahvalti yaptik, aksam eve geldk sarilip uzandk film izledik, şimdi bunlarin hçbirini yapamıycam gibi geliyo.
Bi de bebek gaz sancisindan uyumayıp sürekli ağlayınca iyice cıldırma noktasina geliyorum, bebeğimi aci cekerken gormek de bi o kadar ciğerimi parcaliyo Hepsi bi arayagelince de psikolojm bozuldu
Bu bir süreç cnm bnde esime başka çocuk yapmam diye tutturmuştum bi ara. Ama öyle olsa kimse b daha doğurmazCok utaniyorm ama badeyi geri gonderebilir miyim die bile dusundum deniz
Bende ayni seyleri dusunuyorum canim..hala alisamadim bu duzene bebege..ozellikle geceleri emzirirken o sessizlikte surekli dusunuyorum eski hayatimla kiyasliyorum artik bunlar bunlar olamiycak diye bazen agir gelio bebekli hayat..birde esimle yanliz kalamadik bi o da adapte olamadi sanki.Etrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.
Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
Canım biran önce kucak kucağa evinizde olursunuz inş AllahHerkese merhaba...
Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
nicki nick @nilbebekveannesi
Canim acaba doymuyomu benimkide oyleydiSürekli emiyor ya, sırtım ve kolum koptu artıksabrimi taşırıyor. Uyudu diyorum bırakıyorum, 2 dk sonra tekrar ağlıyor, yine meme...
Bizim 41.gun tam olarak tarif ettigin gibiyiz hala 40 cikinca gecer diye bekliyordum ama aynen devam bir de fiyiklarim var durum feciBen de dün başladım cnm saol :)
Ay bizde de durum aynı, şikayet etmiyorum ama gerçekten zorlanıyorum uyandığında ağlamaya başlıyor ve memede susuyor, memeden çekince kimsede ve hiçbir şekilde durmuyor ağlıyor çatlar gibi, benm kucağımda da durmuyor sadece memede sakinleşiyor. Güvenli bağ dönemi diye idare ediyorum uykusuz sırt ağrısıyla...
Canım kesiyi hissettib mi yapılırken?kizlar biz kizimla 5 gunluk olduk dogum hikayemi anlatayim size tam 41+0 da doktor kontrolum vardi doktor daha fazla bekletmek istemiyorum dedi acikligimi kontrol etti 3 cm acikligim varmis yarin sabah gel yatisini yapalim suni sanciyla dogumu baslatalim dedi sabah hastaneye gittim yatisim yapildi tekrar acikligim kontrol edildi damar yolu acildi tansiyonum olculdu ve lavman yapildiktan sonra odama geldim serum takildi once hafif sanci geldi sancilar hic artmadi nst de hep 2-3 sanci cikiyodu saat aksam 5 te serumu cikardilar ebe yat dinlen kizim dedi yattim dinlendim saat gece 12 ye kadar sancilar hep hafifti acikligim tekrar kontrol edildi ama hala 3 cm di doktor biraz fazla canimi yakti kontrolden sonra nisanim geldi sancilarim artti saat 3 e kadar siddetli sancilar cektim 3 u 10 gece suyum geldi tekrar acikligim kontrol edildi ebe tamam catala alicam seni dedi dogumhaneye gectim basladim ikinmaya 2 kere ikindim 3 uncude epizyo kesisi yapildi 4 uncu ikinmada kizim dogdu sukur hic bi sorun yoktu kizim 3.750 grm 50 cm dogdu
ee maşallah diyelim o zaman inatçı annenin inatçı oğlu hadi bakalım sağlıkla büyüsünlerde başka bir şey istemiyor insan gerçekten
Niloş doğum yapmişsin hayırlı olsun. Normal mi sezeryan mi cnm?
Herkese merhaba...
Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
nicki nick @nilbebekveannesi
Bir gün ayağına bir gün karnına bir iki damla cnm masaj yapınElma yaği nasil kullaniliyor canm?
Karına masaj mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?