• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Etrafimda kımse negatf değil, herkes destek, seni yalnz brakmycaz, hersey duZelecek diolar ama ben gecmş hayatımi düsünmeden edemiyorum.

Aynisi sizlere de oldumu, bebekli hayat sizi korkuttu mu??
Canım ben 8 yıllık evliyim. O korkular yüzünden bebek olayını hep erteledim. En sonunda süpriz bir bebek oldu. Hamileliğim boyunca da sürekli gelgitler yaşadım. Ama şimdi bu korkuların hiçbirini yaşamıyorum. Hayatımdan çok memnunum. ;)
Uykusuz geceler ve gaz sancısını rağmen. ;)
Sen de atlatacaksın merak etme. Ben en çok da lohusa psikolojisinden korkuyordum. :(
Doğduktan sonra bebeğimi sevemezsem diye endişelerim vardı. :KK23:
Çok şükür yaşamadım ve kızımı hayatta herşeyden çok seviyorum.
:KK68::KK68::KK68:

Arkadaslar benim bebek sürekli emiyor ya. 2 buçuk saat uyanık kaliyorsa 2 saat emiyor :KK43:

Sürekli emiyor ya, sırtım ve kolum koptu artık :cry: sabrimi taşırıyor. Uyudu diyorum bırakıyorum, 2 dk sonra tekrar ağlıyor, yine meme...

Acaba 1 saat filan emdikten sonra memeyi vermesem de başka şeylerle oyalamaya mı çalışsam :KK64:çünkü açlıktan değil teskin olmak icin emiyor yani bu kesin...
Canım arada benim kız da öyle. Emmeye bir başlıyor 2 saat sürüyor. Daha doğrusu aralarda memede uyuyor. Biraz da dudak tiryakisi ;) Zevk için istiyor, açlıktan değil biliyorum ;)
Bazen de gaz sancısı oluyor. O zaman da emme olayı onu sakinleştiriyor. O yüzden istiyor.

Herkese merhaba...

Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nicki nick nicki nick @nilbebekveannesi
Çok sevindim canım. Seni merak etmiştim. En kısa zamanda eve çıkmanızı dilerim.

Bende ayni seyleri dusunuyorum canim..hala alisamadim bu duzene bebege..ozellikle geceleri emzirirken o sessizlikte surekli dusunuyorum eski hayatimla kiyasliyorum artik bunlar bunlar olamiycak diye bazen agir gelio bebekli hayat..birde esimle yanliz kalamadik bi o da adapte olamadi sanki.
basbasada kalamadigimiz icin sanki her sey kotuye gidiyor gibi o 3 kisilik mutlu aile pozlari verebilecek miyiz emin degilm:KK43: hamileligim zor gecti benim ama artik hamilelikten degil sirf lohusalik doneminden korktugum icin 2.bebek icin baya dusuncem gibi :KK43: birde kpssye hazirlanmam gerek ama bu kafayla hic bi sey yapamiyorum ki cok mu cok olumsuzum artik..
Canım bunların hepsi geçecek. Az önce Melteme de yazdım. Hormonlardan kaynaklanıyor. Biraz sabret. ;)

Herkese merhaba...

Çok şükür haberler iyi... Bebeğim her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün tam bir haftalık olduk... İnşallah böyle devam edecek ve biz gelecekte bugünleri tatsız birer hatıra olarak anlatacağız.
Kemal Efe hastanede olduğu için ben pek fazla dinlenemiyorum, her gün saat 14:00 -15:00 ve 20:00-21:00 rası ziyaret saati, onun yanında geçiriyoruz. Pazartesi günü ilk defa kucağıma aldım :)) O andan beri çok mutluyum:) Kar durumu biraz can sıkıcı umarım yarın da hastaneye ulaşmamıza engel olacak duruma gelmez...
Henüz bebeğime kavuşmasamda ben de 3 saatte bir süt sağarak mandıra görevimi yerine getiriyorum :) Hala serumla besleniyor ama inşallah yakında sütleri hüpletecek...
Geçmişi okuyacak vaktim olmadı, umarım herkesin keyfi , sağlığı yerindedir. Hepinizi öpüyorum:) sevgiler
Cok sukur canim cok sevindim inan kac gundur aklim sendeydi icim rahatladdi

Herkese sağlıklı huzurlu mutlu yıllar bebislerimizle ilk yeni yılımız hemde cizgi filmlerdeki gibi karlı :KK28: hepinize mutlu seneler :KK30:
Teşekkürler canım.
Evet bebeklerimizle birlikte ilk yeni yıl. :KK71:
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir 2016 diliyorum.
:KK6::KK73::KK6::KK73::KK6:
Yeni yılda bütün dilekleriniz gerçekleşsin. Bebeklerimiz hepimize uğur getirsin. ;)

Ya
nurcan korkma birkere sık her buruna merak etme sadece biraz dik tut sıkarken her burun deliğine bir kere sık östaki borusundan mideye gidiyor veletler de tadını çok seviyor hem bir kere yaptınmı alışırsın umarım efe bebeğe çok iyi gelir
Yan yatir diye yaziyor ama dik mi tutmaliyi. Anlamadim

Ama 1 yas bana cok uzak geliyo, 1 yasına kadar uyku sorunu olursa çatlarim ben :KK43:
Peki gaz sancisi be zaman bitecek Ablamn bebegininki 17. Haftada tık die kesilmş

1 yaşına kadar her gece böyle ağlar demiyorum ki :) mesela benim oğlum 10da uyuyunca 11de mutlaka kalkardi. Sonra uyurdu bi saat bi buçuk saat sonra yine kalkardi falan. Bilirdim yani bi düzeni olurdu. Ama bi yaşından sonra 10da yattiysa 4 saat uyanmazdi. Snra saat başı kalkardi.

Anlıyorum seni. Hepimiz yaşadık o bunalımı. Ama bi de şöyle düşün. Bebek seni istemedi sen onu istedin değil mi :) o yüzden önce fedakarlık senin yapman gerekiyo... Üstelik uykusuz kalan biziz ama acı çeken de onlar. Bu gece bizim de gaz sancimz vardı. Yavrum inliyo topaklanip küçücük oluyo. Ne yapacağını bilmiyo ağlamaktan başka. Bağırsakları daha düzgün çalışmaya başlayınca kesilecek sancılar. Belki 2 ay belki 4 ayda. Ama yaşına kadar süreceğini sanmıyorum. Çünkü ek besinler başlayacak. Onun da faydasi olur. Sonra biraz büyüdüğünde her gün bi şey öğrenecek. Yorulacak ve uyuyacak :)

Canım emin ol ki bu günleri ve bu psikolojiyi atlatacaksın. Biraz sabır. Elinde olmadığını hepimiz biliyoruz. Az çok benzer şeyler yaşıyoruz. Yeter ki moralimizi bozmayalım. Bu yazdıklarımızın normal bir süreç olduğunu bilip bununla başa çıkalım. Ne güzel seni seven ve sana destek olan eşin var. Hatta ablan da sanırım sana yardımcı. Herkes bu kadar şanslı değil. :KK66:
Ablam sürekli bu dönemin gecici oldugunu hatrlamami yoksa anın içinde bunalima gireceğimi söylüyo, canm ablam iyi ki yanmda, ama yarın ingiltereye donuyor, annem hep yanmda olacak, desteklerini kucumseyemem, inş ben de kısa zamanda psikolojk olarak toparlanrm

Meltemcim , biz 3. Günden beri Alara'ya günde 2 kez 1 çay kaşığı ( 1 fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı çörek otu koyup , ağzını kapatıp soğumaya bırakıyoruz ) çörek otu suyunu içiriyoruz . Kalanını da ben içiyorum . Çok şükür gaz problemimiz hiç olmadı . Istersen bir dene .
Onu da bi deneyeyım bakalim canm.
Doktorunun haberi war değil mi?

Biz onun meleğiyiz bnmki bni görünce gözleri açılıyo gülümsüyo resmen :KK49:ama baştan beri eşim de çok ilgilendiği için ona da çok alıştı o yüzden şanslıyım bazen uyumuyosa emzirip eşime veriyorum ben uyuyorım:nazar:

Cnm emin ol yapcaksın 15-20 gün geçsin daha da oturcak. Biz başladık koyun koyuna film izlemelere kızı uyutup :nazar:

Bu bir süreç cnm bnde esime başka çocuk yapmam diye tutturmuştum bi ara. Ama öyle olsa kimse b daha doğurmaz:KK51:emin ol geçecek. Bi bakışı yetiyor ya düşünsene onsuz bi dünyaya asıl sen katlanamazsın. Sadece şu An uykusuzluk, düzen değişmesi, kocişi özlemek, hormonlar, lohusalık her şey üst üste diye öyle oluyo

İnş denizcim ya dediğin gibi hormonlardandr, gözlerimde hep boncuk boncuk yaslar var :( hep bi esskiyi ozleme hali...
Nasil film izliyosunuz ki, bebek uyuyo mu o kadar süre?

Herkese merhaba...

Oy maşallah o minik kemal efeye :) minik kuzuş, hemen toparlanır inş tatlim, allahım tez zamanda şifasını versin kuzuşun.

Back
X