2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Maşallah canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Meltem gel burada içini dök. Sıkma canını. Ben de senin gibi olacağımı düşünüyordum ama uykusuz gecelere rağmen yeni hayatımdan memnunum.

Ne guzel maşallah sana cnm, ben alişamadm bebege bunları hıssetmek cok kotu blyrm ama elmde dgl hissedyrm

Canim oksijen suyu almis esim bide o dedigin aspirator den almis ama ben korkuyorum o suyu nasil fiskirtcam burnuna cok kacar eder diye acayip korkuyorum normalde cesaretli biriyim ama nedense bu bebekya acayip korktum ; (
nurcan korkma birkere sık her buruna merak etme sadece biraz dik tut sıkarken her burun deliğine bir kere sık östaki borusundan mideye gidiyor veletler de tadını çok seviyor hem bir kere yaptınmı alışırsın umarım efe bebeğe çok iyi gelir

Çok şükür atlattık benim de 10 kilo gitti 61 oldum 54 idim kilo gidio ama çatlaklar
oo sende bayağı vermişsin gül harikasın ben bugün dr gittim 40 sonrası kontrolüydü çatlakları sordum çare yok ded, sadece zamanla renkleri açılır daha ,iyi olur dedi maalesef

Bende az önce başladım biogaia ya umarım etki eder zinko falan fasa fiso bildiğin has zetinyaģinı ver daha etkili
zuhalcim umarım işe yara ben çok memnun kaldım zincoda alkol varmış yaa kullanma onu yazık bebeklere ya nasıl ıkınyorlar gazları olduğunda

İyiyim çok şükür bebişim çok hgazlı şimdi omzumda yatıyor onunla uğraşıyorum kv aynı görmezden geliyorum sen nasısın
ben iyi gibiyim ayla ya çok uykum var sadece bebeğini kokla benim için ben kızımın yanına gittiğimde kokumu alıyor galiba başlıyor ağlamaya hemde uyurken yapıyor anlamadım derdini ama şimdi uyuyor ben birazdan uyumaya gidicem
canım kv boş ver sanırım hepimizin bu süreçte çekecek çilesi varmış sen iyi ol ki bebeğin bol bol süt içsin annesi

Biz daha hiç beşiğimizde yatamadık beşik yatak odasında çok gazlı olduğumuz için babayla kız yatıyor orda ben salonda bebişim annemin diktiği yuvada beşik kullanmadan eskiyecek gibi

Eklentiler

• WP_20151231_003.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 94
Ev Et canım bende uykusuzum ben bebeğimin yanıına goğus pedimi koydum obur turlu benle yatmak istiyor gece uykuda ezerim diye korkuyorum almıyorum goğus pedinden sutun kokusuna uyuyor kokusuna doyamıyorumum kuzumun

Kız uyanıkken uykum geliyo kız uyuyunca uykum kaçıyo bazen tek uyuma şansımı da kaçırıyprum öyle sana da oluyo mı leylacım

Bizim dr.lar aynı kafada seninkiyle bnmki. Prebyotikmiş sindirimi düzenliyomuş he rgün kullan dedi de bi senle gazı oldukça kullanıyoruz hihiihi
evet ya ben her gün vermeyeceğim ama azı olduğunda vereceğim deniz yazık boş yere de ilaç almasın yavrucak ama iki gündür vermek zorunda kaldım gerçekten kendisi yardım almadan çıkardı birde yeni adet edindi gaz çıkarırken anlık bir çığlık atıyor ama nasıl bir sesle atıyor canım ya akşam gözümüzün önünde yapmasa başka bir şey var zannederdik bir de komik oluyor ki sorma

Kız uyanıkken uykum geliyo kız uyuyunca uykum kaçıyo bazen tek uyuma şansımı da kaçırıyprum öyle sana da oluyo mı leylacım
sorma ya benim hep öyle oluypr hep uykusuz kalıyorum bu yüzden birde evde birileri oldumu yada dışarı çıktığımızda çocuk yatağını istiyor başkası kucağına aldığında yardım ister gibi nasıl bana bakıyor anlatamam
beni gördüğünde direk yalanmaya başlıyor yaa dil dışarı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…