2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen benimde oyle hala rahatlamadi bebegim hatta daha kotu doktor damlada verseniz yuz usti cevirip sirtina vurun dedi azcik aciliyor burnj ama bu kezde bogazi balgam dolu afedersin. Oule siz ne yaptiniz doktorunuz ne onerdi bende bilmek isterim
Aynen bizimkindede balgam var cikaramiyo bikere kustu balgami atti ama yine devam hiril hiril hep iki surup verdi biri antibiyotik biri nefes acici persembeye kadar beklicez persembeye kadar gecmezse yatis dedi bende hep yuzustu yatiriyorum birde buhar makinesi calistiriyorum surekli bakalim ins faydasi olur insan uzuluyo ya daha minnacik yawrum . Size doktor ilac vermedimi peki?

Derecem yok canim ya almam lazim aslinda baya sicak benim ev dogalgazi fazla yakiyorum ben kansizlik var bende oyuzden cok usuyorum bebekden oncede hep fazla yakiyodum
Bende senin gibiyim cok usurum bebegide alistirmayim diye 23-24 de sabit tutuyorum. Bir de evi havalandiriyor musun. Evin icine camasir asma iyilesene kadar en azindan . buhar makinasini da doktora danis istersen su durumda pek iyi olmayabilir. Bizim doktor onermedi mesela. cok minikler insan kiyamiyor. tez zamanda iyilesirsiniz insallah

Surekli havalandiriyorum cnm camasirlari bos bi odam var orda camasirlikda kurutuyorum balkona asamiyorum araba egzos kokusu camasirlara siniyo buhar makinesini sormadim ya ben iyi gelir die dusunmustum

4 ocaga gun verdi doktor. onceden sezaryenle dogum yaptigimdan gene sezaryen dedi. Ama ben cok korkuyorum. Istemiyorum sezaryen.

Kızlar bebeğim gece uykuda sürekli ses çıkartıyor ıkınıyor normal mi dalgın uyumuyor mu bebekler
Ondan bir tane de bizde var. Henüz 21 günlük ama ıkınma, bağırma sesleriyle yeri göğü inletiyor uyurken. Doğduğundan beri böyleydi ama bir haftadır arttı. Bugün doktor randevumuz var, soracağım bakalım. Bana gaz çıkarmaya çalışıyor gibi geliyor ama insanın içi rahat etmiyor, rahatsız mı, canı mı yanıyor diye... İnşallah sadece yaygaracıdır.

ohh bak biz ne dersek diyelim sen kendince bir yol bulmuşsun en güzeli sen kendine bak kızın geldiğinde onu doyur sonra kafana göre dinlen ama odandan çıkma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…