• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet canım. 20 saat oldu diyebiliriz. İlla ki biraz sıkıntılar var ama genel olarak iyiyim şu an. Bakalım eve çıkınca durum nasıl olacak.
Her geçen gün daha iyi olunuyor. O yüzden merak etme. Sen ilk günden iyisin maşallah.

4 ocaga gun verdi doktor.:KK43: onceden sezaryenle dogum yaptigimdan gene sezaryen dedi. Ama ben cok korkuyorum. Istemiyorum sezaryen. :KK43::KK43:
Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorum.

Canım ben başlamıştım ama çocuk kabiz oldu perişan oldu bıraktım bende:KK43:
Devit kabız mı yapıyor?
:(

Kızlar kac dk arayla kac dk emziriyorsunuz
Kızım ne zaman isterse veriyorum. Bazen 1 saatte bazen 2-3 saatte bir oluyor. En geç 4 saat oldu. Süresi de değişiyor. Bırakana kadar veriyorum. 5 dakika ile 35 dakika arası değişiyor. ;)

kızlar bize dr devit ilk doğduğunda verdi 15. günde multi tabs diye damla var ona geçtik hiç soru yaşamadım dr larınıza sorun eğer onaylarsa tavsiye ederim bebeğimde tadını çok sev iyor hemde sadece d vitaminş dışında bir çok da v,tamin var içinde

Yok zaten bugün dananın kuyruğu kopacak derlerya o noktadayım eşimi bekliyorum ya yardımcı olcaksa kalsın yada güle güle hiç umrumda değil artık
Aynen oyle yap cnm sen aci cekmede millet naparsa yapsin yardim etmiyceklerse durmalarina gerek yok valla sende piskolojik olarak cokme yani bu ne cnm

Back
X