2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım nasıl üşüttün evde derce yokmu aşırı sıcakta iyi değil ben 23 te sabit tutuyorum kv felan üşüyor bazen ama dr 23 normal dedi
Derecem yok canim ya almam lazim aslinda baya sicak benim ev dogalgazi fazla yakiyorum ben kansizlik var bende oyuzden cok usuyorum bebekden oncede hep fazla yakiyodum

Benim bebegiminde hiriltisi var cok bugun goturcem doktora bende serum izotonicle cekiyorum gunde 3 4 kez ama rahatlatmiyo
Aynen benimde oyle hala rahatlamadi bebegim hatta daha kotu doktor damlada verseniz yuz usti cevirip sirtina vurun dedi azcik aciliyor burnj ama bu kezde bogazi balgam dolu afedersin. Oule siz ne yaptiniz doktorunuz ne onerdi bende bilmek isterim

Karnabahar aşırı gaz yapar digerlerini hakkında bir fikrim yok

hayırlı olsun faniciğim, vallahi ipin ucu kaçtı bende, uğramam mümkün olmuyor şu sıralar. inşallah güzel bir doğum olmuştur. gözünüz aydın.

Sağol canım. Dünkü muayenede 2 cm açıklık vardı ama başı hala yukarıdaydı. Zaten yarın 41. haftam da dolacaktı. Epidural sezeryan ile aldık bizde Gökay'ı. :)

Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Cnmmm şok oldum şimdi belli miyd günün hiç görmedim
Gözünüz aydınnn iyisiniz di mi? Allah analı babalı büyütsün Nilaycımm

Yok canım belli değildi. Dünkü muayenede 2 cm açıklık vardı ama başı hala yukarıdaydı. Zaten 1 hafta önce de durum aynıydı. 41. haftam da yarın doluyordu. O yüzden dün karar verdik. Bu sabah saat 09.00 da da Gökay epidural sezeryanla geldi. :)

Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün Gökay bebek...

Ben ankara nickli birine özelden tel nomu attım kurmak istiyor bakalım hayırlısı
Grubun ilk üyesi ben oldum
Daha önceden konuşulmuştu ya onu sordum. Sanırım kurulmadı.

Kızlar, Devit başladınız mı? Evetse nasıl ne şekilde kullanıyorsunuz?
Evet folik dün başladım. Doktorum 15.gün başla dedi. 4 damla kaşığa damlatıp veriyorum.

Aldim OTRİbebenin acildeki doktor çok kullanmayın burnu tahriş olur dedi ama mecbur kullanıyorum rahatlaması için ,(
Hadi ya. Zararlı mıymış?

Kızlar şekerli çay içmek süte iyi geliyor bilginiz olsun ben günde 5 -6 büyük kupayla içiyorum Allaha Şükür sütüm bol miktarda geliyor
Şekerli çayı hiç sevmem.
Öneri için yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…