Derecem yok canim ya almam lazim aslinda baya sicak benim ev dogalgazi fazla yakiyorum ben kansizlik var bende oyuzden cok usuyorum bebekden oncede hep fazla yakiyodumCanım nasıl üşüttün evde derce yokmu aşırı sıcakta iyi değil ben 23 te sabit tutuyorum kv felan üşüyor bazen ama dr 23 normal dedi
Ben aksamlari veriyorum 3 damla hergun 1 haftalikken basladik bizKızlar, Devit başladınız mı? Evetse nasıl ne şekilde kullanıyorsunuz?
Aynen benimde oyle hala rahatlamadi bebegim hatta daha kotuBenim bebegiminde hiriltisi var cok bugun goturcem doktorabende serum izotonicle cekiyorum gunde 3 4 kez ama rahatlatmiyo
Aldim OTRİbebenin acildeki doktor çok kullanmayın burnu tahriş olur dedi ama mecbur kullanıyorum rahatlaması için ,Canim burun Aspiratörü aldın mı? Onunla burnunu evde de açabilirsin...
Burnu tıkalı olunca çok rahatsız olur yavrucak, ememez bile... bir an önce atlatırsınız inşallahAldim OTRİbebenin acildeki doktor çok kullanmayın burnu tahriş olur dedi ama mecbur kullanıyorum rahatlaması için ,(
cnm bana da msj geldi ama yazdigi yerleri gorunce vazgectim. bi bak istersenBen ankara nickli birine özelden tel nomu attım kurmak istiyor bakalım hayırlısı
Karnabahar aşırı gaz yapar digerlerini hakkında bir fikrim yokKızlar eşim mantar almış
Süte etkisi hakkında bi bilginiz var mı
Hani gaz yapıcı, sütü azaltıcı ya da artırıcı vs.
Bi de yarın pazar var
Annemler karnabahar almayi düşünüyor
Karnabahar ve brokolinin süte etkisini biliyor musunuz
hayırlı olsun faniciğim, vallahi ipin ucu kaçtı bende, uğramam mümkün olmuyor şu sıralar. inşallah güzel bir doğum olmuştur. gözünüz aydın.
Canim hayırlı olsun gözün aydın benimde sabah aklıma geldin dogdumu diye
Kizlaar biz pazar günü akşam 17.30 da doğduk. Cok şükür herşey yolunda. Normal doğum oldu ama uzerimde resmen iki kişi tepindi çıksın diye son ana kadar kesi yırtık yoktu en son an bebek iri olunca kesi atti ama benim dikiş değil başka sorun oldu iri Bebek olunca vajinam resmen davul oldu şişti. Şişlik inerse süper olucak . 4200 gr 54 cm bebeğim oldu hastanede herkes buna cesaret için tebrik etti. Epidural güya aldım 7 cm den sonra ama iğne çıkmış ettkki etmedi. .maşallah bekliyorum sizden
Cnmmm şok oldum şimdi belli miyd günün hiç görmedim
Gözünüz aydınnn iyisiniz di mi? Allah analı babalı büyütsün Nilaycımm
sağlıkla mutlulukla gelmiş paşa gözün aydın nilaycım
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Hosgelmis gokay bebekseninde gozun aydin nilaycim
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün Gökay bebek...Yok canım belli değildi. Dünkü muayenede 2 cm açıklık vardı ama başı hala yukarıdaydı. Zaten 1 hafta önce de durum aynıydı. 41. haftam da yarın doluyordu. O yüzden dün karar verdik. Bu sabah saat 09.00 da da Gökay epidural sezeryanla geldi. :)
Grubun ilk üyesi ben oldumBen ankara nickli birine özelden tel nomu attım kurmak istiyor bakalım hayırlısı
Evet folik dün başladım. Doktorum 15.gün başla dedi. 4 damla kaşığa damlatıp veriyorum.Kızlar, Devit başladınız mı? Evetse nasıl ne şekilde kullanıyorsunuz?
Hadi ya. Zararlı mıymış?Aldim OTRİbebenin acildeki doktor çok kullanmayın burnu tahriş olur dedi ama mecbur kullanıyorum rahatlaması için ,(
Şekerli çayı hiç sevmem.Kızlar şekerli çay içmek süte iyi geliyor bilginiz olsun ben günde 5 -6 büyük kupayla içiyorum Allaha Şükür sütüm bol miktarda geliyor
Sen bugün doğum yaptın değil mi? Maşallah iyisin herhalde hemen foruma girmişsin.Sağol canım. Teşekkürler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?