süt bebeklerme kadar yeterli üretiliyordurda bizimkiler çok emmek istedikleri için yetmiyor sanırımBende beze ilk baslarda oldu ama simdi olmuyor sanirim sutun bol oldugu zamanlarda oluyor. Benim sutum cok degil. Ama gogus uclarim bep sizliyor malesef
oyyy kuzum yaaa nasıl nilay şsyandamı Gökay bebek hakkınızdan gelmiştir kesinSağol canım. Zoraki getirdiğimiz için biraz isyanda ama yapacak birşey yok. :)
Her geçen gün daha iyi olunuyor. O yüzden merak etme. Sen ilk günden iyisin maşallah.Evet canım. 20 saat oldu diyebiliriz. İlla ki biraz sıkıntılar var ama genel olarak iyiyim şu an. Bakalım eve çıkınca durum nasıl olacak.
Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorum.4 ocaga gun verdi doktor.onceden sezaryenle dogum yaptigimdan gene sezaryen dedi. Ama ben cok korkuyorum. Istemiyorum sezaryen.
Benimki de oyle iiih mih yapio birden sesli nefes alioKızlar bebeğim gece uykuda sürekli ses çıkartıyor ıkınıyor normal mi dalgın uyumuyor mu bebekler
oyyy kuzum yaaa nasıl nilay isyandamı Gökay bebek hakkınızdan gelmiştir kesin
Asagi indiriyorum cnmKızlar erkek annelerine bir sorum olucak bezlerken pipisini asagı indirip mi yukarı kaldırarak mı bezliyorsunuz...
Kac dk pekiBeyefendinin canı ne zaman isterse, canı istediği kadar emziriyorum. Doktor iki saate bir demişti ama 2 saat dayanamıyo.
Devit kabız mı yapıyor?Canım ben başlamıştım ama çocuk kabiz oldu perişan oldu bıraktım bende
Kızım ne zaman isterse veriyorum. Bazen 1 saatte bazen 2-3 saatte bir oluyor. En geç 4 saat oldu. Süresi de değişiyor. Bırakana kadar veriyorum. 5 dakika ile 35 dakika arası değişiyor.Kızlar kac dk arayla kac dk emziriyorsunuz
Kac dk peki
hahaha kime çekmiş acaba birde inatçıysa tamamdır o zamanBiraz ortalığı ayağa kaldırıyor.
çok tatlı yaa aslı kokulu kokulu öp benim için oğlunuKızlar erkek annelerine bir sorum olucak bezlerken pipisini asagı indirip mi yukarı kaldırarak mı bezliyorsunuz...
Aynen oyle yap cnm sen aci cekmede millet naparsa yapsin yardim etmiyceklerse durmalarina gerek yok valla sende piskolojik olarak cokme yani bu ne cnmYok zaten bugün dananın kuyruğu kopacak derlerya o noktadayım eşimi bekliyorum ya yardımcı olcaksa kalsın yada güle güle hiç umrumda değil artık
Gozun aydin cnmKizlar dogumum gerceklesti kizima kavudtm dun cok agrilrm var oyuzdn pek yazamiyrm kendimi iyi hissednce anltrm
Leylacım o fotoyu cok onceden koymustum ömer degil o simcik degistirdim unutmusum kaldirmayı :)çok tatlı yaa aslı kokulu kokulu öp benim için oğlunu
kızlar ayşeremya ameliyat olmuş safra kesesinden merak edenler için haber vermek istedim ayşecim tekrar çok geçmiş olsun sağlıkla dön bebeğinin yanına
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kizlar dogumum gerceklesti kizima kavudtm dun cok agrilrm var oyuzdn pek yazamiyrm kendimi iyi hissednce anltrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?