2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bizim minik perisan oldu ama herkeste olmaz sanırım 2 gün kendine gelemedi çocuk

Kizlar ben braun un alindan temassiz ates olcerini almistim . kizimin ateşini hep 37.5-38 civarinda ölçüyor. Bi kere hastaneye gittik bunun yuzunden . orda düşük cikti. Bozuk desem bizi dogru ölçüyor. Internette bebeklerin atesinin alindan olculmeyecegi söyleniyor. Var mi benzer durum yasayan. Paranoyak oldum durmadan atesini olcup duruyorum.

Kızlar kilolar ne Alemde :)
ayy sorma güll yaa daha 12 gitti ama çok var yaa göbek kısmım resmen yağ bağlamış birde hamileliğe azıcık tombik başlamıştım umarım hızlıca gider ama emzirme işlemi bitmeden diyet de yapamam
atlas bebeğin sarılığı nasıl oldu

Kızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Sinirlerim çok bozuk, bebeğim sürekli acıdan kıvranıyo

Kızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Tekrar tekrar emzirmek de iyi geliyor canım o ağlamalara. Benimki de öyleydi, tekrar tekrar emzirmeyi denedim; daha yeni emdi aç değildir demedim, aglamalari azaldı. Bi de tekrar emerken gazını kakasini filan da yapıyor rahatliyor.

Canim burun icin okyanus suyu aldim ama nasil kullancam cok korkuyom icine kacicak bisi olcak diye yan yatirip kullaniyorsun yaziyor ama yinede korkuyom; (

serum fizyolojik bebekler için derse eczacı verir biraz bekle üstüne de otri bebe burun aspiratörüyle bebeğin burnunu hafif bir şekilde çek boşalt tabi bir şey gelirse ama çok nazikçe yap nurcan
Canim oksijen suyu almis esim bide o dedigin aspirator den almis ama ben korkuyorum o suyu nasil fiskirtcam burnuna cok kacar eder diye acayip korkuyorum normalde cesaretli biriyim ama nedense bu bebekya acayip korktum ; (

Çok şükür atlattık benim de 10 kilo gitti 61 oldum 54 idim kilo gidio ama çatlaklar

Zinco verdi doktor arkadas alkol içerir yazıyor onu bir soracam bi kez verdim henüz onun dışında ne yapılır acaba

Canim burun icin okyanus suyu aldim ama nasil kullancam cok korkuyom icine kacicak bisi olcak diye yan yatirip kullaniyorsun yaziyor ama yinede korkuyom; (

Ben kullanıyorum korkma hiç. Kaçsa bile steril bi su zaten hiç bişi olmaz. Bana hemşire tarif etti aynen öyle yapıyorum çok rahatlıyo. Yoksa nefes bile alamiyo. Kucağıma alıyorum. Basının altına elimi koyuyorum. Yani boynunda tutar gibi. 2 3 damla bi tarafa 2 3 damla bi tarafa sıkıyorum hızlıca. Bazen tikali tarafa gitmiyo dışarı çıkıyo o zaman daha fazla sıkıyorum. Uc kısmı burnuna giriyo. Hemen dik tutuyorum sonra. Hafifçe burnunu sıkıp bırakarak temizliyorum. Çoğu zaman burun akıntısı çıkıyo. Bazen de hapşırtıyo resmen burnunun içi boşaliyo çocuğun. Sonra ferah ferah emiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…