- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 35
Bizim minik perisan oldu ama herkeste olmaz sanırım 2 gün kendine gelemedi çocukDevit kabız mı yapıyor?
Kızım ne zaman isterse veriyorum. Bazen 1 saatte bazen 2-3 saatte bir oluyor. En geç 4 saat oldu. Süresi de değişiyor. Bırakana kadar veriyorum. 5 dakika ile 35 dakika arası değişiyor.
Kesinlikle oyle cnm badis nasil ne dyrumdaDemek ki ilk izlenm olarak bebegin vucudunda ya da gözlerinde bi belirti görmedi dr.
Kizlar dogumum gerceklesti kizima kavudtm dun cok agrilrm var oyuzdn pek yazamiyrm kendimi iyi hissednce anltrm
Kızlar kac dk arayla kac dk emziriyorsunuz
Ben hiç ona dikkat etmiyorum nası olsa çişi geldiğinde kendi kaldırıyor diye dikkat etmek mi gerekirmiş?Kızlar erkek annelerine bir sorum olucak bezlerken pipisini asagı indirip mi yukarı kaldırarak mı bezliyorsunuz...
foto için yazmadım ki pipi si yukarıdamı aşağıdamı yazdınya ona güldüm çoktatlı bu veletlerLeylacım o fotoyu cok onceden koymustum ömer degil o simcik degistirdim unutmusum kaldirmayı :)
ben görmedim sayfaları tek tek okuma fırsatım olmuyor bizde face konuştuk oradan öğrendim
ayy hadi gözün aydın esmercim çok sevindim sağlıkla büyüt bebeğiniKizlar dogumum gerceklesti kizima kavudtm dun cok agrilrm var oyuzdn pek yazamiyrm kendimi iyi hissednce anltrm
ayy sorma güll yaa daha 12 gitti ama çok var yaa göbek kısmım resmen yağ bağlamış birde hamileliğe azıcık tombik başlamıştım umarım hızlıca gider ama emzirme işlemi bitmeden diyet de yapamamKızlar kilolar ne Alemde :)
Tekrar tekrar emzirmek de iyi geliyor canım o ağlamalara. Benimki de öyleydi, tekrar tekrar emzirmeyi denedim; daha yeni emdi aç değildir demedim, aglamalari azaldı. Bi de tekrar emerken gazını kakasini filan da yapıyor rahatliyor.Kızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Sinirlerim çok bozuk, bebeğim sürekli acıdan kıvranıyo
Canim oksijen suyu almis esim bide o dedigin aspirator den almis ama ben korkuyorum o suyu nasil fiskirtcam burnuna cok kacar eder diye acayip korkuyorum normalde cesaretli biriyim ama nedense bu bebekya acayip korktum ; (serum fizyolojik bebekler için derse eczacı verir biraz bekle üstüne de otri bebe burun aspiratörüyle bebeğin burnunu hafif bir şekilde çek boşalt tabi bir şey gelirse ama çok nazikçe yap nurcan
Çok şükür atlattık benim de 10 kilo gitti 61 oldum 54 idim kilo gidio ama çatlaklarayy sorma güll yaa daha 12 gitti ama çok var yaa göbek kısmım resmen yağ bağlamış birde hamileliğe azıcık tombik başlamıştım umarım hızlıca gider ama emzirme işlemi bitmeden diyet de yapamam
atlas bebeğin sarılığı nasıl oldu
Benmki emdıkce daha cok gazlaniyorTekrar tekrar emzirmek de iyi geliyor canım o ağlamalara. Benimki de öyleydi, tekrar tekrar emzirmeyi denedim; daha yeni emdi aç değildir demedim, aglamalari azaldı. Bi de tekrar emerken gazını kakasini filan da yapıyor rahatliyor.
Zinco verdi doktor arkadas alkol içerir yazıyor onu bir soracam bi kez verdim henüz onun dışında ne yapılır acabaKızlar badenin aşırı gazı var, hiç uyuyamıyo gazdan. Gaz için ilaç dışında neler yapıyorsunuz?
Sinirlerim çok bozuk, bebeğim sürekli acıdan kıvranıyo
Canim burun icin okyanus suyu aldim ama nasil kullancam cok korkuyom icine kacicak bisi olcak diye yan yatirip kullaniyorsun yaziyor ama yinede korkuyom; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?