Cnmmm şok oldum şimdi belli miyd günün hiç görmedimSağol canım. Bugün sabah sezeryanla aldık oğlumu. :)
sağlıkla mutlulukla gelmiş paşa gözün aydın nilaycımGökay'ın gelesi yoktu canım ama bu sabah getirdik zorla. :)
Oooo senin iş zormuş. 2 saat nöbet sonra en az 2 saat uyku oluyor.O kadar olsa keşkegece 11den sabah 8e kadar ayaktayız. Bu arada ağlayarak zorla uyursa birinde 1 saat kadar uyuyabiliyorum ben de...
Emzirdikçe süt artıyor. Yok diye solu vermemezlik etme, boş bile olsa onu da emzir ki süt üretimi olsun. Sağda varsa solda da olur. Merak etme canım.Ya kızlar benim sütüm de dalgalı
Yani bazen bakıyorum fena değil
Ama bazen azalıyor
Bi de benim sol göğsüm cok az süt üretiyor
Ilk çocuğumda bi kez sol göğsümu, üç kez sağ göğsümu emzirirdim
Sağımda iyi süt vardı
Sol anca dolardi o vakte kadar
Şimdi ise solumda hiç yok gibi
Sagla da idare ediyoruz işte
Ama az olduğu günler stres oluyorum
Solda olmamasına da artık üzülüyorum
Tek göğüsle nasıl idare edicez
Hani diyorum ilk çocuğumdaki gibi olsa foşur foşur, tamam
Ama bunda sağımdan da cok gelmiyor
Şimdilik yetiyor gibi ama yetmemeye basliycak
Hatta bugün doymuyor gibi yaa
Sabah kahvaltıdan önce bi trabzon hurması yedim
Sonra ayva tatlısı yapmıştı annem
Onu yedim
Kahvaltıya da helva kavurduk
Bakalım etkileri olcak.mi
Şu vakte kadar bi doluluk hissetmedim
Ayyy canım çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.Kızlar selamlar ben yine hastanedeyim dün gece safra kesesinden ameliyat oldum. Uyarayim istedim. Mideden sırta doğru agrilar varsa ilerlemeden bi doktora gidin ben 15 gün usuttum yok gaz sancisi yok kas agrisi diye o doktordan o doktora surundum resmen ve cok aci çektim minik oglumda bende birlikte doktor doktor gezdi. Çok üzülüyorum haline şimdi. Agri sizidan son bi hafra fazla ilgilenemedim kuzumla. hastaneyede mikrop falan bulasmasin diye getirmiyoruz. Çok özledim oğlumu. Dikkat edin kızlar hamilelik bu hastalığı tetikliyormus. Bu tarz agrilariniz varsa yagli yiyecekler yumurta ve cıkolatadan uzak durun
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.Sağol canım. Bugün sabah sezeryanla aldık oğlumu. :)
Geçmiş olsun cnm, bende grip geçirdim ve kızım da öksürük ve burun tıkanıklığı var ama ilaç vermedi dr bol bol emzir dedi. Sizin nasıl durumda neden antibiyotik verdiBebegim bronsit olmus antibiyotige basladik evden cikarmiyorum cocugu okadar sakiniyorum nasi hasta ettim cocugu yadikkat edin kizlar bebeklerde cocuklarda salgin varmis
MaşallahKizlaar biz pazar günü akşam 17.30 da doğduk. Cok şükür herşey yolunda. Normal doğum oldu ama uzerimde resmen iki kişi tepindi çıksın diye son ana kadar kesi yırtık yoktu en son an bebek iri olunca kesi atti ama benim dikiş değil başka sorun oldu iri Bebek olunca vajinam resmen davul oldu şişti. Şişlik inerse süper olucak . 4200 gr 54 cm bebeğim oldu hastanede herkes buna cesaret için tebrik etti. Epidural güya aldım 7 cm den sonra ama iğne çıkmış ettkki etmedi. .maşallah bekliyorum sizden
vallahi ben senin kadar sabırlı değilim benimkide sıkıntılı ama ben b,r şekilde dile getirdim sende anlayacağı dlden yap yoksa sana da bebeğe de yazık izin verme ayla kırılan başkası olsun sonra aklına gelirse daha çok üzülürsünMalesef her yolu denedim yok kadında tık bugün banyo yapıcaz bebeği şampunı almaya gittim dolabından kv hemen kuvete yatırıp yıkamaya başlamış kulakları suyun içinde kızdım ve bugün çok huzursuz kuzum hiç laftan enlamıyor artık iş yapmıcam bıktım arkasını toplamaya
Bebegim bronsit olmus antibiyotige basladik evden cikarmiyorum cocugu okadar sakiniyorum nasi hasta ettim cocugu yadikkat edin kizlar bebeklerde cocuklarda salgin varmis
Hayırlı olsun canım. Benim üstüme çıktılar ama olmadı son anda sezaryan oldumKizlaar biz pazar günü akşam 17.30 da doğduk. Cok şükür herşey yolunda. Normal doğum oldu ama uzerimde resmen iki kişi tepindi çıksın diye son ana kadar kesi yırtık yoktu en son an bebek iri olunca kesi atti ama benim dikiş değil başka sorun oldu iri Bebek olunca vajinam resmen davul oldu şişti. Şişlik inerse süper olucak . 4200 gr 54 cm bebeğim oldu hastanede herkes buna cesaret için tebrik etti. Epidural güya aldım 7 cm den sonra ama iğne çıkmış ettkki etmedi. .maşallah bekliyorum sizden
Cok gecmis olsun aysecim,Allsh beterinden saklasimKızlar selamlar ben yine hastanedeyim dün gece safra kesesinden ameliyat oldum. Uyarayim istedim. Mideden sırta doğru agrilar varsa ilerlemeden bi doktora gidin ben 15 gün usuttum yok gaz sancisi yok kas agrisi diye o doktordan o doktora surundum resmen ve cok aci çektim minik oglumda bende birlikte doktor doktor gezdi. Çok üzülüyorum haline şimdi. Agri sizidan son bi hafra fazla ilgilenemedim kuzumla. hastaneyede mikrop falan bulasmasin diye getirmiyoruz. Çok özledim oğlumu. Dikkat edin kızlar hamilelik bu hastalığı tetikliyormus. Bu tarz agrilariniz varsa yagli yiyecekler yumurta ve cıkolatadan uzak durun
Hosgelmis gokay bebekSağol canım. Bugün sabah sezeryanla aldık oğlumu. :)
Gecmis oksun canim,Bebegim bronsit olmus antibiyotige basladik evden cikarmiyorum cocugu okadar sakiniyorum nasi hasta ettim cocugu yadikkat edin kizlar bebeklerde cocuklarda salgin varmis
Masalkah tatlimKizlaar biz pazar günü akşam 17.30 da doğduk. Cok şükür herşey yolunda. Normal doğum oldu ama uzerimde resmen iki kişi tepindi çıksın diye son ana kadar kesi yırtık yoktu en son an bebek iri olunca kesi atti ama benim dikiş değil başka sorun oldu iri Bebek olunca vajinam resmen davul oldu şişti. Şişlik inerse süper olucak . 4200 gr 54 cm bebeğim oldu hastanede herkes buna cesaret için tebrik etti. Epidural güya aldım 7 cm den sonra ama iğne çıkmış ettkki etmedi. .maşallah bekliyorum sizden
cnm olmasa da emzir yoksa daha da azalir. emzirdikce gelirYa kızlar benim sütüm de dalgalı
Yani bazen bakıyorum fena değil
Ama bazen azalıyor
Bi de benim sol göğsüm cok az süt üretiyor
Ilk çocuğumda bi kez sol göğsümu, üç kez sağ göğsümu emzirirdim
Sağımda iyi süt vardı
Sol anca dolardi o vakte kadar
Şimdi ise solumda hiç yok gibi
Sagla da idare ediyoruz işte
Ama az olduğu günler stres oluyorum
Solda olmamasına da artık üzülüyorum
Tek göğüsle nasıl idare edicez
Hani diyorum ilk çocuğumdaki gibi olsa foşur foşur, tamam
Ama bunda sağımdan da cok gelmiyor
Şimdilik yetiyor gibi ama yetmemeye basliycak
Hatta bugün doymuyor gibi yaa
Sabah kahvaltıdan önce bi trabzon hurması yedim
Sonra ayva tatlısı yapmıştı annem
Onu yedim
Kahvaltıya da helva kavurduk
Bakalım etkileri olcak.mi
Şu vakte kadar bi doluluk hissetmedim
cok gecmis olsunKızlar selamlar ben yine hastanedeyim dün gece safra kesesinden ameliyat oldum. Uyarayim istedim. Mideden sırta doğru agrilar varsa ilerlemeden bi doktora gidin ben 15 gün usuttum yok gaz sancisi yok kas agrisi diye o doktordan o doktora surundum resmen ve cok aci çektim minik oglumda bende birlikte doktor doktor gezdi. Çok üzülüyorum haline şimdi. Agri sizidan son bi hafra fazla ilgilenemedim kuzumla. hastaneyede mikrop falan bulasmasin diye getirmiyoruz. Çok özledim oğlumu. Dikkat edin kızlar hamilelik bu hastalığı tetikliyormus. Bu tarz agrilariniz varsa yagli yiyecekler yumurta ve cıkolatadan uzak durun
Hirilti var bi kac gundur baya yogun sekilde kan verdk kanda enfeksiyon cikti bronsit baslangici dedi iki surup verdi biri antibiyotik birinefes aciciGeçmiş olsun cnm, bende grip geçirdim ve kızım da öksürük ve burun tıkanıklığı var ama ilaç vermedi dr bol bol emzir dedi. Sizin nasıl durumda neden antibiyotik verdi
ya maalesef prematüre bebekler kolik oluyor bize bu ay ilaç verdi bende gaz yapacak şeyleri hayatımdan çıkardım ama emme refleksş fena ya resmen sütüm kalmıyor memelerimde ama hala emicem diye uğraşıyor birde benim dışarı çıkınca soğukta meme uçlarım sızlıypr resmen ve memelerim sabah kakltığımda taş gibi bazı yerlerşnde resmen bezeler oıuyor sonra gün içinde yok oluyor sende de varmı
Valla zaten olan bana oluyo belki oğluma stresli süt veriyorum diye gazıda ondan artık böyle sohpette etmiyorum psikolojik baskı uyguladım bugün acıktım kalktım kendim yedim hiç birşey demeden şimdi mutfakta hazırlığa girdi. Demekki kimseyi umursamamak lazım böyle giderse yirmisi dolunca gider gibime geliyor yoksa sıkıntıdan patlıyacak kendi başıma takılıyorum artıkvallahi ben senin kadar sabırlı değilim benimkide sıkıntılı ama ben b,r şekilde dile getirdim sende anlayacağı dlden yap yoksa sana da bebeğe de yazık izin verme ayla kırılan başkası olsun sonra aklına gelirse daha çok üzülürsün
Canım nasıl üşüttün evde derce yokmu aşırı sıcakta iyi değil ben 23 te sabit tutuyorum kv felan üşüyor bazen ama dr 23 normal dediHirilti var bi kac gundur baya yogun sekilde kan verdk kanda enfeksiyon cikti bronsit baslangici dedi iki surup verdi biri antibiyotik birinefes acici
Ben ankara nickli birine özelden tel nomu attım kurmak istiyor bakalım hayırlısıKızlar whatsapp grubu için ne düşünüyorsunuz? Bir ara kuralım demiştiniz, ne oldu? Grubu kurdunuz da beni unuttunuz mu yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?