Kızlar eşim mantar almış
Süte etkisi hakkında bi bilginiz var mı
Hani gaz yapıcı, sütü azaltıcı ya da artırıcı vs.
Bi de yarın pazar var
Annemler karnabahar almayi düşünüyor
Karnabahar ve brokolinin süte etkisini biliyor musunuz
Benim ilk 7 gün çok şiddetli baş ağrılarım oldu. 10.gün baş ağrılarım baya azaldı ve dikiş ağrılarımı hissetmeye başladım.sezaryen olan anneler dikis acilariniz ne zaman gecti veya hala acısı devam eden var mi?
Üzülme canım. Ben de ilk zamanlar hiç alt değiştiremedim. Şimdi neredeyse hep kendim değiştiriyorum. Daha çok değiştirecek zamanımız var. Hatta şikayet etmeye başlayacağız, benim bebeğim hala söylemiyor diye.Gecmiş olsun emelcim.
Bi anda su olup akıp gitsin agrilarimiz ki bebeklerimzle rahat rahat ilgilenebilelim Benm bi hafta oldu, daha bi kere bile bebegin altni kendim değişemedim dikiş sızısından Ablam yapti herşeyi eşimle beraber, üzülüyorum tabii
Ayyy ben de hep aynı şeyi düşünüyorum. Onun yerine gaz sancısını ben çeksem.Onlar acı cekmesinler ya, onlarin gaz sancilari bize gecsn
Canım sonuç ne oldu? Güzel haberlerini bekliyorum.ise yararsa kovaliyak bu gecede heyecandn herslde cok uyandim 3 kez kalktm yahu. Az kaldi saatler ksldi doktra gitmeme ve bnm hala sancim yok ins acilmam vardir baride suni denerz8
Ay kiyamam ya Allah yardimcin olsun ne kadar anlayissiz kv varmış canim ınan evde başbaşa olsanız daha iyi olur ins hemen gider madem yardımcı olmuyor ne demeye gelmiş ki zatenSelam kızlar nasılsınız çok giremiyorum ve bunalımdayım bugün kadın doğumcuma gittim psikolojik destek almamı önerdi fakat bilemiyorum direk ilaç vercekler uyur kalır bebeğimi duymam diye korkuyorum eşime dahi demedim dr dediklerini malum 13 günlük olduk bebeğim gazlı alıştım artık zor gelmiyor kız on yaşında sınav haftasında evde iş bitmiyor çamaşır ütü sil süpür bunları geçtim kv bende kalıyor fakat bir işİn ucundan tutmuyor yemek herşey bende bütüngün kukuma kuşu gibi oturuyor saçma sapan evlilik programları seyrediyor girip yemek yapıyım demek yok evi süpüriyim bir bulaşık toparlıyor o oda üstten üstten çok bunaldım bide üstüne görümce geliyor kendi bir saat oturup kızını bizde bırakıyor dört yaşında heryer savaş alanına dönüyor bıktım artık hayatımdan eşimle zor sabrediyoruz bişey diyemiyoruz kırgınlık olmasın diye birgün uyudum kaldım yemek yok ben yapmazsam kahvaltı var hepte kahvaltı olmazki eşim idare et nereye kadar sütüm gitçek diye korkuyorum kızı ihmal etmek istemiyorum ağlama krizlerine giriyorum bahçeye çıkıp ağlayıp ağlayıp duruyorum kv görümcenin kızını götürdüğünde koltukları sildim benim yaramaz oğlum şimdiden altı alınırken çiş yaptı heryeri kv geldi şey sabah halıyı çıkartıp havalandırmak lazım ulan kim kaldırcak ben sezeryanlıyım ama sanki o doğum yaptı lohusa o çok sinirlerim bozuk lafa gelince herşeyi biliyor kendimi zor tutuyorum korkarım dayanamayıp patlıcam eşimde belki yarı kırkından sonra gider diye teselli ediyor başbaşa kalamıyoruz ben bebeğimle salonda yatıyorum eşim kızımla kv kızın odasında bu akşam gittim yatak odama eşimle biraz dertleşmek için bizimki ayaklandı dolanıp duruyo durmadan gelip bişeyler soruyo çok bunaldım çok ve sigara içmeye başladım teselliyi onda buluyorum ne yapıcam bilemiyorum
Muayene oldun mu canım? Ne oldu?Hastanedeym sancim yine yok nstde cikmadi muayene icin bkliyrz
Bebekler gelecekleri zamanı biliyorlar. Hiç telaş etme. Burada 40+ da hatta 41+ da doğum yapan bir sürü kişi oldu. Onlardan biri de benim. Belki de senin bebeğin 2016 bebeği olacak.Inan bebis insin asagiya diye yurumedigim yer kalmadi. 2 kilometre yuruyorum neredeyse her gun dinlene dinlene.. Ne bebek asagi iniyor ne de nisan su bi emare var.
Yani direk kutudan içiliyor öyle mi? (Demleme yapılmadan)Rezenenin özü canm bu kuvvetli bi tadi var günde 2 fincan iciyorum 10 -15 tl böyle kutuda.
Ben de aynı döngüdeyim.Bnm de aynı cnm, geceleri ayaktayız meme-gaz-kaka-ağlama-meme-gaz-kaka... döngüsündeyiz. Düzene sokamadım henüz.
normaldi cnm 18 inde yaptımSenin uzun sürmüş canım. Benim 3-4 günde geçti. Gerçi yine arada yara oluyor ama tekrar geçiyor.
Senin doğumun normal mi sezaryen mi? Hangi gün doğum yaptın?
O kadar olsa keşkeYani direk kutudan içiliyor öyle mi? (Demleme yapılmadan)
Ben de aynı döngüdeyim.
Geceleri özellikle böyle oluyor. 2-2,5 saat kadar ayaktayız.
Sen doğum yapmadın mı? Demek ki daha vakti var. Son hamilelik günlerinin tadını çıkar. Kolay güzel bir doğum diliyorum. Haberlerini bekliyorum canım.
Kizlar cok sagolun dualarninz icin hepinizden Allah razı olsun. Saat 3u 5 gece dogum oldu cok şükür. Ama biraz zor oldu yazarim sonra kizlar geride kalanların Rabbim yardimcisi olsun insaAllah
Kızlar selam. 24 aralık sabahı kızım ahu'yu doğurdum. Epidural sezeryan oldu. Sağlığımız yerinde. Ağrılar devam devam ediyor tabii ama her şeye değer her şeye... Ne büyük aşk değil mi. Bu macerayı paylaştığım her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, güle güle büyütelim yavrularımızı, allah bağışlasın onları bize. Şimdi loğusalık, moral bozmak yok, hepimize allah güç versin...
huhu nilay nerelerdesin canım yoksa Gökay bebek geldimi
Sağol canım. Bugün sabah sezeryanla aldık oğlumu. :)
Canımmmm hadi gözün aydın kavustun Gökay kuzuya Güle güle büyüt hayırlı sağlıklı upuzun ömrü olsun
Kızlar selamlar ben yine hastanedeyim dün gece safra kesesinden ameliyat oldum. Uyarayim istedim. Mideden sırta doğru agrilar varsa ilerlemeden bi doktora gidin ben 15 gün usuttum yok gaz sancisi yok kas agrisi diye o doktordan o doktora surundum resmen ve cok aci çektim minik oglumda bende birlikte doktor doktor gezdi. Çok üzülüyorum haline şimdi. Agri sizidan son bi hafra fazla ilgilenemedim kuzumla. hastaneyede mikrop falan bulasmasin diye getirmiyoruz. Çok özledim oğlumu. Dikkat edin kızlar hamilelik bu hastalığı tetikliyormus. Bu tarz agrilariniz varsa yagli yiyecekler yumurta ve cıkolatadan uzak durun
Soguk su ve beyaz sabjnla citiledim zaten 3 4 parca kiyafetine bulasmisti cok az kosla doktum bi fece beklettm oyle yikdm yonede az sarı lekeler kalmış kimyasal degdirmeyelim.diyoruz ama yapcak bisey yokCanım ben bir numaraya yeni geçtim sıfırdayken benimde çıkmaya başlamıştı bir biraz büyük gibi ama çıkmıyor en azından benimde lekeler çıkmıyor arielle yıkadım ilave durulama yaptırdım bir sorun olmadı annemde önce soğuk suyla çitile öyle yıka dedi bidakine denicem bakalım
Himm kiz bebeklerde belki o sekilde anlasilabilir bilmyomki cnm amaSarilik testi yapmadilar ama, cmt gunu vajinasinda kati kıvamda jel gbi aknti gelince korktm hemen bi cocuk dr a gttk, o kadin "sarilik belirtisi yok" demsti.
Bu gecurmezse onu kullanirim ama suan rahatladi biraz eskiden morariyordu resmenCanım sab simplex 29 lira fakat çok etkili bende başladım üstelik doğal diğerleri gibi katkı maddesi çok yok hiç yok diyemem ama yurt dışında hep bunu kullanıyorlar
Malesef her yolu denedim yok kadında tık bugün banyo yapıcaz bebeği şampunı almaya gittim dolabından kv hemen kuvete yatırıp yıkamaya başlamış kulakları suyun içinde kızdım ve bugün çok huzursuz kuzum hiç laftan enlamıyor artık iş yapmıcam bıktım arkasını toplamayaaylacım canım sııkma canını benimde başımda daha değişikleri var sen çok yıpranırsan sana bakan ufaklıklar ne yaosın sen şöyle yap bence sabah kalk önce kv çay demlet sonra bebeği emziricem anne sen sofrayı hazırla bende geliyorum de evişide olur gider kadın alırsın ama sen ev işinide aynı şekilde yap önce sen başla sonra bebei emzirmeye git kv ann sen devam et de bir süre yapar sonra kaçar gider görümcenin çocuğuna gelince de bence açıkça söyle ya çoçuğuda al de eğer işin varsa benm kızımıda al birlik sizde oynarlar malum bebek var ben sezeryanlıyım şuan banada ağır gelir de ama kibarca benim evimde rezalet durumda geçen cuma evde tam 22 kişi vardı inan kafayı yemek üzereydim ama herkes gittimi bende normale dönüyorum bu benim de kp ve kv bıraksam bizden hiç çıkmayacaklar maalesef bir süre böyle olacak duygu patlaması yaşıypruz ama anlayan insan yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?