2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Karnabahar gaz yapıyor cnm.

sezaryen olan anneler dikis acilariniz ne zaman gecti veya hala acısı devam eden var mi?
Benim ilk 7 gün çok şiddetli baş ağrılarım oldu. 10.gün baş ağrılarım baya azaldı ve dikiş ağrılarımı hissetmeye başladım.
Özellikle geceleri bebeğimi emzirmeye kalktığımda çok ağrım oluyordu. Dünden beri ağrılarım hafifledi yani 15.gün.
14 aralıkta doğum yapmıştım.

Üzülme canım. Ben de ilk zamanlar hiç alt değiştiremedim. Şimdi neredeyse hep kendim değiştiriyorum. Daha çok değiştirecek zamanımız var. Hatta şikayet etmeye başlayacağız, benim bebeğim hala söylemiyor diye.

Onlar acı cekmesinler ya, onlarin gaz sancilari bize gecsn
Ayyy ben de hep aynı şeyi düşünüyorum. Onun yerine gaz sancısını ben çeksem.

ise yararsa kovaliyak bu gecede heyecandn herslde cok uyandim 3 kez kalktm yahu. Az kaldi saatler ksldi doktra gitmeme ve bnm hala sancim yok ins acilmam vardir baride suni denerz8
Canım sonuç ne oldu? Güzel haberlerini bekliyorum.

Ay kiyamam ya Allah yardimcin olsun ne kadar anlayissiz kv varmış canim ınan evde başbaşa olsanız daha iyi olur ins hemen gider madem yardımcı olmuyor ne demeye gelmiş ki zaten

Hastanedeym sancim yine yok nstde cikmadi muayene icin bkliyrz
Muayene oldun mu canım? Ne oldu?

Inan bebis insin asagiya diye yurumedigim yer kalmadi. 2 kilometre yuruyorum neredeyse her gun dinlene dinlene.. Ne bebek asagi iniyor ne de nisan su bi emare var.
Bebekler gelecekleri zamanı biliyorlar. Hiç telaş etme. Burada 40+ da hatta 41+ da doğum yapan bir sürü kişi oldu. Onlardan biri de benim. Belki de senin bebeğin 2016 bebeği olacak.
Bende de hiç belirti yokken gece yattım, uyuyamadım ve 10 dakika sonra suyum geldi. Yani senin de her an doğumun olabilir. Son hamilelik günlerinin tadını çıkar.

Rezenenin özü canm bu kuvvetli bi tadi var günde 2 fincan iciyorum 10 -15 tl böyle kutuda.
Yani direk kutudan içiliyor öyle mi? (Demleme yapılmadan)

Bnm de aynı cnm, geceleri ayaktayız meme-gaz-kaka-ağlama-meme-gaz-kaka... döngüsündeyiz. Düzene sokamadım henüz.
Ben de aynı döngüdeyim.
Geceleri özellikle böyle oluyor. 2-2,5 saat kadar ayaktayız.

Ya kızlar benim sütüm de dalgalı
Yani bazen bakıyorum fena değil
Ama bazen azalıyor
Bi de benim sol göğsüm cok az süt üretiyor
Ilk çocuğumda bi kez sol göğsümu, üç kez sağ göğsümu emzirirdim
Sağımda iyi süt vardı
Sol anca dolardi o vakte kadar
Şimdi ise solumda hiç yok gibi
Sagla da idare ediyoruz işte
Ama az olduğu günler stres oluyorum
Solda olmamasına da artık üzülüyorum
Tek göğüsle nasıl idare edicez
Hani diyorum ilk çocuğumdaki gibi olsa foşur foşur, tamam
Ama bunda sağımdan da cok gelmiyor
Şimdilik yetiyor gibi ama yetmemeye basliycak
Hatta bugün doymuyor gibi yaa
Sabah kahvaltıdan önce bi trabzon hurması yedim
Sonra ayva tatlısı yapmıştı annem
Onu yedim
Kahvaltıya da helva kavurduk
Bakalım etkileri olcak.mi
Şu vakte kadar bi doluluk hissetmedim

Kızlar selamlar ben yine hastanedeyim dün gece safra kesesinden ameliyat oldum. Uyarayim istedim. Mideden sırta doğru agrilar varsa ilerlemeden bi doktora gidin ben 15 gün usuttum yok gaz sancisi yok kas agrisi diye o doktordan o doktora surundum resmen ve cok aci çektim minik oglumda bende birlikte doktor doktor gezdi. Çok üzülüyorum haline şimdi. Agri sizidan son bi hafra fazla ilgilenemedim kuzumla. hastaneyede mikrop falan bulasmasin diye getirmiyoruz. Çok özledim oğlumu. Dikkat edin kızlar hamilelik bu hastalığı tetikliyormus. Bu tarz agrilariniz varsa yagli yiyecekler yumurta ve cıkolatadan uzak durun

Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda toparlanıp bütün vaktini oğluna ayırırsın.

Soguk su ve beyaz sabjnla citiledim zaten 3 4 parca kiyafetine bulasmisti cok az kosla doktum bi fece beklettm oyle yikdm yonede az sarı lekeler kalmış kimyasal degdirmeyelim.diyoruz ama yapcak bisey yok

Sarilik testi yapmadilar ama, cmt gunu vajinasinda kati kıvamda jel gbi aknti gelince korktm hemen bi cocuk dr a gttk, o kadin "sarilik belirtisi yok" demsti.
Himm kiz bebeklerde belki o sekilde anlasilabilir bilmyomki cnm ama
Canım sab simplex 29 lira fakat çok etkili bende başladım üstelik doğal diğerleri gibi katkı maddesi çok yok hiç yok diyemem ama yurt dışında hep bunu kullanıyorlar
Bu gecurmezse onu kullanirim ama suan rahatladi biraz eskiden morariyordu resmen

Malesef her yolu denedim yok kadında tık bugün banyo yapıcaz bebeği şampunı almaya gittim dolabından kv hemen kuvete yatırıp yıkamaya başlamış kulakları suyun içinde kızdım ve bugün çok huzursuz kuzum hiç laftan enlamıyor artık iş yapmıcam bıktım arkasını toplamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…