2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sermin ben birşeyleri kaçırdım sanırım baban mı vefat etti canım yaa kusura bakma ben yeni fark ettim başın sağolsun çok özür dilerim nasıl görmedim anlayamadım

Evde 4 donuyorm cnm camasr attim makineye evi topluyrm gece gece uykum gelmiyr gelir diye mesgale ariyrm tuvalet yikiyrm ne sancm var ne bisey tik yok bekliyrm sen nasilsn bebisn nasil
yorma kendini ve git uyu sonra ki uyjusuzluk çok farklı olacak kuzum sabırlı ol bebekler geleceği zamanı bilir stres olma senin için bolca edelim o zaman

sezaryen olan anneler dikis acilariniz ne zaman gecti veya hala acısı devam eden var mi?

Gecmiş olsun emelcim.
Bi anda su olup akıp gitsin agrilarimiz ki bebeklerimzle rahat rahat ilgilenebilelim Benm bi hafta oldu, daha bi kere bile bebegin altni kendim değişemedim dikiş sızısından Ablam yapti herşeyi eşimle beraber, üzülüyorum tabii

Pansuman için sadece batisol die bi dezenfektan sıvı verdi canm, batikonun aynısı, koyu kahverengi, her wc cıkısı, bolgeyi yıkayıp kurulayıp o sıvıdan dokuyorum.
Sen pansumanını ne ile yapıyorsun leyloş?

Onlar acı cekmesinler ya, onlarin gaz sancilari bize gecsn

Bende de ayni dert var canm o agladikca bende agladim psikolojim bozuldu.Milupanin rezene cayini aldim kendim iciyorum sutumden gecermis biraz rahatlatti gunde 2 kere iciyorum birde bacaklarini kendine itiyorum pirtlatiyor o zaman.

Rezene cayini ben de alayım canm, direk ot gibi mi yoksa sallama poset cay gibi mi?

Ben da ha bi kere bile elimi sürmedim walla :)
Ablam sağolsun, ya ablam ya eşim değiştiler altini, ana dıkıslerim toparlanmca iş basa düşer die tahmn ediyorum :)

Badişin de cok gazi varsa ve huzursuzsa o da meme emip orada uyumak istiyorBen de zaten karni ağriyor die kıyamıyorum ona, gosumde uyutuyorum :)

Dikişlerim sızı yapti elifcim, o yuzden emzirmek dısında pek bişi yapamiyorum, ablam ve esim ilgileniyolar bebekle.

Senn yannda sana yardm eden kimse var mi?

Canım valla ben bu aralar saclarımı banyodan banyoya tatayıp yopuz yapıyorum hayat tecrübe ediyoruz herşeyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…