sermin ben birşeyleri kaçırdım sanırım baban mı vefat etti canım yaa kusura bakma ben yeni fark ettim başın sağolsun çok özür dilerim nasıl görmedim anlayamadımGeçer canım ben aldırmıyorum artık birçok şeye babamın vefatı kazası çok ufak şeyleri boş yere kafana takıp kendimi ve çoçuklarımu etkilediğime dair ders verdi ne acımı yasaya bildim nede çocuğumu sevebildim ruh gibi oldum koşturmaktan
yorma kendini ve git uyu sonra ki uyjusuzluk çok farklı olacak kuzum sabırlı ol bebekler geleceği zamanı bilir stres olma senin için bolca edelim o zamanEvde 4 donuyorm cnm camasr attim makineye evi topluyrm gece gece uykum gelmiyr gelir diye mesgale ariyrm tuvalet yikiyrm ne sancm var ne bisey tik yok bekliyrm sen nasilsn bebisn nasil
İlk günlerde sağıyordum, şimdi sağmıyorum. En son 80 cc gelmişti... sağdıkça artıyor.Pompa ile ne kadar süt geliyor sende canım
1 haftada acılar geçti ve baya bi toparladım...sezaryen olan anneler dikis acilariniz ne zaman gecti veya hala acısı devam eden var mi?
Saol cnm tsklryorma kendini ve git uyu sonra ki uyjusuzluk çok farklı olacak kuzum sabırlı ol bebekler geleceği zamanı bilir stres olma senin için bolca edelim o zaman
Meltemcim benim tam 30.gunde tam anlamiyla yok oldu sizlamalar her gun baticonla pansuman yaptigim halde..
Elifin (Konustm cnm bn abartiyrmsm takiliyrms fln filan takiliyr belkide bn aliniyrm belkide zaten gulerek soyluyr fkt bna batiyr konusmlri
Gecmiş olsun emelcim.Tabi gunluk aktiviteleri yapiyosun ama popomun ustune oturamiyodum berbat biseydi ya bide hemotom olmustu bende dogumda fazla ikinmakdan tuvalete cikamiyodum hic gecmicek saniyodum cok sukur gecti bebegimle daha rahat ilgileniyorum seninde gecicek canim
meltem benim de seninle aynıydı dikiş sayım ilk başta biraz ağrır hatta o bölgeye bir şey batıyor gibi bir his bile oldu ama şimdi geçti ağrı da geçti sadece hafif bir pubik ağrısı var oda azaldı şuan o bölge eski haline döndü meraklanma senin daha herşey yeni zamanla acıda geçecek ama pansuman için dr birşeyler verdimi ben sık sık pansuman yaptım sende dikkat et
Oylemi anlasiliyor biz kan verdik 2 hafta oylr anlasiliyor ve surekli emzircekmissin baska turlu gecmiyir ilerlersede kuveze aliyorlar ama sukur bizde dusus oldu benm geceleri zombilesmem bide burnu tikali napvam ya
Oglum için de biz zinco kullanıyorduk
Ama şimdi kızım için doktor ilac verdi
Cok etkili dedi
Sab simplex diye bi damla
Hatta devlet ödemiyor
Pahalı bişey
Doktor yazınca eşim de aldı
Biz de 1 kullanıyoruz
Ama geceleri yetmiyor
Cok sık emdiği için mi acaba
Sabaha sızmış oluyor
Yani gece 10da degistiysek sabah 5-6 gibi acmamiz gerekiyor
Mesela bu sabah baktık uyuyor
Ellemedik
Ama 8 gibi felaket durumdaydi
Eşime aldirttim bi paket
Geceleri başlayayım bari dedim
Sabaha kadar tutsun onu diye
Şimdi baktim 3-6 kg yazıyor
Kızım 3100 doğmuştu
Şimdi 4 oldu gibi
Ya da 4e yakin
Benim de 1 numara var şu an
Bi hafta daha gider o
Evet zor
Kıpkırmızı oluyor suratlari
Bi de bizimki bi bağırıyor
Geçen gece ödüm patladi öyle bagirinca
Bende de ayni dert var canm o agladikca bende agladim psikolojim bozuldu.Milupanin rezene cayini aldim kendim iciyorum sutumden gecermis biraz rahatlatti gunde 2 kere iciyorum birde bacaklarini kendine itiyorum pirtlatiyor o zaman.
Ben bezini her actigimda yapmiş oluyor hatta diger bezi zar zor koyuyorum altina o arada bile yapiyor ama azar azar yapiyor bu yüzden pişik bile oldu çünkü altı hiç kuru kalmiyor o derece yani. kurudan kastım çiş değil kakaDoymasa okadar kakada yapmaz heralde
Meltemim bugünleride mi görecektim bacım sonunda sende girdin kaka muhabbetine:)
Ama itiraf et okadar da kötü değilmiş dimi:))
Allah yardimcimiz olsun ozaman ne diyelim
Aynen bizi anlatmışsin canim demek biz tek değiliz bu durumu yaşayan.ama kaka olayi bizde daha fena hiç boş kalmiyor o bez daha bezi altina koymamla yapmasi bir oluyor insallah normale döner yoksa popo pişikten kurtulamicak
napsın kuzum göğsumden dusmuyo yaka süsü gibi 27 gunluk olduk ama sımdıden parmagında oynatıyo bıde hatun yer begenır olmus başka evdeyken uyumuyo sadece kendı evınde saatlerce deliksiz uyuyo sen nasılsın alıstınmı annelıge bak sukurler olsun hersey kalbınden geçtıgı gıbı olmus
Daha iyi simdi sermncim. Artık ihtiyaca göre süt üretiyor memeler.Sutunu sağ canım rahatlatıyor
Canım valla ben bu aralar saclarımı banyodan banyoya tatayıp yopuz yapıyorum hayat tecrübe ediyoruz herşeyi canımEvet kadınlık zor benim tiroitlerde sorunda var zaten dr bugün doğum yaptı kağıdını almaya gitmiştim muayne oldum biraz sıkıntılarım olduğunu anlattım hormonlarda dedi doğumdan sonra değişirmiş hamileyken az çıktı. Şimdi orman gibi saçlarımda çok dökülüyor biryerden geliyor bir yerden gidiyor işte
Maalesef canım kasım ayının 25 inde babam vefat etti çok sağol canımsermin ben birşeyleri kaçırdım sanırım baban mı vefat etti canım yaa kusura bakma ben yeni fark ettim başın sağolsun çok özür dilerim nasıl görmedim anlayamadım
Elifin (elifeva ) meşhur sopasıyla kovalamak lazım senn eşini o zman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?