2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Zor dayanıyorum artık sonunda söyleyeceğim

Ah ah dedimya yapmazsam bende aç kalıyorum kızımda bugün hiç birşey yapmadım acıktım girdim mutfağa kendim yedim akşama bakalım nolcak eşim gelince söylesin hizmetçi gibi oldum lohusa hanıma

Cnaim aana sunu soyliyim annemde senn gibi durumlar yasamis ve hicbisi dememis suan piskolojusi tamamen bozuk dusun kac yasina geldi simdi ilaflarla uyuyabiliyor okadar zor surecler ilerleyen yasinda sendede ayni olmasin istyorsan lafini asla esirgene derim ben yardim edeceklerse etsinler etmiyceklerse gitsinler valla bence soyle zarar gormessin kusuyorlarsada kussunler cnm senden onemlo degil

Sağol canım inşallah atlatıcam

Bnm de aynı cnm, geceleri ayaktayız meme-gaz-kaka-ağlama-meme-gaz-kaka... döngüsündeyiz. Düzene sokamadım henüz.
Bizde de oyle.. meme olmadan durmayi nezaman ogreniyorlar? Hic huzurla uyuyamiyor surekli karin agrisi var yavru kusumun

Yok zaten bugün dananın kuyruğu kopacak derlerya o noktadayım eşimi bekliyorum ya yardımcı olcaksa kalsın yada güle güle hiç umrumda değil artık

Bebegim bronsit olmus antibiyotige basladik evden cikarmiyorum cocugu okadar sakiniyorum nasi hasta ettim cocugu ya dikkat edin kizlar bebeklerde cocuklarda salgin varmis

Ben da ha bi kere bile elimi sürmedim walla :)
Ablam sağolsun, ya ablam ya eşim değiştiler altini, ana dıkıslerim toparlanmca iş basa düşer die tahmn ediyorum :)
ee artik mecburen iş başa düşüyor:)
Bende hastanedeyken annem yapiyordu ama şimdi ben yapiyorum

Bnm de aynı cnm, geceleri ayaktayız meme-gaz-kaka-ağlama-meme-gaz-kaka... döngüsündeyiz. Düzene sokamadım henüz.
kirk cikana kadar pek düzene girmiyolar canim
Aslinda iki yasina kadar da yeni yeni huylar gelistiriyorlar bu bebeklar

Bebegim bronsit olmus antibiyotige basladik evden cikarmiyorum cocugu okadar sakiniyorum nasi hasta ettim cocugu ya dikkat edin kizlar bebeklerde cocuklarda salgin varmis
Geçmiş olsun evde daha büyük çocuğun varsa belki ondan bulaşmıştır ya da eve gelen giden oluyorsa, onlardan... inşallah çabuk atlatırsınız.

Kizlaar biz pazar günü akşam 17.30 da doğduk. Cok şükür herşey yolunda. Normal doğum oldu ama uzerimde resmen iki kişi tepindi çıksın diye son ana kadar kesi yırtık yoktu en son an bebek iri olunca kesi atti ama benim dikiş değil başka sorun oldu iri Bebek olunca vajinam resmen davul oldu şişti. Şişlik inerse süper olucak . 4200 gr 54 cm bebeğim oldu hastanede herkes buna cesaret için tebrik etti. Epidural güya aldım 7 cm den sonra ama iğne çıkmış ettkki etmedi. .maşallah bekliyorum sizden

Masallah canim bende normal dogum yaptim ilk zamanlar cok acim vardi ama simdi iykide normal yapmisim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…