İnşallah canım tek dileğimBu kv ne boyle ya hic vicdan yok sabret inş kirkindan sonra giderler yada şöyle bari bi yemek yapsin
Zor dayanıyorum artık sonunda söyleyeceğimCanım gereksiz insanlar yüzünden hem kendini hem bebeğini uzme emzirirken sigara icersen bebek içmiş gibi oluyormuş sen birdefa lohusa olacaksın ama o insanlar 2 gun sonra yine seni üzecek bu günlerin tadını çıkar. Malesef çoğu kv ayni ben lohusayim ama evde misafirlerle bir oturur ayagina cayini ben götürdüm. Birgun bile aksam sunu yiyin diye ne pisirdi ne evinden getirdi. Biz lohusa degiliz asıl lohusa onlar kıskanıyorlar ondan dolayi. Kırgınlık olacak diye sen susarsan daha tepene binerler. Gorumcenrde kv de söyle yuzlerine isimi ben yapiyorum sizin yaptiginiz bisey yok gidebilirsiniz de ya da esin söylesin insana en mutlu günlerini zehit ediyorlar kimsenin buna hakkı yok
Ah ah dedimya yapmazsam bende aç kalıyorum kızımda bugün hiç birşey yapmadım acıktım girdim mutfağa kendim yedim akşama bakalım nolcak eşim gelince söylesin hizmetçi gibi oldum lohusa hanımaclarita canım sen niye ilaç başlayacakmışsın, sende sorun yok ki. Sorun senin etrafindakilerde! Eşin de sana hak veriyorsa, hiç alttan alma canım ya. Lohusa kadınsın sen, geldiyse senin evine yardım edecek! Yardım etmiycekse gelmeyecek... ben de sezaryanlıyım, ilk hafta hiç bir iş yapmam mümkün değildi; sen o halde nasıl yemek filan yaptın canım kıyamam yaa. Bi de büyük çocuğun varmış senin, benim ilk çocuk, başka bi sorumluluğum da yok ama yine de çok zorlandım. Bebeği kucaklamak bile zor oluyor. Bence hiç alttan alma!
Cnaim aana sunu soyliyim annemde senn gibi durumlar yasamis ve hicbisi dememis suan piskolojusi tamamen bozuk dusun kac yasina geldi simdi ilaflarla uyuyabiliyor okadar zor surecler ilerleyen yasinda sendede ayni olmasin istyorsan lafini asla esirgene derim ben yardim edeceklerse etsinler etmiyceklerse gitsinler valla bence soyle zarar gormessin kusuyorlarsada kussunler cnm senden onemlo degilSelam kızlar nasılsınız çok giremiyorum ve bunalımdayım bugün kadın doğumcuma gittim psikolojik destek almamı önerdi fakat bilemiyorum direk ilaç vercekler uyur kalır bebeğimi duymam diye korkuyorum eşime dahi demedim dr dediklerini malum 13 günlük olduk bebeğim gazlı alıştım artık zor gelmiyor kız on yaşında sınav haftasında evde iş bitmiyor çamaşır ütü sil süpür bunları geçtim kv bende kalıyor fakat bir işİn ucundan tutmuyor yemek herşey bende bütüngün kukuma kuşu gibi oturuyor saçma sapan evlilik programları seyrediyor girip yemek yapıyım demek yok evi süpüriyim bir bulaşık toparlıyor o oda üstten üstten çok bunaldım bide üstüne görümce geliyor kendi bir saat oturup kızını bizde bırakıyor dört yaşında heryer savaş alanına dönüyor bıktım artık hayatımdan eşimle zor sabrediyoruz bişey diyemiyoruz kırgınlık olmasın diye birgün uyudum kaldım yemek yok ben yapmazsam kahvaltı var hepte kahvaltı olmazki eşim idare et nereye kadar sütüm gitçek diye korkuyorum kızı ihmal etmek istemiyorum ağlama krizlerine giriyorum bahçeye çıkıp ağlayıp ağlayıp duruyorum kv görümcenin kızını götürdüğünde koltukları sildim benim yaramaz oğlum şimdiden altı alınırken çiş yaptı heryeri kv geldi şey sabah halıyı çıkartıp havalandırmak lazım ulan kim kaldırcak ben sezeryanlıyım ama sanki o doğum yaptı lohusa o çok sinirlerim bozuk lafa gelince herşeyi biliyor kendimi zor tutuyorum korkarım dayanamayıp patlıcam eşimde belki yarı kırkından sonra gider diye teselli ediyor başbaşa kalamıyoruz ben bebeğimle salonda yatıyorum eşim kızımla kv kızın odasında bu akşam gittim yatak odama eşimle biraz dertleşmek için bizimki ayaklandı dolanıp duruyo durmadan gelip bişeyler soruyo çok bunaldım çok ve sigara içmeye başladım teselliyi onda buluyorum ne yapıcam bilemiyorum
Sağol canım inşallah atlatıcamclarita canım benim çok üzüldüm yaa hani bu kadın artık ben varım yardimci olucam sana fln diyodu kV damarı mı tuttu noldu nasıl kiyiyor sana , torununa sen stres olursan üzülürsen bebeğin de etkilenicek kV nin ya da gorumcenin kalplerinin kırılması senin psikolojinden çocuklarından daha önemli değil inşallah çabucak atlatirsiniz bu süreci canım dua edicem sana
İnşallah canım inşallahAy kiyamam ya Allah yardimcin olsun ne kadar anlayissiz kv varmış canim ınan evde başbaşa olsanız daha iyi olur ins hemen gider madem yardımcı olmuyor ne demeye gelmiş ki zaten
Bizde de oyle.. meme olmadan durmayi nezaman ogreniyorlar? Hic huzurla uyuyamiyor surekli karin agrisi var yavru kusumunBnm de aynı cnm, geceleri ayaktayız meme-gaz-kaka-ağlama-meme-gaz-kaka... döngüsündeyiz. Düzene sokamadım henüz.
Yok zaten bugün dananın kuyruğu kopacak derlerya o noktadayım eşimi bekliyorum ya yardımcı olcaksa kalsın yada güle güle hiç umrumda değil artıkCnaim aana sunu soyliyim annemde senn gibi durumlar yasamis ve hicbisi dememis suan piskolojusi tamamen bozuk dusun kac yasina geldi simdi ilaflarla uyuyabiliyor okadar zor surecler ilerleyen yasinda sendede ayni olmasin istyorsan lafini asla esirgene derim ben yardim edeceklerse etsinler etmiyceklerse gitsinler valla bence soyle zarar gormessin kusuyorlarsada kussunler cnm senden onemlo degil
aynen. ben de bilmiyorum, 40'ı çıkınca düzelir diyorlarBizde de oyle.. meme olmadan durmayi nezaman ogreniyorlar? Hic huzurla uyuyamiyor surekli karin agrisi var yavru kusumun
hayırlı olsun faniciğim, vallahi ipin ucu kaçtı bende, uğramam mümkün olmuyor şu sıralar. inşallah güzel bir doğum olmuştur. gözünüz aydın.Sağol canım. Bugün sabah sezeryanla aldık oğlumu. :)
Geçmiş olsunBebegim bronsit olmus antibiyotige basladik evden cikarmiyorum cocugu okadar sakiniyorum nasi hasta ettim cocugu yadikkat edin kizlar bebeklerde cocuklarda salgin varmis
Hayırlısı olsun gözünüz aydınGökay'ın gelesi yoktu canım ama bu sabah getirdik zorla. :)
ee artik mecburen iş başa düşüyor:)Ben da ha bi kere bile elimi sürmedim walla :)
Ablam sağolsun, ya ablam ya eşim değiştiler altini, ana dıkıslerim toparlanmca iş basa düşer die tahmn ediyorum :)
kirk cikana kadar pek düzene girmiyolar canimBnm de aynı cnm, geceleri ayaktayız meme-gaz-kaka-ağlama-meme-gaz-kaka... döngüsündeyiz. Düzene sokamadım henüz.
Geçmiş olsunBebegim bronsit olmus antibiyotige basladik evden cikarmiyorum cocugu okadar sakiniyorum nasi hasta ettim cocugu yadikkat edin kizlar bebeklerde cocuklarda salgin varmis
Canim hayırlı olsun gözün aydın benimde sabah aklıma geldin dogdumu diyeSağol canım. Bugün sabah sezeryanla aldık oğlumu. :)
Ben dalın kullanıyorum kaka falan kalmıyor canimSoguk su ve beyaz sabjnla citiledim zaten 3 4 parca kiyafetine bulasmisti cok az kosla doktum bi fece beklettm oyle yikdm yonede az sarı lekeler kalmış kimyasal degdirmeyelim.diyoruz ama yapcak bisey yok
Yok benim ilk bebegim muhakkak birinden gecmistir tabi. Saol cnmGeçmiş olsunevde daha büyük çocuğun varsa belki ondan bulaşmıştır ya da eve gelen giden oluyorsa, onlardan... inşallah çabuk atlatırsınız.
Kizlaar biz pazar günü akşam 17.30 da doğduk. Cok şükür herşey yolunda. Normal doğum oldu ama uzerimde resmen iki kişi tepindi çıksın diye son ana kadar kesi yırtık yoktu en son an bebek iri olunca kesi atti ama benim dikiş değil başka sorun oldu iri Bebek olunca vajinam resmen davul oldu şişti. Şişlik inerse süper olucak . 4200 gr 54 cm bebeğim oldu hastanede herkes buna cesaret için tebrik etti. Epidural güya aldım 7 cm den sonra ama iğne çıkmış ettkki etmedi. .maşallah bekliyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?