2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet bende oyle ilk zamanlar ilgilenememistim bebekle hic seni cok iyi anliyorum ama sen cok sanslisin sutun hemen geldi benim 15 gun sutum yoktu hep mama verdik . Suan hamile kalmadan onceki halimdeyim hic bisi yok sanki hic dogum yapmamisim bu cok guzel bisi sende boyle hissediceksin yakinda :)

bnm 10 gun oldu hala gecmedi gogus uclarim. Ins gecer artik cok zor oluyor emzirmek
Senin uzun sürmüş canım. Benim 3-4 günde geçti. Gerçi yine arada yara oluyor ama tekrar geçiyor.

Bnm de oyle oldu. Kac gundur yoktu gelmiyordu artik. Bugun trkrar basladi ve cok cok geliyor
Senin doğumun normal mi sezaryen mi? Hangi gün doğum yaptın?

Canım gereksiz insanlar yüzünden hem kendini hem bebeğini uzme emzirirken sigara icersen bebek içmiş gibi oluyormuş sen birdefa lohusa olacaksın ama o insanlar 2 gun sonra yine seni üzecek bu günlerin tadını çıkar. Malesef çoğu kv ayni ben lohusayim ama evde misafirlerle bir oturur ayagina cayini ben götürdüm. Birgun bile aksam sunu yiyin diye ne pisirdi ne evinden getirdi. Biz lohusa degiliz asıl lohusa onlar kıskanıyorlar ondan dolayi. Kırgınlık olacak diye sen susarsan daha tepene binerler. Gorumcenrde kv de söyle yuzlerine isimi ben yapiyorum sizin yaptiginiz bisey yok gidebilirsiniz de ya da esin söylesin insana en mutlu günlerini zehit ediyorlar kimsenin buna hakkı yok

Z
pompayı da deniyorum canım ama zor oluyor malesef

ilk hastanedeyken arkadaslarım kaldı canım sırayla dogumdan sonra bı kac gun yıne arkadaslarım geldı suan eşim ızınde ayın 8 ıne kadar ona kakaladım cocugu cok sukur toparladım ben kendı işimi kendım halledebılıyorum artık egılıp kalkarken sıkıntım var sadece nefret ettım sezeryandan normal dogumun gozunu sevım

Ay onlar ne demek.anlamadim esimj simdi eczaneye yolliycam alinan biseymi soyleyinde aldirayim ayy valla nebilim zor nefes aliyor tikali sanki emerkende zorlaniyi
Canım ben otri bebe kullanıyorum. Başlangıç seti olanı al. İçinde hem serum fizyolojik var hem de burnundan pisliği çekmek için aparat var. Sonra yedek uç ve serum fizyolojik yine alırsın. Internetten videoları var. Onları izle, baya pratik birşey. Kullananlar memnun. Bu aralar tv de reklamlarda da çıkıyor.

Gece gündüz farketmiyor. Acıkınca ağlıyor, karnını doyurduktan sonra da altını değiştiriyorum. 2-3 saat, en geç 4 saat oluyor.
Bir de geceleri şöyle bir durum oluyor. Acıkınca emziriyorum, emerken uyuya kalıyor, gazını çıkarırken uyanıyor, altını değiştiriyorum, tekrar emmek istiyor ve başa dönüyoruz.
Emzir, gaz çıkar, bez temizle. Bugün 04.00 de uyandık. 06.00 ya kadar mesai yaptık.
Sabah da 08.00 de yine uyandık.

Canım dualarım seninle. Umarım kolay bir doğumun olur. Güzel haberlerini bekliyorum.

Süper olur bence.
Bu konu daha önce de konuşulmuştu. Sonuç ne oldu bilmiyorum.

benımde 27 gun oldu halen daha damla damlada olsa gelıyo bazen 1 gun duruyo ertesı gun yıne baslıyo
Benim doktorum 40 gün sürer dedi. Fakat 2 gündür yoğun bir kanamam olunca korktum. Aynen adet kanaması gibi oldu. Seninki damla damlaymış, bence normal.

Canım yaşadıkların çok zor. Ama en güzeli eşinin destek olması. O da seni anlamasaydı o zaman kötü olurdu. Sen bebeğini düşün. Sütün azalmasın. Kv yi takma kafana. Sigara çözüm değil. Hem sana hem bebeğine zarar. İşin başında bırakabiliyorken bırak canım. Kendine ve bebeğine bu kötülüğü yapma. Bu sıkıntıların hepsi geçecek. Kv nin gideceğini bilmek bile seni mutlu etmeli

En güzeli canım. Gez gezebildiğin kadar. Ben de çok gezdim. Son gezdiğim günün akşamında suyum geldi
O günden beri de gezmedim.

Inan bebis insin asagiya diye yurumedigim yer kalmadi. 2 kilometre yuruyorum neredeyse her gun dinlene dinlene.. Ne bebek asagi iniyor ne de nisan su bi emare var.

clarita canım sen niye ilaç başlayacakmışsın, sende sorun yok ki. Sorun senin etrafindakilerde! Eşin de sana hak veriyorsa, hiç alttan alma canım ya. Lohusa kadınsın sen, geldiyse senin evine yardım edecek! Yardım etmiycekse gelmeyecek... ben de sezaryanlıyım, ilk hafta hiç bir iş yapmam mümkün değildi; sen o halde nasıl yemek filan yaptın canım kıyamam yaa. Bi de büyük çocuğun varmış senin, benim ilk çocuk, başka bi sorumluluğum da yok ama yine de çok zorlandım. Bebeği kucaklamak bile zor oluyor. Bence hiç alttan alma!

Maalesef canım kasım ayının 25 inde babam vefat etti çok sağol canım
sermin tam doğum yaptığım döneme denk gelmiş kusura bakma bu yüzden göremedim
başın sağolsun mekanı cennet olsun bende babamı kaybettim nasıl bir acı olduğunu çok iyi biliyorum ama dirayetli olmak lazım sanırım senin için zor bir süreç olmuş gerçekten allah sabır versin

aynı sıvıyla yapıyordum meltemcim ama artık ben iyileştim dikişler düştü sende hemen iyi olursun merak etme kuzum sadece ağrısı biraz sinir bozucu bir bölge oluyor o kadar birde doğum sonrası bana bir ilaç verdi dr antibiyotik ve ağrı kesici ben antibiyotiği içtim ama ağrı kesiciyi hiç içmedim

Ben da ha bi kere bile elimi sürmedim walla :)
Ablam sağolsun, ya ablam ya eşim değiştiler altini, ana dıkıslerim toparlanmca iş basa düşer die tahmn ediyorum :)
ayyy meltem ne güldürdün beni yaa neyse senin de bulaşman yakındır arkadaşım 10 parmakla girişiyorsun hemde geçen gün hem gaz çıkardı aynı anda çişde yaptı fiskiye etkisi yaptı resmen sanırsın erkek çocuğu ama çiş olmayan yerim kalmadı

Canim patlamis misirda acayip süt yapiyor bilgin olsun.

Kızlar eşim mantar almış
Süte etkisi hakkında bi bilginiz var mı
Hani gaz yapıcı, sütü azaltıcı ya da artırıcı vs.
Bi de yarın pazar var
Annemler karnabahar almayi düşünüyor
Karnabahar ve brokolinin süte etkisini biliyor musunuz

clarita canım benim çok üzüldüm yaa hani bu kadın artık ben varım yardimci olucam sana fln diyodu kV damarı mı tuttu noldu nasıl kiyiyor sana , torununa sen stres olursan üzülürsen bebeğin de etkilenicek kV nin ya da gorumcenin kalplerinin kırılması senin psikolojinden çocuklarından daha önemli değil inşallah çabucak atlatirsiniz bu süreci canım dua edicem sana

Allah allah niye okadar sıkıntı oldu sizde bana hastahanede çıkarken bi sprey sıktılar pansuman falanda yapılmadı istediğini yap dedi doktor hiç zorlama falan olmadı otur kalk yat eğil hiç hissetmedim doktor farkı oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…