2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Göğüs ucu çatlak olduğu için birsz zor oluyor sağmak ama deneyeyim inşallah. Teşekkür ederim tavsiye için
Canım benimde çatlamıştı gündüz lansilon sürdüm gecede bebiş emdikten sonra kendi sütümü sürdüm sabaha geçti birde zeytinyağ birsefer birdene istersen

Allah yardımcın olsun canım biraz sabır bol dua et sakinleştirir ben doğum yaptım sezerysn ile eve geldim kızlarımı yıkadım maşum okul dikişlerim acıyor kimse yok gelen giden ev tekke gibi kimse muhteremlerini kaldırmıyor alıştım artık ben ve 3 meleğim sağlıklı olsundayapabildiğim kadar yaparım geniş olmaya bak herşey sağlığından önemli değil

Canım ben bir numaraya yeni geçtim sıfırdayken benimde çıkmaya başlamıştı bir biraz büyük gibi ama çıkmıyor en azından benimde lekeler çıkmıyor arielle yıkadım ilave durulama yaptırdım bir sorun olmadı annemde önce soğuk suyla çitile öyle yıka dedi bidakine denicem bakalım

Bende boşvermeyi deniyorum ama olmuyor biraz sabretmeye çalışıyorum inşallah zaman çabuk geçer herkes evine döner

Benim de öyle gün aşırı öğleden sonra başlıyor iki saat sonra kesiliyor son onbeş gün bakalım düzelecek mi

Benim de öyle gün aşırı öğleden sonra başlıyor iki saat sonra kesiliyor son onbeş gün bakalım düzelecek mi
Benimde kanamam çok düzensiz ya banyodan sonra yada gündüz dışarı çıkıyorum fatura öde market işlerinide ben yapıyorum bebeğim ağlamasın diye koşuşturuyorum ozaman geliyor ped te kullanamıyorum hormonlardanmı ne tüylerim çabuk çıkmaya başladı pişik gibi yaptı peçete koyuyorum dışarda geçicek diye aklım çıkıyor

Bende boşvermeyi deniyorum ama olmuyor biraz sabretmeye çalışıyorum inşallah zaman çabuk geçer herkes evine döner
Geçer canım ben aldırmıyorum artık birçok şeye babamın vefatı kazası çok ufak şeyleri boş yere kafana takıp kendimi ve çoçuklarımu etkilediğime dair ders verdi ne acımı yasaya bildim nede çocuğumu sevebildim ruh gibi oldum koşturmaktan

Benim hamileliğimde doğuma kadar hiç almadım benimde çabuk çıkmaya başladı kesin hormonlardan travazol dönüşümlü olarak da bepanten kullan pişiğin için ben pedsiz çıkamıyorum oda molped olacak orkid pişik yapıyor Allah yardımcınız olsun kadınlık zor zanaat

Evet canım haklısın dediğin gibi evlatlarımız etkileniyor rabbim kimseye dayanamayacağı yük acı vermezmiş üüstesinden gelmeyi bilmek önemli

Evet kadınlık zor benim tiroitlerde sorunda var zaten dr bugün doğum yaptı kağıdını almaya gitmiştim muayne oldum biraz sıkıntılarım olduğunu anlattım hormonlarda dedi doğumdan sonra değişirmiş hamileyken az çıktı. Şimdi orman gibi saçlarımda çok dökülüyor biryerden geliyor bir yerden gidiyor işte

Ay onlar ne demek.anlamadim esimj simdi eczaneye yolliycam alinan biseymi soyleyinde aldirayim ayy valla nebilim zor nefes aliyor tikali sanki emerkende zorlaniyi
serum fizyolojik bebekler için derse eczacı verir biraz bekle üstüne de otri bebe burun aspiratörüyle bebeğin burnunu hafif bir şekilde çek boşalt tabi bir şey gelirse ama çok nazikçe yap nurcan

aylacım canım sııkma canını benimde başımda daha değişikleri var sen çok yıpranırsan sana bakan ufaklıklar ne yaosın sen şöyle yap bence sabah kalk önce kv çay demlet sonra bebeği emziricem anne sen sofrayı hazırla bende geliyorum de evişide olur gider kadın alırsın ama sen ev işinide aynı şekilde yap önce sen başla sonra bebei emzirmeye git kv ann sen devam et de bir süre yapar sonra kaçar gider görümcenin çocuğuna gelince de bence açıkça söyle ya çoçuğuda al de eğer işin varsa benm kızımıda al birlik sizde oynarlar malum bebek var ben sezeryanlıyım şuan banada ağır gelir de ama kibarca benim evimde rezalet durumda geçen cuma evde tam 22 kişi vardı inan kafayı yemek üzereydim ama herkes gittimi bende normale dönüyorum bu benim de kp ve kv bıraksam bizden hiç çıkmayacaklar maalesef bir süre böyle olacak duygu patlaması yaşıypruz ama anlayan insan yok maalesef

Bu kv ne boyle ya hic vicdan yok sabret inş kirkindan sonra giderler yada şöyle bari bi yemek yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…