- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Niye kabul etmiyor ki? Normal ilerleyen bi gebelik değil mi?Cnm doktrum en fazla 3 gun beklerm dedi risk e atamam diyr esim zaten bekleme taraftari degil ona kalsa yarin doguraym da bnde zorla 31 araliga ikna ettim oda doktor onaylarsa
Aynen oyle yap cnm en dogrusu oymua benm hamis ebem oyle demisti kendj biraksin 2 saat snra sen emzir uyandir hep diyeefe keremin annesi Kendisi memeyi birakana kadar emziriyorum baya yumusatiyo emmeyi biraktigi zaman o uyanmiyo ben uyandirip emziriyorum
Evet canim doğurdugunda doğum raporunu vermen gerekOkula 35 de çalışamaz raporu dışında bişey vermedim vermem mi gerek
Valla zincoyuda dr verdi onuda karsilamiyormjs bakalim simdi daha rahat yapabiliyor kakasini eskiye nazaranOglum için de biz zinco kullanıyorduk
Ama şimdi kızım için doktor ilac verdi
Cok etkili dedi
Sab simplex diye bi damla
Hatta devlet ödemiyor
Pahalı bişey
Doktor yazınca eşim de aldı
Biz de 1 kullanıyoruz
Ama geceleri yetmiyor
Cok sık emdiği için mi acaba
Sabaha sızmış oluyor
Yani gece 10da degistiysek sabah 5-6 gibi acmamiz gerekiyor
Mesela bu sabah baktık uyuyor
Ellemedik
Ama 8 gibi felaket durumdaydi
Eşime aldirttim bi paket
Geceleri başlayayım bari dedim
Sabaha kadar tutsun onu diye
Şimdi baktim 3-6 kg yazıyor
Kızım 3100 doğmuştu
Şimdi 4 oldu gibi
Ya da 4e yakin
Benim de 1 numara var şu an
Bi hafta daha gider o
Evet zor
Kıpkırmızı oluyor suratlari
Bi de bizimki bi bağırıyor
Geçen gece ödüm patladi öyle bagirinca
Ay onlar ne demek.anlamadim esimj simdi eczaneye yolliycam alinan biseymi soyleyinde aldirayim ayy valla nebilim zor nefes aliyor tikali sanki emerkende zorlaniyinurcan burnuna hergün serum fizyolojik damlat tatlım ve çok tıkalıysa otri bebe yap
Pompa ile ne kadar süt geliyor sende canımBende de çatlak vardı canım. Bebek emince acıyordu ama pompa acıtmiyordu. Craftin pompası var bende. Çekiş gücü ayarı var; en düşük ayarda kullaniyordum.
Ben 2-3 saatte bir bez değiştiriyorum. En geç 4 saat oluyor. Ona rağmen yine de bazen taşıyor.
Sen ne zaman doğum yapmıştın? Normal mi sezaryen miydi?
Ben bezini her actigimda yapmiş oluyor hatta diger bezi zar zor koyuyorum altina o arada bile yapiyor ama azar azar yapiyor bu yüzden pişik bile oldu çünkü altı hiç kuru kalmiyor o derece yani. kurudan kastım çiş değil kakaGünde 4 ile 9 arasi kaka yapabiliyplarmis normal yani benim kizda bazen 4 5 kez bazende 1 2 kez yapiyo uyumaya gelince doymuyo mu acaba olabilir mi
Meltemim bugünleride mi görecektim bacım sonunda sende girdin kaka muhabbetine:)Gülom benm badiş de cok sık kaka hapiyır, bu normalmiş iyi beslendiğini gösterirmiş
Allah yardimcimiz olsun ozaman ne diyelimBenim minigimde aynen oyle
Aynen bizi anlatmışsin canim demek biz tek değiliz bu durumu yaşayan.ama kaka olayi bizde daha fena hiç boş kalmiyor o bez daha bezi altina koymamla yapmasi bir oluyor insallah normale döner yoksa popo pişikten kurtulamicakBizde cok huysuzlastik aksam 9da uyandiktan sonra gece 3 e kadar uyumuyoruz mizmizlaniyor sinirleniyor memede bagariyor kucagima alip evi gezdiriyorum susuyor surekli kaka yapma olayi bizdede var 2 yada 3 saatte bir bez degistiriyorum canm.
İnşallah gelir canım en kısa süredeAllah raZı olsun canım seninde dayina Rabbim safi isminin hürmetine sifa yollasin benimde amcamin beyninde tümör var 1 bucuk ay oldu bilmiyorum canım ne yapicam bebegim meme arıyor ama sut yok
butun bebekler bırbırıne benzıyolar sanırım bende gecende bı bebıs resmı gordum benım kıza benzettımCanım 57 ile kaldım 67 doğuma girdim dört kilo doğumda gitti şuan bilmiyorum birde fotoraftaki bebişin oğlum çok benziyor meleğine biran kendi oğlum zannettim yarın fotosunu koyarım
maşşallah sende hızlı vermıssın canım ben kılo almadım hamıleyken vermıstım bıde dogumdan sonra vermeye başlayınca vucudum çok düştü geçen gun yere düştüm baş dönmesındenOh ne güzel ben 15 kilo almıştım 20 günde 10 kilo verdim
napsın kuzum göğsumden dusmuyo yaka süsü gibi 27 gunluk olduk ama sımdıden parmagında oynatıyo bıde hatun yer begenır olmus başka evdeyken uyumuyo sadece kendı evınde saatlerce deliksiz uyuyo sen nasılsın alıstınmı annelıge bak sukurler olsun hersey kalbınden geçtıgı gıbı olmusSağol canm elifim :)
Senn zilli napiyo?
benımde 27 gun oldu halen daha damla damlada olsa gelıyo bazen 1 gun duruyo ertesı gun yıne baslıyoKızlar benim kendi kanamam tamamen bitmişti. Dün tekrar başladı. Baya kırmızı ve yoğun. Adet kanı gibi aynen. İlk 2-3 gün olmuştu. Sonra azalarak bitmişti. 14.günümde yeniden başladı. Yani dün. Gerçi doktorum 40 gün boyunca sürer demişti. Sizinki ne durumda?
İnşallah canım güzel kolay bir doğum geçirirsin hayırlısıylaKizlar dualarniza ihtiyacim var lutfen dua edin bna hayrli dogumlr nasip eyler ins Rabbim hala sancim yok bi yandn yarin bitsn gitsin diyrm artk bi yandanda beklemk istyrm bugun kizim cok korkuttu bni sag tarafimi sisirdi cikolata yiyrm hareket etmiyr salliyrm karnimi yok delirdm sirf bu yuzdn beklmktn korkuyrm bisey oluck korkusuyla en sonunda yemek yedim oynamaya basladi
Canım sab simplex 29 lira fakat çok etkili bende başladım üstelik doğal diğerleri gibi katkı maddesi çok yok hiç yok diyemem ama yurt dışında hep bunu kullanıyorlarValla zincoyuda dr verdi onuda karsilamiyormjs bakalim simdi daha rahat yapabiliyor kakasini eskiye nazaran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?