2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar, emzirme ile ilgili sorun yasiyorsaniz facebook tan emziren anneler grubuna uye olup takip edin.

Kızlar benim kendi kanamam tamamen bitmişti. Dün tekrar başladı. Baya kırmızı ve yoğun. Adet kanı gibi aynen. İlk 2-3 gün olmuştu. Sonra azalarak bitmişti. 14.günümde yeniden başladı. Yani dün. Gerçi doktorum 40 gün boyunca sürer demişti. Sizinki ne durumda?

Maşallah Allah analı babalı büyütsün canımmm gözünüz aydınnn

Kızlar iki haftalık olduk biz
Gaz sancilari başladı gibi
Sizler bisey kullanıyor musunuz
Bi de 2 numara beze gectiniz mi
34 günlüğüz hala premium care 1 beden 2-5 kg kullanıyorum ve büyük geliyo hafif kıvırıyorum üst kısmı

efe keremin annesi acaba bende mi 3 saatte bir versem bilemedim
Canım acıkırsa ağlar zaten 3 saat normal eğer güzel emdiyse ben bırakıyorum uyusun diye , ama az emdiyse uyandırıyorum

şimdiye kadar gaz sorunumuz yoktu. bende extra bişi kullanmıyordum. d vit 3 ten çocuk değişti. rezeneyi aktardan alıp kendin mi demliyorsun cnm yoksa hazır olanlardan mı kullanıyorsun?
D3 den değildir bence, bizde kullanıyoruz 15. Günden beri
D vitamini için o
Normalde mama vermiyordum ama gecenlerde emxirmeme ragmen cok aglayinca biraz mama vermistim belkide ondan olmustur bi hic aklima gelmemisti
Ben öyle oluncca yine emziriyorum. Bence nasılsa emdi ağlamaz diye düşünme ağlıyosa bi daha emzir cnm

Bol mu bırakıyosunuz acaba, bizde daha hiç taşma olmadı aynısını kullanıyorum.

Oglum için de biz zinco kullanıyorduk
Ama şimdi kızım için doktor ilac verdi
Cok etkili dedi
Sab simplex diye bi damla
Hatta devlet ödemiyor
Pahalı bişey
Doktor yazınca eşim de aldı
bi paket 94 lü bitirdik. 2 numara göbeğine geliyor diye geçmedim. 50 li 1 numara daha aldık. bi kaç güne geçeriz tahmini 20-22 günlük oluruz o zamana kadarda..

Biz de 1 kullanıyoruz
Ama geceleri yetmiyor
Cok sık emdiği için mi acaba
Sabaha sızmış oluyor
Yani gece 10da degistiysek sabah 5-6 gibi acmamiz gerekiyor
Mesela bu sabah baktık uyuyor
Ellemedik
Ama 8 gibi felaket durumdaydi

S sevimsiz_25 5 kilonun üstü 2 değilmi kızlar erken değilmi büyük olur sanki

Eşime aldirttim bi paket
Geceleri başlayayım bari dedim
Sabaha kadar tutsun onu diye
Şimdi baktim 3-6 kg yazıyor
Kızım 3100 doğmuştu
Şimdi 4 oldu gibi
Ya da 4e yakin
Benim de 1 numara var şu an
Bi hafta daha gider o

Benm bebek 5 günlük, onda bile basladi gaz sancisi o kıvrandıkça aci çektikce ben ağliyorum

Evet zor
Kıpkırmızı oluyor suratlari
Bi de bizimki bi bağırıyor
Geçen gece ödüm patladi öyle bagirinca

Benm bebek 5 günlük, onda bile basladi gaz sancisi o kıvrandıkça aci çektikce ben ağliyorum
Bende de ayni dert var canm o agladikca bende agladim psikolojim bozuldu.Milupanin rezene cayini aldim kendim iciyorum sutumden gecermis biraz rahatlatti gunde 2 kere iciyorum birde bacaklarini kendine itiyorum pirtlatiyor o zaman.

Kızlar benim kızımda çok huysuzlaşti doğru düzgün uyumuyor ve cik sık kaka yapiyor yani yapmadigi zaman yok.sanirim birde kucağa alıştı
Bizde cok huysuzlastik aksam 9da uyandiktan sonra gece 3 e kadar uyumuyoruz mizmizlaniyor sinirleniyor memede bagariyor kucagima alip evi gezdiriyorum susuyor surekli kaka yapma olayi bizdede var 2 yada 3 saatte bir bez degistiriyorum canm.

Benim de ilk iki üç gün epeydi
Hatta pelteler halinde geliyordu tuvalette
Sonra çok azaldı
Pembeydi rengi hatta
Sonra bitti gibi
Doktora gitmeyi düşündüm
Ama sonra birden başladı yine
Adet kanamalarım gibi oldu
Ve hala aynı yoğunlukta devam ediyor

Teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeyim inşallah

Bizimde öyleydi canim mermersahinden bezle belini sardik. Dışına cikinca kaka yada çiş kuşağı çıkarıp yenisini sariyorum hem üşümuyor hemde göbeği sıcak kalıyor

Biz de 1 kullanıyoruz
Ama geceleri yetmiyor
Cok sık emdiği için mi acaba
Sabaha sızmış oluyor
Yani gece 10da degistiysek sabah 5-6 gibi acmamiz gerekiyor
Mesela bu sabah baktık uyuyor
Ellemedik
Ama 8 gibi felaket durumdaydi
Ben 2-3 saatte bir bez değiştiriyorum. En geç 4 saat oluyor. Ona rağmen yine de bazen taşıyor.

Sen ne zaman doğum yapmıştın? Normal mi sezaryen miydi?

Göğüs ucu çatlak olduğu için birsz zor oluyor sağmak ama deneyeyim inşallah. Teşekkür ederim tavsiye için
Bende de çatlak vardı canım. Bebek emince acıyordu ama pompa acıtmiyordu. Craftin pompası var bende. Çekiş gücü ayarı var; en düşük ayarda kullaniyordum.

Sicak dus al canim masaj yap sicak suyla goguslerine benimde oyle olmustu ilk zamanlar
saol cnm ucunu tutup gogus ustune tutuyorum sicak su

Aynisi bende oldu bianonce kadin dogum doktoruna gitmelisin
Dr u aradim bugun enfeksiyon icin ilac verdi. Enfeksiyon kapmis gogsum ama emzirmeye devam edebilirsin dedi
bnm 10 gun oldu hala gecmedi gogus uclarim. Ins gecer artik cok zor oluyor emzirmek

cok dolu olunca alamiyor bebekler pompayla surekli bosaltmayi dene

Bnm de oyle oldu. Kac gundur yoktu gelmiyordu artik. Bugun trkrar basladi ve cok cok geliyor
Bizde cok huysuzlastik aksam 9da uyandiktan sonra gece 3 e kadar uyumuyoruz mizmizlaniyor sinirleniyor memede bagariyor kucagima alip evi gezdiriyorum susuyor surekli kaka yapma olayi bizdede var 2 yada 3 saatte bir bez degistiriyorum canm.
bzmki de 10:30- 2:30 aradı mızmız hep. Emziriyorum tam yatırıcam kaka yapıyor ve uykusu acılıyor bu seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…