• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Seyma3313 gogus enfeksiyonunu okurken sunu gördüm. Şislik olur ve biri diğerinden büyük olur diyo. Acıma falan var mı

Oglum için de biz zinco kullanıyorduk
Ama şimdi kızım için doktor ilac verdi
Cok etkili dedi
Sab simplex diye bi damla
Hatta devlet ödemiyor
Pahalı bişey
Doktor yazınca eşim de aldı

Biz de 1 kullanıyoruz
Ama geceleri yetmiyor
Cok sık emdiği için mi acaba
Sabaha sızmış oluyor
Yani gece 10da degistiysek sabah 5-6 gibi acmamiz gerekiyor
Mesela bu sabah baktık uyuyor
Ellemedik
Ama 8 gibi felaket durumdaydi

Eşime aldirttim bi paket
Geceleri başlayayım bari dedim
Sabaha kadar tutsun onu diye
Şimdi baktim 3-6 kg yazıyor
Kızım 3100 doğmuştu
Şimdi 4 oldu gibi
Ya da 4e yakin
Benim de 1 numara var şu an
Bi hafta daha gider o

Evet zor
Kıpkırmızı oluyor suratlari
Bi de bizimki bi bağırıyor
Geçen gece ödüm patladi öyle bagirinca
Valla zincoyuda dr verdi onuda karsilamiyormjs bakalim simdi daha rahat yapabiliyor kakasini eskiye nazaran

Ben 2-3 saatte bir bez değiştiriyorum. En geç 4 saat oluyor. Ona rağmen yine de bazen taşıyor.

Sen ne zaman doğum yapmıştın? Normal mi sezaryen miydi?

Geceleri mi o aralıklarla değişiyorsun
Uyanmiyor mu değişirken
Ben ilk çocuğumda uykudan çok çektim
Bunda da uyuyorken hiç dokunmayayim diyorum
Onda da ben uyandirmiyordum da
Zaten uyumayan bi bebekti
Uykusuzluktan yerlere yapışıyordum artık
Bu da uyku açısından fena sayılmaz

Ben 13 aralıkta normal doğum yaptım

Kizlar dualarniza ihtiyacim var lutfen dua edin bna hayrli dogumlr nasip eyler ins Rabbim hala sancim yok bi yandn yarin bitsn gitsin diyrm artk bi yandanda beklemk istyrm bugun kizim cok korkuttu bni sag tarafimi sisirdi cikolata yiyrm hareket etmiyr salliyrm karnimi yok delirdm sirf bu yuzdn beklmktn korkuyrm bisey oluck korkusuyla en sonunda yemek yedim oynamaya basladi

Günde 4 ile 9 arasi kaka yapabiliyplarmis normal yani benim kizda bazen 4 5 kez bazende 1 2 kez yapiyo uyumaya gelince doymuyo mu acaba olabilir mi
Ben bezini her actigimda yapmiş oluyor hatta diger bezi zar zor koyuyorum altina o arada bile yapiyor ama azar azar yapiyor bu yüzden pişik bile oldu çünkü altı hiç kuru kalmiyor o derece yani. kurudan kastım çiş değil kaka :KK51:Doymasa okadar kakada yapmaz heralde o_O

Gülom benm badiş de cok sık kaka hapiyır, bu normalmiş iyi beslendiğini gösterirmiş
Meltemim bugünleride mi görecektim bacım sonunda sende girdin kaka muhabbetine:)
Ama itiraf et okadar da kötü değilmiş dimi:))
Benim minigimde aynen oyle
Allah yardimcimiz olsun ozaman ne diyelim

Bizde cok huysuzlastik aksam 9da uyandiktan sonra gece 3 e kadar uyumuyoruz mizmizlaniyor sinirleniyor memede bagariyor kucagima alip evi gezdiriyorum susuyor surekli kaka yapma olayi bizdede var 2 yada 3 saatte bir bez degistiriyorum canm.
Aynen bizi anlatmışsin canim demek biz tek değiliz bu durumu yaşayan.ama kaka olayi bizde daha fena hiç boş kalmiyor o bez daha bezi altina koymamla yapmasi bir oluyor insallah normale döner yoksa popo pişikten kurtulamicak :(

Kızlar bi kaç hafta önce doğum yaptım. Bi whatsapp grubu kurmak istiyorum ufak bi grup. Katılmak isteyen olursa ulaşabilir mi bana özelden. Aynı kuşak bebeklerimiz olunca çok şey paylaşabiliriz. Tavsiyeler tecrübeler falan. Bi kaç ay sonra ek besinler başlayacak özellikle sonrasında birbirimize güzel tavsiyeler verebiliriz.

Canım 57 ile kaldım 67 doğuma girdim dört kilo doğumda gitti şuan bilmiyorum birde fotoraftaki bebişin oğlum çok benziyor meleğine biran kendi oğlum zannettim yarın fotosunu koyarım
butun bebekler bırbırıne benzıyolar sanırım bende gecende bı bebıs resmı gordum benım kıza benzettım

Sağol canm elifim :)
Senn zilli napiyo?
napsın kuzum göğsumden dusmuyo yaka süsü gibi 27 gunluk olduk ama sımdıden parmagında oynatıyo bıde hatun yer begenır olmus başka evdeyken uyumuyo sadece kendı evınde saatlerce deliksiz uyuyo sen nasılsın alıstınmı annelıge bak sukurler olsun hersey kalbınden geçtıgı gıbı olmus

Kızlar benim kendi kanamam tamamen bitmişti. Dün tekrar başladı. Baya kırmızı ve yoğun. Adet kanı gibi aynen. İlk 2-3 gün olmuştu. Sonra azalarak bitmişti. 14.günümde yeniden başladı. Yani dün. Gerçi doktorum 40 gün boyunca sürer demişti. Sizinki ne durumda?
benımde 27 gun oldu halen daha damla damlada olsa gelıyo bazen 1 gun duruyo ertesı gun yıne baslıyo

Selam kızlar nasılsınız çok giremiyorum ve bunalımdayım bugün kadın doğumcuma gittim psikolojik destek almamı önerdi fakat bilemiyorum direk ilaç vercekler uyur kalır bebeğimi duymam diye korkuyorum eşime dahi demedim dr dediklerini malum 13 günlük olduk bebeğim gazlı alıştım artık zor gelmiyor kız on yaşında sınav haftasında evde iş bitmiyor çamaşır ütü sil süpür bunları geçtim kv bende kalıyor fakat bir işİn ucundan tutmuyor yemek herşey bende bütüngün kukuma kuşu gibi oturuyor saçma sapan evlilik programları seyrediyor girip yemek yapıyım demek yok evi süpüriyim bir bulaşık toparlıyor o oda üstten üstten çok bunaldım bide üstüne görümce geliyor kendi bir saat oturup kızını bizde bırakıyor dört yaşında heryer savaş alanına dönüyor bıktım artık hayatımdan eşimle zor sabrediyoruz bişey diyemiyoruz kırgınlık olmasın diye birgün uyudum kaldım yemek yok ben yapmazsam kahvaltı var hepte kahvaltı olmazki eşim idare et nereye kadar sütüm gitçek diye korkuyorum kızı ihmal etmek istemiyorum ağlama krizlerine giriyorum bahçeye çıkıp ağlayıp ağlayıp duruyorum kv görümcenin kızını götürdüğünde koltukları sildim benim yaramaz oğlum şimdiden altı alınırken çiş yaptı heryeri kv geldi şey sabah halıyı çıkartıp havalandırmak lazım ulan kim kaldırcak ben sezeryanlıyım ama sanki o doğum yaptı lohusa o çok sinirlerim bozuk lafa gelince herşeyi biliyor kendimi zor tutuyorum korkarım dayanamayıp patlıcam eşimde belki yarı kırkından sonra gider diye teselli ediyor başbaşa kalamıyoruz ben bebeğimle salonda yatıyorum eşim kızımla kv kızın odasında bu akşam gittim yatak odama eşimle biraz dertleşmek için bizimki ayaklandı dolanıp duruyo durmadan gelip bişeyler soruyo çok bunaldım çok ve sigara içmeye başladım teselliyi onda buluyorum ne yapıcam bilemiyorum

Kizlar dualarniza ihtiyacim var lutfen dua edin bna hayrli dogumlr nasip eyler ins Rabbim hala sancim yok bi yandn yarin bitsn gitsin diyrm artk bi yandanda beklemk istyrm bugun kizim cok korkuttu bni sag tarafimi sisirdi cikolata yiyrm hareket etmiyr salliyrm karnimi yok delirdm sirf bu yuzdn beklmktn korkuyrm bisey oluck korkusuyla en sonunda yemek yedim oynamaya basladi
İnşallah canım güzel kolay bir doğum geçirirsin hayırlısıyla

Kizlar sutum yetmiyor her yolu deniyorum küçük meleğim memeyi hiç bırakmak istemiyor kızlarım okul ev yemek taziye için gelenler gözaydına gelenler yetiştiremiyorum sütümde çekikdi sanırım ayakda uyuduğumu hissediyorum boza hoşaf humana dteel tea vitamalt mamma milk maker bol su rezene herşey deniyorum siz neler yapıyorsunuz sut için

Valla zincoyuda dr verdi onuda karsilamiyormjs bakalim simdi daha rahat yapabiliyor kakasini eskiye nazaran
Canım sab simplex 29 lira fakat çok etkili bende başladım üstelik doğal diğerleri gibi katkı maddesi çok yok hiç yok diyemem ama yurt dışında hep bunu kullanıyorlar

Back
X