2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bhcg kaçtı keseyi görünce
Bhcg değerimi sadece bu salı ölçtürdüm..2658'di..O zmn bugun 10000'i geçmiş olması lazım 2 kat arttırarak hesaplarsak..

Hayırlı olsun canım..Saglıcakla kucagına al inş. Keseyi ne zaman görebiliyorsun..?Zaman nedir?
Sağolasın canım..Benim sat 1 Mart..5. haftanın sonundayım..Çok umudum yoktu giderken ama gördük çok şukur:)

:anneadayı:Anne adı :)-----:nazar:Sat------:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlngç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06------------27 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
2) gadriell (esma)------25 subat--------2 aralik------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
10) Ulytau---------------1 mart----------7 aralık----------65 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
16) KEVOK-------------7 mart----------12 aralık---------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
17) acmayindedeler---27 şubat--------3 aralık----------45 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
18) crn_gkn55---------25 şubat-------2 aralık----------69 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
19) yasssemin----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
20) Sycorox------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
21) indaco--------------7 mart-----------12 aralık-----------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
22) esraecem----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
23) ea1986-------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
24) chemig-------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
25) incitanem24------24 subat---------2 aralık----------52 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:

Son düzenleme:
Kızlar bide benden kahverengi akıntı geliyor doktor normal dedi ama sizlerde de oluyor mu beni korkutuyor açıkçası

Gunaydin herkese malesef iyi bir haberim yok 3. Dusugumu yapmak üzereyim. Dün doktordaydim 32 den 10 a düşmüş beta.mudahele etmeyelim kendi gitsin dedi doktor kanaman başlayınca ara beni dedi. :KK43: Olmadı yine olmadı Rabbim kızıma uzun ömürler versin bundan sonra bebek dusunecegimi zannetmiyorum
çok çok geçmiş olsun .herşeyde vardır bir hayır öyle düşün lütfen dediğin gibi aalh kızına uzun sağlıklı bir ömür versin

Benide ekleyin lutfen:)) bat 24 subat. Sizlerinde bel agrisi varmi acaba? belimi makapla deliyorlar sanki.
Bende de ara ara bel ve sırt agrısı oluyor..İlk hamileliğimde 4. ayda baslamıstı bel agrılarım ve cok siddetliydi.Sanki omurların arasında cam kırıkları var gibiydi..Bu sefer erken basladı sanırım.

X