2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
:anneadayı:Anne adı :)-----:nazar:Sat------:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlngç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06------------27 şubat-------4 aralık-------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
2) gadriell (esma)------25 subat-------2 aralik-------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
10) Ulytau---------------1 mart----------7 aralık----------65 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?--------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
16) KEVOK------------7 mart-----------12 aralık---------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
17) acmayindedeler--27 şubat---------3 aralık----------45 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
18) crn_gkn55--------25 şubat--------2 aralık----------69 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
19) yasssemin---------25 şubat--------2 aralık-----------74 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
20) Sycorox------------1 mart----------7 aralık-----------67 kg-----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:

2 dusugumu 2012de yaptım art arda arastirildi bende zehirli guatr çıktı geçtiğimiz yaz ameliyat oldum bütün tetkikler yapıldı bişey çıkmadı doktor onay verdi ama bu da gitti :KK43:
Canim rahim filmi cekildi mi rahimde perdelenme de surekli dusuge neden oluyot

canım ben ocak ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ama kan degerlerinden anlaşılmıyor doktor 7 haftaya kadar bebeği görmezse ozaman şüpheli biz belki geç döllen medir felan diye 9 haftaya kadar bekledik ama bebek gözükmedi
Bende de ayni seyler oldu cnm

selam araniza yeni katildim bende 7 haftalik dusugumden sonra simdi 4.4 haftalik hamileyim ben cok erken ogrendim yerlesme kanamasiyla ilk burdan acile gittim doktor ulrason ve idrar tahlili yapti negatifti enfesyon dedi ve antibiyotik verdi nedense icime sinmedigi icin hafta sonuda oldugu icin bekledim icmedim hafta ici doktorumu aradim sekterine anlattim kanama filan oldu diye oda bana idrarda cikmaya biliyor gel kan talili ver iki gun bile olsa cikar dedi gittim ilk kan tahlilim 13 cikti parca filanda dusmustu doktorum buyuk ihtimail dusurmussun dedi ama eminn olmak icin bir gun dur diger gun gel tekrar kan ver dedi cok uzulmustum gitti allaha cok sukur o zaman da 68 cikti saglam gebelik var dedi progestan ve folik asit yazdi bir hafta oncede gittim 400 cikti sali gunu gidecem keseye bakacak insallah bir sorun cikmaz busefer sag salimm aliriz bebegimizi kucagimiza suan sevinemiyoruz bile esimle korkudan

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de Aralık annesi olacağım Rabbim nasip ederse..2. Bebegim..3 yasinda bir de oglum var..Bugün keseyi gördük çok şükür. Doktor gayet düzgün oluşumlu bir kese dedi..Listeye eklerseniz sevinirim..
1 Mart 60 kg 3 Aralik

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de Aralık annesi olacağım Rabbim nasip ederse..2. Bebegim..3 yasinda bir de oglum var..Bugün keseyi gördük çok şükür. Doktor gayet düzgün oluşumlu bir kese dedi..Listeye eklerseniz sevinirim..
1 Mart 60 kg 3 Aralik
Hayırlı olsun canım..Saglıcakla kucagına al inş. Keseyi ne zaman görebiliyorsun..?Zaman nedir?

Merhaba Arkadaşlar,
1 Mart 60 kg 3 Aralik
Bhcg kaçtı keseyi görünce

:anneadayı:Anne ismi :) -----:nazar:- Sat - ---:nazar:Muhteml doğm tarhi ----:nazar:Başlangıç kilo ----- :nazar:Bebiş cinsiyeti :nazar:Doğum kilosu

1) derinsu06-----------27 şubat--------4 aralık---------------------------**-----------------------:KK51:----------------------**

arkadaşlar listemizi yapıorum bismillah bilgilerinizi atmaya başlayın bakalım benim gibi kilosunu belirtmek istemeyenler yazmayabilir bekliyorum:emir_bebek: daha düzenlicem
İncitanem24:nazar: 24 subat:nazar: 2 ARALIK 2015:nazar: 52 kg

gunaydın kızlar ben anca uyanabıldım yenı gelen hamıs arkadaslar hosgeldınız Allah saglıklı bebekler nasıp etsın hepmıze:nazar:

X