- 11 Kasım 2011
- 621
- 1
Bilmiyorum doktorlar çok serin kanlı olabiliyor illa kurt dusuruyorlar aklımıza hayırlısı olsun hepimiz içinCanım benim değerim de düşük sat1 mart 102 çıktı bugün, hayırlısı olsun ne yapalım.. Haftaya gideceğim ben de doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum doktorlar çok serin kanlı olabiliyor illa kurt dusuruyorlar aklımıza hayırlısı olsun hepimiz içinCanım benim değerim de düşük sat1 mart 102 çıktı bugün, hayırlısı olsun ne yapalım.. Haftaya gideceğim ben de doktora
Bilmiyorum doktorlar çok serin kanlı olabiliyor illa kurt dusuruyorlar aklımıza hayırlısı olsun hepimiz için
Kizlar mrb ben de hamileyim ama kaç haftalik olduğumu bilemiyorumsat 24 Şubat ona göre 5 hafta ama bugün kan testinde bhcg 934 çıktı 2-3 hafta arası ve 3 - 4hafta arasında bi değer gözüküyor çok kafam karisti
Merhaba arkadaşlar ben de inşallah aralık annesi olacağım Rabbim izin verirse. Sat 28 Şubat bat 5 aralık. Pazartesi test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı hemen doktora gittim kan testinde 35 çıktı.doktorum hemen umitlenmiyelim çarşamba bi daha gel dedi 70 olmazsa dış gebelik olabilir dedi. Geç dollenmede olabilir dedi. 7 yaşında bir kızım var. 2012 Mart ve temmuz ayında dusuge bağlı 2 kurtajim var. Çok zor zamanlar geçirdim. Geçtiğimiz yaz tiroid ameliyatı oldum ocaktan itibaren denemeye başlamıştık. Rabbim inşallah nasip eder bana da. Yarın doktora gidecem sabah. Dua edin benim için degerlerim artmış olsun
Hosbuldum tesekkur ederim.adetimin 31.gunu bugunhayırlı olsun cnm hg aramıza adetin geçtimi daha var mı
Tamam canım çok teşekkür ederimdoktor son adet tarihini alıor canim ona göre hesaplıor 934 te 5 haftaya uyuyor zaten
Doktorlar hep kötü ihtimalle yaklasiyorlar nedense bana da öyle demişti ilk 59 çıkmıştı benimde ama bugun 934 çıktı artmış dedi ama yine dış gebelik mi iç gebelik mi bilemeyiz ultrasona girmeden dedi.insan pek sevinemiyor bile yaniMerhaba arkadaşlar ben de inşallah aralık annesi olacağım Rabbim izin verirse. Sat 28 Şubat bat 5 aralık. Pazartesi test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı hemen doktora gittim kan testinde 35 çıktı.doktorum hemen umitlenmiyelim çarşamba bi daha gel dedi 70 olmazsa dış gebelik olabilir dedi. Geç dollenmede olabilir dedi. 7 yaşında bir kızım var. 2012 Mart ve temmuz ayında dusuge bağlı 2 kurtajim var. Çok zor zamanlar geçirdim. Geçtiğimiz yaz tiroid ameliyatı oldum ocaktan itibaren denemeye başlamıştık. Rabbim inşallah nasip eder bana da. Yarın doktora gidecem sabah. Dua edin benim için degerlerim artmış olsun
Hayırlı olsun canımmerhaba,
galiba ben de hamileyim..
adete 4 gün kala erken gebelik testi silik çıktı. testi tekrarlamadım beklemedeyim.
bat 3 nisan. perşembe yada cuma evde yine test yapacagım inşaAllah.
Sana da hayırlı olsun canimmHerkesin bebegi hayirli olsn sağlıcakla buyusun dogsunlar insallah bende aralik annesi olucam nasipse ;-)
Hayırlı olsun canım
Gunaydin kizlar 3 muzun de dogum tarihi ayni gorunuyor sat ne zaman sizin birde irtibat halinde olalim doktor kese kalp filan haberleselimSana da hayırlı olsun canimm
Meraba kızlar.Bende Aralık annesiyim inşallah.hcg 177 çıktı .doktora gıtmeliyim .yoksa 1 hafta daha bekliyim mi.kese gözükmez dimi simdi
Bende haftaya gıtmeyi dusunuyorm.beta hergun iki kat artıyormuş.1000olana kadar beklemek gerekiyormuş sanırım.canım ben de gitmedim şuan görünmez zaten haftaya gidicem benim de 102 çıktı.
Bende haftaya gıtmeyi dusunuyorm.beta hergun iki kat artıyormuş.1000olana kadar beklemek gerekiyormuş sanırım.
Arkadaşlar günaydın, betam 5in üzerinde olduğu için gebelik dedi doktor ptesi gunu. adetime daha var, ama kuruyum . gebelerde beklenen adet tarihine kadar kuruluk olmuyrmuş, acaba gebe değil miyim offff yaaa