3.31 den 13.57 yükselmiş...
Şükürler olsun Rabbime..
KEVOK ve Ulytau tebrik ediyorum ikinizi de :) :)satın ne zaman canım hayırlı olsun benim de 102 çıktı :)
Hayırlı olsun canım..satın ne zaman canım hayırlı olsun benim de 102 çıktı :)
Teşekkür ederim canım sen ne durumdasın?KEVOK ve Ulytau tebrik ediyorum ikinizi de :) :)
Cok sevindim cnm hayirli olsun oh oh ne guzel3.31 den 13.57 yükselmiş...
Şükürler olsun Rabbime..
Evde yatıyorun ben de geçen hafta leke ve ağrı dan sonra rapor verdi doktor inş hepimiz hayirlisiyla kucağımiza alırız :)Teşekkür ederim canım sen ne durumdasın?
kızlar merhaba sanırım bende aralık annelerinden olabiirim . sanırım diyorum çünkü kanda b hcg 18 çıktı biraz düşük anlıcanız o yüzden çok ta umutlanmak istemiyorum. adetime 4 gün varken yaptırdım kan testini. cumartesi de kadın doğumcudan randevu aldım haftaya kesinleşir hayırlısıyla inş
11 mart 2015. bugun sağlık ocağında ölçtürdüm. yarın ya da carsamba gunu doktorumdan randevu alacagım tahlillerimi yineleteceğim. sağlık ocağındaki doktor ümitlendirdi.
herkese selam kızlar.bende bugün kan verdim.bhcg 109 çıktı aranıza katıldıminşallah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız.
zonox senin göründü mü
test bozuk sanki tekrarlayın.Sizce bu ne demek arkadaşlar
Hala inanamıyorum.. Biz şimdi anne oluyoruz değil mi
evet inşallah Allah izin verirse öyle canım
Ya bi şey sorucam siz de kendinizi halsiz yorgun hissediyo musunuz ağzımın tadı falan da hiç yok o küçücük şey sanki bütün enerjimi sömürüyo benim :)
Hepimiz aynı günlerde doğurcaz galiba :))) benim de bdt 6 aralık
Ya bi şey sorucam siz de kendinizi halsiz yorgun hissediyo musunuz ağzımın tadı falan da hiç yok o küçücük şey sanki bütün enerjimi sömürüyo benim :)
Merhaba arkadaşlar ben de inşallah aralık annesi olacağım Rabbim izin verirse. Sat 28 Şubat bat 5 aralık. Pazartesi test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı hemen doktora gittim kan testinde 35 çıktı.doktorum hemen umitlenmiyelim çarşamba bi daha gel dedi 70 olmazsa dış gebelik olabilir dedi. Geç dollenmede olabilir dedi. 7 yaşında bir kızım var. 2012 Mart ve temmuz ayında dusuge bağlı 2 kurtajim var. Çok zor zamanlar geçirdim. Geçtiğimiz yaz tiroid ameliyatı oldum ocaktan itibaren denemeye başlamıştık. Rabbim inşallah nasip eder bana da. Yarın doktora gidecem sabah. Dua edin benim için degerlerim artmış olsun