2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım benim değerim de düşük sat1 mart 102 çıktı bugün, hayırlısı olsun ne yapalım.. Haftaya gideceğim ben de doktora
Bilmiyorum doktorlar çok serin kanlı olabiliyor illa kurt dusuruyorlar aklımıza hayırlısı olsun hepimiz için

ben de yorgun ve uykusuzum. sadece bu ve yeşil sarı akıntım geliyor özellikle çok yorulursam.

doktor son adet tarihini alıor canim ona göre hesaplıor 934 te 5 haftaya uyuyor zaten

artar inş canım benimde ilk kan testinde 61 çıktı benden de tekrar istedi 120 olmalı dedi çok şükür 149 u gördük sen panik yapma yeter canım

hayırlı olsun cnm hg aramıza adetin geçtimi daha var mı
Hosbuldum tesekkur ederim.adetimin 31.gunu bugun

hayır görünmedi kese. yani esasen ben hiç dr. a gitmedim bu cumartesi gideeğim ama doktora değil beta bakmaya.
Biraz daha yukselmesi gerekiyormus.yarin bende tekrar kan verecem iki katina cikmis mi diye.doktorane zaman gitmeyi dusunuyorsun.

Doktorlar hep kötü ihtimalle yaklasiyorlar nedense bana da öyle demişti ilk 59 çıkmıştı benimde ama bugun 934 çıktı artmış dedi ama yine dış gebelik mi iç gebelik mi bilemeyiz ultrasona girmeden dedi.insan pek sevinemiyor bile yani

merhaba,
galiba ben de hamileyim..
adete 4 gün kala erken gebelik testi silik çıktı. testi tekrarlamadım beklemedeyim.
bat 3 nisan. perşembe yada cuma evde yine test yapacagım inşaAllah.

Ben polikistik over hastasiyim gec dollenme oldu degee once 7.88 cikti sonra 34 cikti boyle boyle artti dun keseyi gorduk 6 cm yani dort hqftalik olmus iki hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecez hic beklemiyordum rabbim cok buyuk hic doktorlara bakmayin o istediten ve verdikten sonra hersey bos ...

Arkadaşlar günaydın, betam 5in üzerinde olduğu için gebelik dedi doktor ptesi gunu. adetime daha var, ama kuruyum . gebelerde beklenen adet tarihine kadar kuruluk olmuyrmuş, acaba gebe değil miyim offff yaaa

Meraba kızlar.Bende Aralık annesiyim inşallah.hcg 177 çıktı .doktora gıtmeliyim .yoksa 1 hafta daha bekliyim mi.kese gözükmez dimi simdi

Meraba kızlar.Bende Aralık annesiyim inşallah.hcg 177 çıktı .doktora gıtmeliyim .yoksa 1 hafta daha bekliyim mi.kese gözükmez dimi simdi

canım ben de gitmedim şuan görünmez zaten haftaya gidicem benim de 102 çıktı.

Arkadaşlar günaydın, betam 5in üzerinde olduğu için gebelik dedi doktor ptesi gunu. adetime daha var, ama kuruyum . gebelerde beklenen adet tarihine kadar kuruluk olmuyrmuş, acaba gebe değil miyim offff yaaa

strese girme canım herşey olacağına varır herkeste farklı belirtiler olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…