2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

evet arkadaşım malesef benimde öyle oldu herşey cok güzeldi 7.haftada kalbi durmus yaradanım korusun tüm bebişleri ctesi kürtaj olacak benim malesef ama hayırlısı Aralık yada Ocak annesi olurum bende :)

ne yapalım sevinelim bebek diye üzülen onca insan var hiç değilse biz hamile kalabiliyoruz

Hamdolsun insan kaybettiğini söylediklerinde yıkılıyor ama bu duyguyu bile hiç yaşamamıs birsürü insan var inşaALLAH yaradanım cümlemize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder

hayırlı olsun canım hg aramıza

çok sevindim cnm allah hepimizinkini tamaına erdirsin amin

Kızlar bende aralık annesi olmak için dua ediyorum çok çalışıyorum şimdiye kadar adayların listesini tutmaya başlansa biri tarafından iyi olur bence :)

evet ama ah işte sorun onlarla kalmıyor :) beta hcg yükselecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı şimdilik dertlerim bunlar bakalım dilerim herşeyin iyisi olur.. burada birbirimize arkadaş oluruz
aynı sıkıntılar bende de başladı cnm yaaa

Merhaba arkadaşlar bende bir Aralık annesi olmak istiyorum bir bakabilirmisiniz bu test tek mi çift mi anlamadım kafam iyice karıştı

Tünaydınlar olsun kızlar.. ben de bu ay yumurta takibi yaptırıyorum.. Nasip olursa inşaallah önümüzdeki zamanlarda beraber oluruz.. yoksa diğer ayların topiklerinde Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…