- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
Inşallah canım.2. Çizgi çıktı mı hadi inşallah arkadaşım olur senin de
Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım.2. Çizgi çıktı mı hadi inşallah arkadaşım olur senin de
Evet bende de var o efham lar kendimi çok sakin sanirdim hiç öyle değilmişim
çarşamba günü doktora gittik leke den dolayi. kese görünmedi hemen eşime acaba kötü bi şey mi var Diorum meğer araştırdık hcg 5 binlere geldiğinde kese gorunuyomuş benim o gün daha 1047 di. Bugün kese yi gördüm şimdi de acaba bebeği görebilcem mi kalbi atcak mi yok sonradan kalp duruyoMuş Allah korusun. yani doğurana kadar böyle devam etcez biz bence Allah hayırlısıni versin kapalı kutu hiç bi şey bilemiosun iste
ne yapalım sevinelim bebek diye üzülen onca insan var hiç değilse biz hamile kalabiliyoruz
canım hayırlı olsunMesajım biraz karışmış kusura bakmayın bağlantı sorunu oldu da
hayırlı olsun canım hg aramızakızlar merhaba sanırım bende aralık annelerinden olabiirim . sanırım diyorum çünkü kanda b hcg 18 çıktı biraz düşük anlıcanız o yüzden çok ta umutlanmak istemiyorum. adetime 4 gün varken yaptırdım kan testini. cumartesi de kadın doğumcudan randevu aldım haftaya kesinleşir hayırlısıyla inş
hayırlı olsun cnm regln geçti mikislm canım reglın gectımı bu sonuc cıktı bende dun yaptırdım 34,1 cıktı yarın yenıden yapılcak test artıs varsa bende aralık annesı olcam Allah ızın verırse
hayırlı olsun cnm hg aramıza adetin geçtimi daha var mıherkese selam kızlar.bende bugün kan verdim.bhcg 109 çıktı aranıza katıldım inşallah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız.
çok sevindim cnm allah hepimizinkini tamaına erdirsin aminMerhaba arkadaşlar ben de sitede yeniyim
benim durumum da böyle olduğu için direkt cevap yazarak başlıyorum
son adet tarihim 10 şubatti normalde 33 34 günde bi adet olurdum ama geçen ay 40 günde oldum ve yumurtlama belirtilerine göre bu ay da 40 günlük bi süreç olacaktı çünkü ben normalden 1 hafta sonra hissettim yumurtlama zamanını. Bu yüzden de geç döllenme denilen şey oldu normalde 7 haftalik olacaktım sanırım ama şimdi 5 haftaligim.
Adetimë 3 4 gün kala b hcg 45 çıktı 6 gün sonra 672. Şükür artışta bi sıkıntı olmadı testin sonucunu öğrendiğimiz gün kahverengi leke geldi ve acil doktora gittik. tutunma lekesi bu masum dedi doktor ve progestan verdi. Aşırı ağrım vardı rapor verdi dinlenince o da geçti şükür.
Bugün için çağırmıştı gittik kesemızı de gördük şükür 7 mm büyüklükte ama ne büyük mutluluk yaratıyormus meğer o küçücük şey. Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Aralık annesi oluyorum kısmetse her şeyden önce anne oluyorum çok şükür
aynı sıkıntılar bende de başladı cnm yaaaevet ama ah işte sorun onlarla kalmıyor :) beta hcg yükselecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı şimdilik dertlerim bunlar bakalım dilerim herşeyin iyisi olur.. burada birbirimize arkadaş oluruz
canım test sonucunu yaz muhakkak2. Çizgi çıktı mı hadi inşallah arkadaşım olur senin de
Inşallah canım.
Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim. .[/QU
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
Ben henüz test yapmadım inşallah vardır bakalım pazartesiyi bekliyorum inatla öncesi öğrenmek istemiyorum hayal kırıklığına ugramiyim diyecanım hayırlı olsun
Neden pazartesi adet gününüz ne zamandıBen henüz test yapmadım inşallah vardır bakalım pazartesiyi bekliyorum inatla öncesi öğrenmek istemiyorum hayal kırıklığına ugramiyim diye
Cumartesi en geç pazar olmam lazım , olmazsam test yapicamNeden pazartesi adet gününüz ne zamandı
test bozuk galiba canımSizce bu ne demek arkadaşlar
Bende öyle zannetim ama ümidimi kaybetmek istemiyorum yatın kan tahliline gidicemtest bozuk galiba canım