2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet bende de var o efham lar kendimi çok sakin sanirdim hiç öyle değilmişim
çarşamba günü doktora gittik leke den dolayi. kese görünmedi hemen eşime acaba kötü bi şey mi var Diorum meğer araştırdık hcg 5 binlere geldiğinde kese gorunuyomuş benim o gün daha 1047 di. Bugün kese yi gördüm şimdi de acaba bebeği görebilcem mi kalbi atcak mi yok sonradan kalp duruyoMuş Allah korusun. yani doğurana kadar böyle devam etcez biz bence Allah hayırlısıni versin kapalı kutu hiç bi şey bilemiosun iste

evet arkadaşım malesef benimde öyle oldu herşey cok güzeldi 7.haftada kalbi durmus yaradanım korusun tüm bebişleri ctesi kürtaj olacak benim malesef ama hayırlısı Aralık yada Ocak annesi olurum bende :)

ne yapalım sevinelim bebek diye üzülen onca insan var hiç değilse biz hamile kalabiliyoruz

Hamdolsun insan kaybettiğini söylediklerinde yıkılıyor ama bu duyguyu bile hiç yaşamamıs birsürü insan var inşaALLAH yaradanım cümlemize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder

kızlar merhaba sanırım bende aralık annelerinden olabiirim . sanırım diyorum çünkü kanda b hcg 18 çıktı biraz düşük anlıcanız o yüzden çok ta umutlanmak istemiyorum. adetime 4 gün varken yaptırdım kan testini. cumartesi de kadın doğumcudan randevu aldım haftaya kesinleşir hayırlısıyla inş
hayırlı olsun canım hg aramıza

Merhaba arkadaşlar ben de sitede yeniyim
benim durumum da böyle olduğu için direkt cevap yazarak başlıyorum
son adet tarihim 10 şubatti normalde 33 34 günde bi adet olurdum ama geçen ay 40 günde oldum ve yumurtlama belirtilerine göre bu ay da 40 günlük bi süreç olacaktı çünkü ben normalden 1 hafta sonra hissettim yumurtlama zamanını. Bu yüzden de geç döllenme denilen şey oldu normalde 7 haftalik olacaktım sanırım ama şimdi 5 haftaligim.
Adetimë 3 4 gün kala b hcg 45 çıktı 6 gün sonra 672. Şükür artışta bi sıkıntı olmadı testin sonucunu öğrendiğimiz gün kahverengi leke geldi ve acil doktora gittik. tutunma lekesi bu masum dedi doktor ve progestan verdi. Aşırı ağrım vardı rapor verdi dinlenince o da geçti şükür.
Bugün için çağırmıştı gittik kesemızı de gördük şükür 7 mm büyüklükte ama ne büyük mutluluk yaratıyormus meğer o küçücük şey. Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Aralık annesi oluyorum kısmetse her şeyden önce anne oluyorum çok şükür
çok sevindim cnm allah hepimizinkini tamaına erdirsin amin

Kızlar bende aralık annesi olmak için dua ediyorum çok çalışıyorum :KK49::KK45::KK45: şimdiye kadar :anneadayı: adayların listesini tutmaya başlansa biri tarafından iyi olur bence :)

evet ama ah işte sorun onlarla kalmıyor :) beta hcg yükselecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı şimdilik dertlerim bunlar bakalım dilerim herşeyin iyisi olur.. burada birbirimize arkadaş oluruz
aynı sıkıntılar bende de başladı cnm yaaa :KK43:

Merhaba arkadaşlar bende bir Aralık annesi olmak istiyorum bir bakabilirmisiniz bu test tek mi çift mi anlamadım kafam iyice karıştı

Sizce bu ne demek arkadaşlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    188,6 KB · Görüntüleme: 115
Tünaydınlar olsun kızlar.. ben de bu ay yumurta takibi yaptırıyorum.. Nasip olursa inşaallah önümüzdeki zamanlarda beraber oluruz.. yoksa diğer ayların topiklerinde :KK66: Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

X