- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
Bende daha once bir kimyasal gebelik gecirdim. Neler dusundugunu tahmin edebiliyorum. Rabbim insallah kucagina almayi nasip etsin. Akintim var ama cok fazla degil adet tarihime kadar sariydi sonra seffaf oldu canim.
Canim benim inan bi cogumuz ayni durumdayiz. Kimyasali benim doktorum kabul etmiyor. Bende adetime 9 gun kala beta baktirdim 0.80 cikti bu ayda olmadi dedik esimle cok uzulduk. Ben biraktim adetimi bekliyordum 3. Gunu doktora gidip hormon testi falan yapip klomen baslayacaktik bu ay rabbim mucizesini gonderdi bizecanım destegın için çok teşekkür ederim 2 kez geçirince kımyasalı ınsan hıç saglıklı gebelık yaşayacakmış endişesine kapılıyo bıde deger dusuk çıkınca korktum. bu ay hiç bbekleıyodum aslında c.tesı gunu yerleşme kanamam olunca dank ettı.
eşime soylemedim daha gebe oldugumu kımyasallardan dolayı sevınemıyor endişelenıyor garantı olunca süpriz yapıcam
Canim kayinpederim jinekolog onun verdiklerini kullaniyorum Folic trio verdi icinde folik asit kalsiyum ve vitamin d varmis.İmom omega verdi icinde balik yagi var.Bide coraspin verdi kan sulandirici.ruh gibi dolanıyorum bende keske rapor alsaydım daha bastan isyerindekileri bıktırmıyım dedim ama halim yok valla ruh gibi dolanıyorum hangi vitamini kulllanıyosun canım doktorun mu verdi bende alayım bari böyle olmayacak pek yemeklede aram yok takviye olur bari
bosuna endiselenme bende adetten 4 gün önce ögrendim hamile oldugumu. dr degerimi söylemedi ama cok cok yeni daha hamilelik dedi. bendede oldu o akinti ama benimki cok azdi ve sariydi. istersen bekle en azindan adet fünü veya 1 gün sonra git ona göre yönlendirir seni doktordegerımde düşük oldugu için akıntım korkutuyo yarın kan inşallah 2 ye katlamış olur. siz ne zaman vereceksınız bır daha kan adet gununu bekleyım dıyorum ama endişeden bekleyemıycem
imom omega ve coraspirini bende kullanıyorum bırde folbiol alıyorumCanim kayinpederim jinekolog onun verdiklerini kullaniyorum Folic trio verdi icinde folik asit kalsiyum ve vitamin d varmis.İmom omega verdi icinde balik yagi var.Bide coraspin verdi kan sulandirici.
canım adet gununu bekleyemıycem stres olurum yarın bır gidip bakayım 2 kayına katlamış mı sonrasında da adet gunu veririm.bosuna endiselenme bende adetten 4 gün önce ögrendim hamile oldugumu. dr degerimi söylemedi ama cok cok yeni daha hamilelik dedi. bendede oldu o akinti ama benimki cok azdi ve sariydi. istersen bekle en azindan adet fünü veya 1 gün sonra git ona göre yönlendirir seni doktor
degerımde düşük oldugu için akıntım korkutuyo yarın kan inşallah 2 ye katlamış olur. siz ne zaman vereceksınız bır daha kan adet gununu bekleyım dıyorum ama endişeden bekleyemıycem
mart ayınaYa çin takviminde hamile kaldığınız ay dio sat 27 şubat şubata mı bakıcam martta gebeliği öğrendim marta mı
Progestanda kullaniyorum gece yatmadan 1 saat önce aliyorum baş dönmesi yapiyor diye.Düşük tehliken olsun olmasin ic dedi.imom omega ve coraspirini bende kullanıyorum bırde folbiol alıyorum
benim cok belim agriyordu ama gecti simdi yumurtlama günümden beri hep agriyordu belim 1 haftadir yok. onun disinda hic mide bulantim bas dönmem olmadi. akintim yok denecek kdar azdi ama kisiden kisiye göre degisiyor zaten akintida. grip oldum hic hasta olmayan ben cok dikkat edin oluyorsa oluyo ama yinede dikkat etmekte fayda var gribi atlatamadan da dün dudagim feci derecede ucukladi kremle ii oldu bugün biraz. heralde su iki seyim gecerse de bi problemim olmayacak insallah. doktora dedim hic belirtim yok diyr. o zaman diyo sansli kisilerden olursun diyo. haftaya beebgimi görüp kalp atisini duyarsam o zaman rahatlarim insallahcanım adet gununu bekleyemıycem stres olurum yarın bır gidip bakayım 2 kayına katlamış mı sonrasında da adet gunu veririm.
sarı akıntıdan korkmama gerek yok o zaman koyu degılde acık sarımsı bır akıntı
hep adet olcakmışım gibi agrı geliyor sizlerde de oluyor degıl mı sabah erkenden kalıp gidip kontrol edıyorum kesın adet oldum bu sefer dıye :))
aslında belırtı olmaması daha guzel mıde bulantısı baş dönmesi daha rahat oluruz ama bu seferde yolunda gıtmıyor mu endişesine kapılıyoruz.benim cok belim agriyordu ama gecti simdi yumurtlama günümden beri hep agriyordu belim 1 haftadir yok. onun disinda hic mide bulantim bas dönmem olmadi. akintim yok denecek kdar azdi ama kisiden kisiye göre degisiyor zaten akintida. grip oldum hic hasta olmayan ben cok dikkat edin oluyorsa oluyo ama yinede dikkat etmekte fayda var gribi atlatamadan da dün dudagim feci derecede ucukladi kremle ii oldu bugün biraz. heralde su iki seyim gecerse de bi problemim olmayacak insallah. doktora dedim hic belirtim yok diyr. o zaman diyo sansli kisilerden olursun diyo. haftaya beebgimi görüp kalp atisini duyarsam o zaman rahatlarim insallah
alttan mı alıyorsun içiyor musunProgestanda kullaniyorum gece yatmadan 1 saat önce aliyorum baş dönmesi yapiyor diye.Düşük tehliken olsun olmasin ic dedi.
imom omega ve coraspirini bende kullanıyorum bırde folbiol alıyorum
canım balık yagınıda coraspırınıde doktorum verdi. kımyasaldan ötürü kan sulandırmak içinBalik yaginin bazilari baligin karacigerinden uretiliyormus. Cok fazla a vitamini icerdigi icin gebelikte cok zararliymis. Ben balik yeme taraftariyim. Canim coraspirini doktormu verdi
Evet canim kahverengi lekelenme oldu. Hemen gittik vajinal ultrasonla bakti. Kesenin her 2 yaninda da kanama alanlari görüldü. 1 haftadir tuvalet harici kalkmadan yatiyodum.hayırlı olsun ne guzel duymussun kalp atısşlarını darısı bıze
düşük rıskının belırtısı neydı pekı?
lekeleenme fılan mı vardı??
Gerçek satın kaçtı canım gözünaydın bu arada[/QUOT
30 ocak :))
Kızlar degerlerim düzenli artiyormu die bugün beta yi tekrarladım ve Trabzon'un kurtuluşu 1461 çıktı valla bir trabzonlu olarak saskinimmm :))))))
yok cnm vajinadan baktirmam eşim korkuyo düşük olur die cumartesi karından baktircam. Oh ne guzel bi hemşerim oldu burda:))Maşallah
Yarın itibariyle kese görülür vajinal ultrasonla...
Anne tarafındanda hemşerimsin demek